Ian Somerhalder mindenkit be akar vonni
2012. január 26. 19:10
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
egyetértek vele,ezenfelül nagyon jó kezdeményezésnek is tartom.nekem úgy tűnik,komolyan gondolja és őszintén érdekli a környezetvédelem,és nemcsak azért teszi,hogy több hírnévre és pénzre tegyen szert
remélem még a mostaninál is sikeresebb lesz a mozgalma,sok sikert kívánok hozzá neki
remélem még a mostaninál is sikeresebb lesz a mozgalma,sok sikert kívánok hozzá neki
2012. január 26. 19:14
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Milyen szépen szólt!
Teljesen egyetértek vele! Végre van valaki aki nem csak mondogatja, hogy jaj szegény Föld, emberek védjétek, de közben semmit se tesz érte! Ő igazán törődik a bolygóval és az őt körülvevő természettel, mert ráébredt, hogy ha nem cselekszünk gyorsan előbb-utóbb visszafordíthatatlanul nagy károkat okozunk, ha már most nem tettük meg!
Jó dolog, hogy a hírnevét arra használja, hogy segítsen másokon, vagy a természeten, és nem csak önös célokra!
Jó dolog, hogy a hírnevét arra használja, hogy segítsen másokon, vagy a természeten, és nem csak önös célokra!
2012. január 26. 19:21
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ian olyan aranyos. *.*
2012. január 26. 19:58
Szerintem nagyon szépen beszélt és örülök,hogy a sztárok közt is vannak normális és okos emberek mint például Ian
És örülök hogy Nina is bekapcsolódott
2012. január 26. 20:18
Ez kedves, és én is szintén örülök, hogy a sztárok közt még vannak értelmes, segítő emberek is!
2012. január 26. 21:19
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Ian.
Mi mást is vártunk tőle? Nem a botrányaiból él meg, hanem a tehetségéből, és még a világ "megmentésével" is foglalkozik. Nina pedig egy tündér, hogy beszállt. Már régóta érdekel az ISF, remélem tényleg sokan fognak még csatlakozni!
2012. január 26. 21:36
Én teljes mértékben egyetértek vele. Szép dolog, hogy szeretne tenni a környezetért! Örülök, hogy vannak még normális sztárok is
2012. január 26. 21:43
ezért mindig is becsültem őt, nagyon szép dologért próbál kiállni
<3
<3
2012. január 26. 22:21
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
Juuuj Ian olyan kis cukiiii és jó fej is^^
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: