Lady Gaga visszatér régi stílusához
2012. január 25. 19:33
nekem sokkal jobban tetszett a pokerface-s lady gaga:D
2012. január 25. 19:34
|
bee928új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 163073 offline
|
Nagyon várom! Végre leesett Gagának h ez az év nem teljesen úgy sikerült ahogy tervezte! Remélem h nem a Heavy Metal Lover lesz a köv. kislemez mert az albumról nekem csak az a szám nem tetszik! Sheiße és a Hair sztem jó lenne így befejezésnak!
1 felhasználónak tetszik:
Cannibal3
2012. január 25. 19:42
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Áááh nagyon várom éljen régi gaga !
2012. január 25. 20:16
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Nekem eddig csak a You and I című száma tetszett,a többi nem.A klipjeiért nem vagyok oda.
_ToTo_
2012. január 25. 20:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Az új CD valószínűleg egy EP lesz, mint a The Fame Monster, és a legutóbbi lemez kiegészítéseként lesz kapható, de több szám lesz rajta, mint a debütáló albumot követő EP-n.
Én azért utánanéznék mielött leírom azt, amit nem tudok.
Az EP max 25 perc hosszú lemez, max 4 számot tartalmaz, ami nem összekeverendő a maxi lemezzel, ahol egy szám több verziója szerepel. Az EP-n különböző dalok szerepelnek. Ha 25 percnél több vagy 4 számnál több, de még mindig nem egy albumra való dal van rajta - példának okáért mondjuk 6-7 szám, az minialbum/kisalbum. Ez még a 60's és 70's években alakult ki, hiszen a bakelites és magnókazettás korszakban egy album 8-9-10 számból állt és gyakran alig érte el a játékidő a 35-40 percet. Így a Fame monster sem volt soha EP, bárki is terjessze ezt az ökörséget. Az egy remix album inkább vagy az eredeti album átdolgozott/bővített változata, de a lényeg, hogy album és nem más, főleg nem EP.
Az EP max 25 perc hosszú lemez, max 4 számot tartalmaz, ami nem összekeverendő a maxi lemezzel, ahol egy szám több verziója szerepel. Az EP-n különböző dalok szerepelnek. Ha 25 percnél több vagy 4 számnál több, de még mindig nem egy albumra való dal van rajta - példának okáért mondjuk 6-7 szám, az minialbum/kisalbum. Ez még a 60's és 70's években alakult ki, hiszen a bakelites és magnókazettás korszakban egy album 8-9-10 számból állt és gyakran alig érte el a játékidő a 35-40 percet. Így a Fame monster sem volt soha EP, bárki is terjessze ezt az ökörséget. Az egy remix album inkább vagy az eredeti album átdolgozott/bővített változata, de a lényeg, hogy album és nem más, főleg nem EP.
kriszti145
2012. január 25. 20:40
|
|
Avril Lavigne Smileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 167904 offline
|
én nem szeretem Lady Gagát
_ToTo_
2012. január 25. 21:14
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.25. 20:36)
Az új CD valószínűleg egy EP lesz, mint a The Fame Monster, és a legutóbbi lemez kiegészítéseként lesz kapható, de több szám lesz rajta, mint a debütáló albumot követő EP-n.
Én azért utánanéznék mielött leírom azt, amit nem tudok.
A Fame Monster mindenhol EP-ként szerepel, ezért írtam. Remix album nem lehet, mert nem remixek vannak rajta, bővített változat lehet, de külön is megjelent csak a 8 új számmal. Mindegy, akkor lehet, hogy tényleg nem EP, hanem kisalbum.
2012. január 25. 21:18
de jó!Nagyon örülnék neki,ha tényleg visszatérne a régi GaGa akkor még szerettem is mikor még nem volt annyira durva
2012. január 25. 21:30
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Én ezt nem hiszem el! Ennek nem tudom, h mennyi a valóság alapja...ja igen, az "állítólag nagyon megbízható forrás" JAAA akkor köszi!!!
Legutóbb úgy volt, h a Scheiße lesz a következő klip és a G.H meglesz klipesítve, de kislemezként nem adja ki! Amíg ezt ő nem mondja addig ez csak kacsa marad...De am a cikkel nincs bajom, az teljesen kimerítő, csak nem biztos, h sok igazságot rejt...de kiderűl!
Én azért remélem ,h nem minden úgy lesz ahogy azt itt olvastam!
Legutóbb úgy volt, h a Scheiße lesz a következő klip és a G.H meglesz klipesítve, de kislemezként nem adja ki! Amíg ezt ő nem mondja addig ez csak kacsa marad...De am a cikkel nincs bajom, az teljesen kimerítő, csak nem biztos, h sok igazságot rejt...de kiderűl!
Én azért remélem ,h nem minden úgy lesz ahogy azt itt olvastam!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.