Idén 20. alkalommal léphetnek be a Sziget kapuin a fesztiválozni vágyók. A jubileum okán aktuális, trendi zenekarok felvonultatását tervezik, néhány nevet már közzé is tettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Idén huszadik alkalommal tárja szélesre kapuit a Sziget
2012. január 25. 08:32
2012. január 25. 09:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem baj. Eddig se mentem, ezután sem hinném, hogy fogok. Nincs kedvem sok részeg h*ly*gyerek között mászkálni, pláne nem aludni.
2012. január 25. 21:23
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Subways és Noah and The Wahle nagyon csábító, de szerintem VOLT-ra fogok menni. Ha olyan jó lesz, mint a tavalyi, akkor tuti, hogy azottalvósat kérem szülinap-karácsony-névnap, mindenféle ünnepre :
2012. február 01. 17:23
|
|
Zs-annabambi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 1044 Csatolások: 4655 Azonosító: 55645 offline
|
Az eddigi fellépők nagyon tetszenek, főleg a placebónak örülök, mert eddig sosem tudtam eljutni a koncertjükre, bár már sokszor voltak itt. A nagy kívánságom idénre a The Cure, remélem sikerül beszervezni őket.
2012. február 01. 17:27
Azt hiszem idén is kihagyom a Sziget fesztivált. Régebben még volt valamicske színvonal, de most egyedül a Placebo érné meg, csak nem szeretem őket. Mondjuk abban van valami, hogy csak a drogozás és a piálás a lényeg, nem is a zene. Azért sajnálom, hogy ide süllyedt Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválja.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: