Miley Cyrus - At Liam's Birthday Party - 2012.01.14.
2012. január 25. 21:31
Ez a Miley nekem most nem tetszik.Nem ítélem el,de nem tetszik.
12 felhasználónak tetszik:
Vegas,
Alexis_0504,
biad92,
Lolla,
WhiteRosee,
adriienn96,
Miley-fan09,
House Of Wax,
MegaLadyGaga,
x maite x,
MycySmiley,
Lady.Roxy
2012. január 26. 12:54
|
|
Devil003visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.26. Hozzászólás: 421 Csatolások: 2293 Azonosító: 44541 offline
|
Én ugyanolyan idős vagyok, mint ő és szerintem ezekeben a képekben nincs semmi gáz. Nemrég volt az egyik b.nőm 18. születésnapja és mi is ilyen tortát csináltunk neki ajándékba és így lett ő is lefényképezve vele. Annyi a különbség, hogy ő nem sztár ezért nem botrányos, hanem vicces. Meg persze csak mi látjuk azt a képet, mert nem lett kirakva sehova. Szegény Miley meg mindig így jár, hogy ezek a képek valahogy kikerülnek. Ebből is látszik, hogy milyenek a "barátai". Mert gondolom egy vadidegen nem lett volna ott a zártkörű bulin és Miley sem pózolt volna neki így.
2012. január 26. 19:01
Szerintem sincs ezekben a képekben semmi botrányos!! A legtöbb 18-19 éves ilyen vagy ehhez hasonló képeket csinál, azzal a különbséggel, hogy ők nem híresek!! Ráadásul nem értem minek Mileynál mindent ennyire felfújni, szerintem jót hülyült a "barátaival" aki aztán kiadták a képeit...
2012. január 27. 17:59
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Nem tudom mit gondoljak. Egy részről próbálom megérteni, mert 19 éves és egy kicsit elengedte magát meg minden, de véleményem szerint gondolhatott volna arra a több millió rajongóra aki istenítik őt és felnéznek rá. És az a torta...különösebben semmi bajom nincs vele, de az a nyalogatós póz már sok (szerintem).
Ezek után már egyátalán nem úgy nézek Mileyra, mint a képek előtt... Egy rész azért csalódtam benne
Ezek után már egyátalán nem úgy nézek Mileyra, mint a képek előtt... Egy rész azért csalódtam benne
2012. január 28. 20:30
Istenem, dehát csak bulizik!!
Fiatal, csinos miért ne tehetné meg?
Nem értem ezt a nagy felháborodást minden kicsivel durvább képénél..
Fiatal, csinos miért ne tehetné meg?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.