A J-Pop császárnőjének, Ayumi Hamasakinak nem volt érvényes a házassága Japánban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ayumi Hamasaki nem is volt házas?
2012. január 26. 12:59
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Ayut a mélységekig tisztelem a munkásságáért, amit lefektetett az asztalra, de ez nekem iszonyatos csalódás tőle... eleve a házasság már meggondolatlannak tűnt, alig pár hónapja ismerték egymást, de már házasodni akartak, de gondoltam okos, felnőtt nő tudja mit csinál... úgy látszik tudta is, a hírnév meg a figyelem kellett neki....
2012. január 26. 19:08
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Hát én szeretem Ayumit.Nem valami jó.
2012. január 26. 19:22
|
Cornie1026új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 167960 offline
|
A házasságot Amerikában regisztrálták, mert ott akartak letelepedni, ott is éltek együtt a földrengésig.. Hogy japánban regisztálják, ahol mindenki tudta h házasok, csak formaság.
Én nagyon szeretem Ayu-t, de tény h elhamarkodott lépés volt a házasság, de szerintem nem a reklám miatt, hanem mert egy bizonyos kor után minden nő úgy érzi, már jó lenne férjhez menni, pláne, ha körülötte már mindenki házas..
Én nagyon szeretem Ayu-t, de tény h elhamarkodott lépés volt a házasság, de szerintem nem a reklám miatt, hanem mert egy bizonyos kor után minden nő úgy érzi, már jó lenne férjhez menni, pláne, ha körülötte már mindenki házas..
2012. január 26. 19:25
|
Cornie1026új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 167960 offline
|
amúgy ez a sok figyelem amit most kap, apszolút negatív, és nem tesz jót a karrierjének
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: