A Pretty Little Liars sorozat sztárja a hírek szerint összejött Chris Zylkaval, de ehhez a fiú exbarátnőjének is van egy-két keresetlen szava.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lucy Hale egy boszorkányba szerelmes
2012. január 25. 18:36
|
|
Lettuushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 224 Csatolások: 20 Azonosító: 132628 offline
|
Először meglepődtem, de érhető a dolog.. Chris nagyon helyes és Lucy is szép, na és persze mindketten nagyon szimpatikusak és jó színészek. Sok boldogságot nekik!
2012. január 25. 18:39
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Én örülök, hogy összejöttek, szerintem aranyosak lehetnek együtt (: Az ex-barátnője még szálljon le róluk, miért nem foglalkozik a saját életével és keres magának egy másik pasit, mint hogy itt szekálja őket?
2012. január 25. 18:45
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
megértem h összejöttek
Chris tényleg nagyon helyes
és jó színész is
ha boldogok együtt akkor azt kívánom h sokáig legyenek együtt és az ex barátnőnek lehet h ez fáj de neki már semmi köze ehhez
2012. január 25. 18:46
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én örülnék, ha igaz lenne a hír.
Az exbarátnő meg fogadja el, hogy Chris talált valakit helyette, az nem old megsemmit, ha Twitteren szidja Lucy-t.
2012. január 25. 18:51
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Juj,ennek nagyon örülök mert mind a kettőjüket imádom és nagyon szépek együtt 
Az exbarátnőnek ideje lenne tovább lépnie ahogyan Chris is tette
Az exbarátnőnek ideje lenne tovább lépnie ahogyan Chris is tette
2012. január 25. 19:01
Chris nagyon helyes,lucy-t pedig szeretem!
Szép pár lennének!
Szép pár lennének!
2012. január 25. 19:03
Mindketten nagyon helyesek. Lucy aranyos, és szerintem összeillenek!
2012. január 25. 19:33
Ha igaz akkor sok boldogságot nekik , aranyosak lennének együtt.
2012. január 25. 20:19
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
A csaj jobb szinten van külsőleg,mint a srác,de ugye nem csak a külső számít...amúgy én enyhén kifejezve nem szeretem Christ,és a karakterét sem.
2012. január 25. 20:24
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
"Chris Zylka a The Secret Circle sorozatban való megjelenésével teljesen elbűvölte a női rajongókat"
-Engem ugyan nem bűvöltel...itt a suliban szebb srácok szaladgálnak mint ez...dehát nem nekem kell,hogy tetszedjen,sok boldogságot nekik ;P
-Engem ugyan nem bűvöltel...itt a suliban szebb srácok szaladgálnak mint ez...dehát nem nekem kell,hogy tetszedjen,sok boldogságot nekik ;P
1 felhasználónak tetszik:
saii
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.