Miley Cyrus - At Liam's Birthday Party - 2012.01.14.
2012. január 25. 21:31
Ez a Miley nekem most nem tetszik.Nem ítélem el,de nem tetszik.
12 felhasználónak tetszik:
Vegas,
Alexis_0504,
biad92,
Lolla,
WhiteRosee,
adriienn96,
Miley-fan09,
House Of Wax,
MegaLadyGaga,
x maite x,
MycySmiley,
Lady.Roxy
2012. január 26. 12:54
|
|
Devil003visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.26. Hozzászólás: 421 Csatolások: 2293 Azonosító: 44541 offline
|
Én ugyanolyan idős vagyok, mint ő és szerintem ezekeben a képekben nincs semmi gáz. Nemrég volt az egyik b.nőm 18. születésnapja és mi is ilyen tortát csináltunk neki ajándékba és így lett ő is lefényképezve vele. Annyi a különbség, hogy ő nem sztár ezért nem botrányos, hanem vicces. Meg persze csak mi látjuk azt a képet, mert nem lett kirakva sehova. Szegény Miley meg mindig így jár, hogy ezek a képek valahogy kikerülnek. Ebből is látszik, hogy milyenek a "barátai". Mert gondolom egy vadidegen nem lett volna ott a zártkörű bulin és Miley sem pózolt volna neki így.
2012. január 26. 19:01
Szerintem sincs ezekben a képekben semmi botrányos!! A legtöbb 18-19 éves ilyen vagy ehhez hasonló képeket csinál, azzal a különbséggel, hogy ők nem híresek!! Ráadásul nem értem minek Mileynál mindent ennyire felfújni, szerintem jót hülyült a "barátaival" aki aztán kiadták a képeit...
2012. január 27. 17:59
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Nem tudom mit gondoljak. Egy részről próbálom megérteni, mert 19 éves és egy kicsit elengedte magát meg minden, de véleményem szerint gondolhatott volna arra a több millió rajongóra aki istenítik őt és felnéznek rá. És az a torta...különösebben semmi bajom nincs vele, de az a nyalogatós póz már sok (szerintem).
Ezek után már egyátalán nem úgy nézek Mileyra, mint a képek előtt... Egy rész azért csalódtam benne
Ezek után már egyátalán nem úgy nézek Mileyra, mint a képek előtt... Egy rész azért csalódtam benne
2012. január 28. 20:30
Istenem, dehát csak bulizik!!
Fiatal, csinos miért ne tehetné meg?
Nem értem ezt a nagy felháborodást minden kicsivel durvább képénél..
Fiatal, csinos miért ne tehetné meg?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.