Stephanie Seymour leaving Tracy Feith store in New York candids
2012. január 25. 15:08
Stephanie Seymour leaving Tracy Feith store in New York candids
2012. február 05. 18:53
|
Cecíliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 168654 offline
|
"Eljön egy idő mindenki életében, mikor úgy tűnik, a szeretet elmegy, mikor semmi nem akar jóra fordulni, jön, jön egy idő, mikor nem találod a helyed, minden ajtó, amit kinyitsz, úgy tűnik, az arcodba csapódik. Ekkor kell valaki, akibe kapaszkodhatsz, mikor elhagy minden hited."
„Igazán attól fáj az ütés, kitől simogatást várnál, s nem adhatod vissza, mert rögtön belehalnál.”
Ha az út, amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad. "
Ez akár a "November Rain" szövege is lehetne, már csak azért is, mert Stephanie Seymour-ol szól!
„Igazán attól fáj az ütés, kitől simogatást várnál, s nem adhatod vissza, mert rögtön belehalnál.”
Ha az út, amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad. "
Ez akár a "November Rain" szövege is lehetne, már csak azért is, mert Stephanie Seymour-ol szól!
2012. február 18. 17:40
A November Rain nem Steph-ről szól. Axl 1983-ban írta a dalt akkor még nem létezett a Guns és az eredeti verzió 18 perces. Erről Tracii Guns mesélt.
Slash azt írj a könyvében, hogy soha nem hallgatta meg az eredeti dalt.
Amúgy Stephanie elég rendesen elintézte Axl-t Erin Everly-vel együtt. 10.000 dolláros jeggyűrűt jó volt elfogadni 3 héttel utána meg a bíróságon azzal vádolni, hogy állandóan verte. Végül elismeri, hogy megcsalta Axl-t Charlie Sheen-nel amit a színész el is ismert??? Ez a nő amilyen szép olyan kegyetlen. Egyébként a tárgyalás után peren kívűl megegyeztek Erin-nel és 450.000 dollárt kapott.
Hallgassátok meg a This I Love-ot. Szegény Axl! Egyszer úgyis kiderül az igazság.
'" Azt reméltem soha nem hagy el, Istenem hinned kell nekem, kerestem a világegyetemben és megtaláltam magam az ő szemeiben. - Axl Rose, This I Love -
Szép volt Steph. Gratulálok.
Amúgy Stephanie elég rendesen elintézte Axl-t Erin Everly-vel együtt. 10.000 dolláros jeggyűrűt jó volt elfogadni 3 héttel utána meg a bíróságon azzal vádolni, hogy állandóan verte. Végül elismeri, hogy megcsalta Axl-t Charlie Sheen-nel amit a színész el is ismert??? Ez a nő amilyen szép olyan kegyetlen. Egyébként a tárgyalás után peren kívűl megegyeztek Erin-nel és 450.000 dollárt kapott.
Hallgassátok meg a This I Love-ot. Szegény Axl! Egyszer úgyis kiderül az igazság.
'" Azt reméltem soha nem hagy el, Istenem hinned kell nekem, kerestem a világegyetemben és megtaláltam magam az ő szemeiben. - Axl Rose, This I Love -
Szép volt Steph. Gratulálok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

2 felhasználónak tetszik: