Szíj Melindának saját parfümje lett
2012. január 27. 13:14
Pöttömke: igaz!
Persze, ha Hanni Montani, Szelena, meg a többi csinált volna parfümöt, akkor csak azt lehetett volna olvasni, hogy: jajj de jó!*-*, hol lehet kapni, tuti megszerzem... Tisztelet a kivételnek;DD
Persze, ha Hanni Montani, Szelena, meg a többi csinált volna parfümöt, akkor csak azt lehetett volna olvasni, hogy: jajj de jó!*-*, hol lehet kapni, tuti megszerzem... Tisztelet a kivételnek;DD
2012. január 27. 13:43
Biztos finom illata van!!
Pöttömke egyetértek veled!
Pöttömke egyetértek veled!
2012. január 27. 14:23
Klassz! 
Valamikor neki is el kell kezdenie a sztár életmódot...
Valamikor neki is el kell kezdenie a sztár életmódot...
2012. január 27. 14:26
Biztos kellemes illata lehet , de nem venném meg.Neki viszont nagyon jó érzés lehetett amikor megkapta ezt az ajándékot,szerencsés nő.
2012. január 27. 14:26
szavy - igen, örülünk hogy van parfümje - és természetes, ha annak vesszük meg a parfümjét, akiért rajongunk. Én Avrilét veszem meg, hiszen az Övé, és az illata is nagyon finom (mindegyik!)-
Viszont ezt a nőt, Melindát nem szeretem, elég arrogáns személyiségnek tartom, ahogy a Megasztárban (sajnos) megismerhettem..így ezért biztos, hogy nem fogom megvásárolni, ha esetleg piacra kerül. Erről ennyit!
2012. január 27. 14:31
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Miért írjátok,hogy ez már túlzás? Egyáltalán nem az!
Csak úgy mellékesen,hogyha Selena adna ki parfümöt,akkor már írnátok,hogy ez tök jó kell-kell...
Csak úgy mellékesen,hogyha Selena adna ki parfümöt,akkor már írnátok,hogy ez tök jó kell-kell...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. január 27. 14:31
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Ti akkora bunkó, alpári parasztok vagytok, hogy ilyet még nem látott a világ 
Miért fáj az nektek hogy lett egy saját parfümje?? Senki nem mondta hogy vegyétek meg te jó ég
Szánalmas!! Néha gondolkozni is kéne, ha ismeritek ezt a szót...
Csak azért mert nem szelenácska kapta már rögtön: "Jajj kis kényes vagyok, biztos nem veszem meg ennek a parfümjét"
Énsem rajongok Melindáért, énse veszem meg a parfümöt, engem sem érdekel különösebben, de attól még tudom mi a normális viselkedés, látom többségeteknek ezt nem tanították meg:/ neten keresztül persze könnyű keménynek tűnni
Miért fáj az nektek hogy lett egy saját parfümje?? Senki nem mondta hogy vegyétek meg te jó ég
Csak azért mert nem szelenácska kapta már rögtön: "Jajj kis kényes vagyok, biztos nem veszem meg ennek a parfümjét"
Énsem rajongok Melindáért, énse veszem meg a parfümöt, engem sem érdekel különösebben, de attól még tudom mi a normális viselkedés, látom többségeteknek ezt nem tanították meg:/ neten keresztül persze könnyű keménynek tűnni
Pöttömke
2012. január 27. 14:34
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Egyébként van különbség ez között: "Hát én nem hinném hogy megvenném, de azért biztos jó lehet" meg ez között: "Fúj, ennek a h.lye nőnek sose venném meg a büdös illatát" érzékelitek a különbséget? ha nem, az nagy baj:/
Pöttömke
2012. január 27. 15:08
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
linna egyetértek!!!
2012. január 27. 15:15
Eszter655: Sel kiad, igaz, tök jó de nem kell kell kell
2012. január 27. 15:23
Szerintem ez azért már sok, mármint nekem nem tetszene hogyha egy ilyen nőt kéne parfümözilálnom, nekem Melinda nem szimpi! Sorry...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.