Kutya vagy macska?
2012. január 25. 16:14
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Én a cicákat imádom.
A kutyákat meg gyűlölöm.
2012. január 25. 16:29
Idézet (Az egyetlen @ 2012.01.25. 15:27)
Régen a macska volt a kedvenc állatom,viszont amióta megtudtam,hogy a macska,ha nincs más,és éhes,akkor megeszi az embert,a kutya nem enné meg sosem a gazdáját.Szóval kutya.
Ezt honnan hallottad?
1 felhasználónak tetszik:
Alexis_0504
2012. január 25. 16:35
Én mind a kettő állatot szeretem vagyis imádom.Viszont ha valasztanom kéne akkor a kutya lenne az amit otthon tartanék magamnak.Igazából jó látni másnál mnodjuk egy cicát,amit simogatok és dédelgetek 1-2 órán át.Vége!Másra nem is kéne,mondjuk kutyát sem tartanák egyáltalán az biztos,mivel szinte soha nem vagyok otthon,és akkor ki gondozná?
2012. január 25. 16:43
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Én abszolút kutyapárti vagyok. Ahogy a cikkben le is van írva, nem véletlenül hívják az ember legjobb barátjának. Ha a kutya észreveszi rajtad, hogy bánatos vagy, azonnal odaszalad, és megpróbál felvidítani.
Nagyon tudnak ragaszkodni az emberhez, és a szeretetüket valamilyen módon ki is fejezik. A macskák nem kötődnek ilyen szorosan a gazdájukhoz.
2012. január 25. 16:59
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Én imádom a kutyákat és a macskákat ius egyaránt, ezért én ebben az esetben pártatlan vagyok. De azt nem bírom, hogyha egy ember olyant állít egy állatról(ezesetben a macskáról), hogy lusta, önfejű díva, aki csak azért van az ember közelében, hogy táplálékhoz jusson és hogy elvárja a szeretetet. Ez nem igaz, mert nekem is vannak macskáim és érzem, hogy tényleg szeretnek, nemcsak a kaja miatt. Úgyhogy ez a cikk engem nagyon felmérgesített, mert a macskákat alázzák és megsértik ebben a szövegben. A kutyákat is szeretem, nem erről van szó, csak kiállok a véleményemért. Szerintem ezt a cikket nem így kellett volna megfogalmazni. :-S
2012. január 25. 17:06
Egyértelmű, hogy macska.
Az én cicám egy beképzelt dögi*-* Nagyon flegma cicus. Imádom!
Ugye a kutya azt gondolja, hogy az ember az Isten, a macska meg azt, hogy ő az Isten.:]]
Ugye a kutya azt gondolja, hogy az ember az Isten, a macska meg azt, hogy ő az Isten.:]]
2012. január 25. 17:11
van 1 kutyám meg 2 macsekom is:D a cicát lehet simizni a kutyussal meg játrszani:) mindkettő jóó
2012. január 25. 17:25
Remek cikk lett,gratulálok a szerzőnek 
Nos,én igazából a kutyákat jobban szeretem,vagyis egy kutyát szívesebben fogadnék el mint egy cicát,de velük sincs semmi bajom,egyszerűen kis cukorfalatok
Nos,én igazából a kutyákat jobban szeretem,vagyis egy kutyát szívesebben fogadnék el mint egy cicát,de velük sincs semmi bajom,egyszerűen kis cukorfalatok
2012. január 25. 17:39
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Imádom a kutyákat és a macskákat is. De a macskákat egy kicsit jobban.
Jelenleg 4 cicám van és 2 kutyám.
2012. január 25. 17:47
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
16 éves vagyok. 14 évet éltem macskákkal, 2t kutyával, és elmondhatom, GYŰLÖLÖM A MACSKÁKAT!!! hálátlan lusta (vagy szökős) dögök. viszont ha kutyáról van szó, akkor a rajongójuk vagyok. van 1 kutyusom, imádom, most isaz ölemben fexik
menhelyekre is járok önkéntesként. szóval egyszerűen imádom őket
de a macskákat utálom... bocs ha ezzel megbántok vmit de én így vagyok vele
2012. január 25. 17:48
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2012.01.25. 16:29)
Ezt honnan hallottad? 
Hallottam már én is, de ez is csak egy kitaláció. Nem könnyű ám megválaszolni azt a kérdést, hogy kutya vagy macska. Kutya fajtában is van, amit keményebben kell fogni, mert sokkal makacsabb az átlagnál. Ugyanígy a macskák is különbözőek.
Speciel az enyém az ölemben alszik.
1 felhasználónak tetszik:
Fruzsi26
2012. január 25. 18:00
Nekem mind a 2 van, macskánk 12 éve, kutyánk viszont csak 3 hónapja, az utóbbi nem hagyja békén a macskákat, szóval így nehéz... Egyébként nekem az a véleményem, hogy mivel a macska szabad, szeret csavarogni, egy kicsit "kínzás" csak lakásban tartani. Ugyanúgy igényli a természetet, a mozgást, mint a kutya.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.