A napokban rengeteg új információ látott napvilágot az énekesnő új albumáról, a soron következő kislemezéről és a hamarosan elinduló turnéjáról is, egy állítólag igen megbízható forrásból. Ezek mellett sok biztos dolgot is tudni már az idei Lady Gaga-lemezről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga visszatér régi stílusához
2012. január 25. 18:32
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
N már várom azt az új videó klipet,bárki mondhatja nekem, hogy GaGa ilyen botrányos meg olyan engem soha nem tudott úgy felháborítani mint Kesha.
2012. január 25. 18:36
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
ÓÓÓÓ, de jó, már nagyon várom! Az új albumot, az új számokat, az új stílust, és nem utolsó sorban a Born This Way album (valószínűleg) legutolsó klijét!!!
2012. január 25. 18:40
Ezt a Heavy Metal Lovert vagy mit végig se tudtam hallgatni, tiszta gépiesített műzene, már bocsánat.
Szintúgy a Dance in the dark is valami borzalmas, nekem tucatzene stílusú...
Elnézést, ha valakit megsértettem, nekem ez a véleményem.
Elnézést, ha valakit megsértettem, nekem ez a véleményem.
2012. január 25. 18:42
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én Lady Gaga régi számait nagyon szerettem, de a mostaniak valami szörnyűek, már bocsánat. Van olyan, amelyiket végig sem bírom hallgatni.
2012. január 25. 19:04
Végre, jó lenne az az ütős Gaga aki még szép is volt és nem ilyen rémes számokat énekelt mint a "Judas" amin én speciel csak röhögni tudok.
2012. január 25. 19:08
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Juj nagyon várom.*-*
Én mindegyik stílusát imádom/imádtam.
Engem valahogy nem tudnak izgatni a botrányai.Én a tehetségét figyelem és, hogy mennyi érzéke van az énekléshez és nagyon sok.Iszonyú tehetséges nem a botrányai számítanak én imádom őt.
Azaz Gaga már nagyon várom!!
2012. január 25. 19:08
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én várom az új albumát.Tényleg eléggé elszaladt vele a ló,de a számai nagyon jók
2012. január 25. 19:28
Tőlem ez a nő a fejére is fordulhatna, akkor se tudna újat mutatni.
2012. január 25. 19:31
vicces hogy pont ez a 2 szám nem igazán gagás az é szememben... am meg szerintem tök jók a számai, és még bírom is a jelenségét
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: