Starity

Stephanie Seymour leaving Tracy Feith store in New York candids

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 25. 15:08 #1
- törölt felhasználó -    
Stephanie Seymour leaving Tracy Feith store in New York candids
2 felhasználónak tetszik: Lucky99, Turtleneck Hunter
2012. február 05. 18:46 #2
Cecília
Cecília
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 168654
Kíváncsi lennék, hogy 2012.02.06-án gondol e majd élete nagy szerelmére Axl Rose úrra!?smileeee.gif
2012. február 05. 18:53 #3
Cecília
Cecília
új tag
"Eljön egy idő mindenki életében, mikor úgy tűnik, a szeretet elmegy, mikor semmi nem akar jóra fordulni, jön, jön egy idő, mikor nem találod a helyed, minden ajtó, amit kinyitsz, úgy tűnik, az arcodba csapódik. Ekkor kell valaki, akibe kapaszkodhatsz, mikor elhagy minden hited."
„Igazán attól fáj az ütés, kitől simogatást várnál, s nem adhatod vissza, mert rögtön belehalnál.”
Ha az út, amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad. "

Ez akár a "November Rain" szövege is lehetne, már csak azért is, mert Stephanie Seymour-ol szól!
2012. február 05. 19:48 #4
Cecília
Cecília
új tag
Ja, és még valamit!
Nem szeretném kritizálni a csajt, mert nincs is hozzá jogom, de biztos vagyok benne, hogy egy kicsit flúgos!smileeee.gif
2012. február 18. 17:40 #5
- törölt felhasználó -    
A November Rain nem Steph-ről szól. Axl 1983-ban írta a dalt akkor még nem létezett a Guns és az eredeti verzió 18 perces. Erről Tracii Guns mesélt.smileeee.gif Slash azt írj a könyvében, hogy soha nem hallgatta meg az eredeti dalt.

Amúgy Stephanie elég rendesen elintézte Axl-t Erin Everly-vel együtt. 10.000 dolláros jeggyűrűt jó volt elfogadni 3 héttel utána meg a bíróságon azzal vádolni, hogy állandóan verte. Végül elismeri, hogy megcsalta Axl-t Charlie Sheen-nel amit a színész el is ismert??? Ez a nő amilyen szép olyan kegyetlen. Egyébként a tárgyalás után peren kívűl megegyeztek Erin-nel és 450.000 dollárt kapott.

Hallgassátok meg a This I Love-ot. Szegény Axl! Egyszer úgyis kiderül az igazság.

'" Azt reméltem soha nem hagy el, Istenem hinned kell nekem, kerestem a világegyetemben és megtaláltam magam az ő szemeiben. - Axl Rose, This I Love -

Szép volt Steph. Gratulálok.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok