remélem visszatér a régi Demi
Demi Lovato sértődöttségében Twitter-szünetet tart
2012. január 25. 14:20
Az igazi rajongók nem akadnak fent egy ilyen képen,kicsit megértem Demi döntését.
2012. január 25. 14:29
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Na most leírom ezt a képet az én szemszögemről...
Mit gondoltam először mikor ránéztem a képre: Ki ez a ronda lány?? Komolyan eszembe nem jutott volna hogy ő Demi...hogy néz ki a képen, te jó ég..mint egy photoshoppos barbie baba, meg az a póz mint egy..nem szeretném folytatni a mondatot, mégiscsak a kedvencem volt hosszú ideig, ám a hangsúly erősen a VOLT-on van.. Demit megszállta vmi démon?? Akár a külső, akár a belső, azt hiszem az igazi Demi "meghalt" benne, tudom nem túl értelmes szavat találtam rá xD Felnőtt, igen, ezt megértem...de ez egyenlő egy TELJESEN más emberrel?? Hol van az igazi Demi
((((
Mit gondoltam először mikor ránéztem a képre: Ki ez a ronda lány?? Komolyan eszembe nem jutott volna hogy ő Demi...hogy néz ki a képen, te jó ég..mint egy photoshoppos barbie baba, meg az a póz mint egy..nem szeretném folytatni a mondatot, mégiscsak a kedvencem volt hosszú ideig, ám a hangsúly erősen a VOLT-on van.. Demit megszállta vmi démon?? Akár a külső, akár a belső, azt hiszem az igazi Demi "meghalt" benne, tudom nem túl értelmes szavat találtam rá xD Felnőtt, igen, ezt megértem...de ez egyenlő egy TELJESEN más emberrel?? Hol van az igazi Demi
2012. január 25. 14:45
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
én nem hordtam le mindenkit?
nem emlékszem, hogy neveket írtam volna meg ilyesmi.
igen, egy jópár embernek írtam, de pseudovirus rád pont nem gondoltam, na mindegy.
üdv: a nagymenő
üdv: a nagymenő
2012. január 25. 14:57
|
|
mialamiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 167883 offline
|
Fiúk-lányok!!!
Oké , hogy Demi is túlzásba esik de a rajongók is. Mi az , hogy meg mondják , hogy Ő mit csináljon attól még , hogy sztár ugyan ugy van saját magánélete?! És az , hogy letámadják a legjobb barátnőjét ? Nem , hogy azzal lennétek elfoglalva , hogy Miley Cyrus hogy drogozza szét az agyát vagy nem tudom -.- Ja meg ez a melltartósdi ez semmi a múltkorihoz képest!!! Ez pedig szinte normális hétköznapi öltözet a meleg CALIFORNIÁBAN!!!!!!! Nem magyarországon vannak drágáim!!
Meglehet nézni az interneten a weheartit-on , hogy a lányok forró naciban meg "melltartó felsőben" járkálnak az utcán.Had csináljon már szegény lány azt amit akar.Másrészről meg Demi is eltúlozza mert 24-ére volt be ígérve a "Give your heart a break" c. szám videoklipje és sehol semmi .... Kösz Demi és velünk mi van akik nem bántottak senkit téged sem,sem Hannah-t :/ Na annyi..ezek után kaphatok hideget-meleget nem érdekel
) pusza
Oké , hogy Demi is túlzásba esik de a rajongók is. Mi az , hogy meg mondják , hogy Ő mit csináljon attól még , hogy sztár ugyan ugy van saját magánélete?! És az , hogy letámadják a legjobb barátnőjét ? Nem , hogy azzal lennétek elfoglalva , hogy Miley Cyrus hogy drogozza szét az agyát vagy nem tudom -.- Ja meg ez a melltartósdi ez semmi a múltkorihoz képest!!! Ez pedig szinte normális hétköznapi öltözet a meleg CALIFORNIÁBAN!!!!!!! Nem magyarországon vannak drágáim!!
2012. január 25. 15:44
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Idézet (mialamia @ 2012.01.25. 14:57)
Mi az , hogy meg mondják , hogy Ő mit csináljon attól még , hogy sztár ugyan ugy van saját magánélete?!
Szerintem, attól kezdve, hogy egy ilyen kép felkerül a Twitter-re már nem magán.
Meg mi az, hogy ha már meleg van, akkor lehet melltartóban flangálni? (ezt szűrtem le a hozzászólásodból)
2012. január 25. 15:57
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Én csak azt nem értem ebben az egész "ügyben", hogy miért kell Hannah Beth-et okolni ezért? Ezen a képen valamiért nem látszik, hogy ostorral kényszerítették a kisasszonyt, hogy "na vetkőzzé'". Szóval, én nem Demit okolom, mert az ő dolga. Bár az tény, hogy így nem igen mutat jó példát a rajongóinak. Inkább a kedves bűnbakot kereső Lovatic-ok gondolkodhatnának egy kicsit.
2012. január 25. 16:02
Nah most hova sz*rjak!!!Nagyon nem érdekel a csaj sosem szerettem és nem is fogom!!!
2012. január 25. 16:06
Idézet (mialamia @ 2012.01.25. 14:57)
Fiúk-lányok!!!
Oké , hogy Demi is túlzásba esik de a rajongók is. Mi az , hogy meg mondják , hogy Ő mit csináljon attól még , hogy sztár ugyan ugy van saját magánélete?! És az , hogy letámadják a legjobb barátnőjét ? Nem , hogy azzal lennétek elfoglalva , hogy Miley Cyrus hogy drogozza szét az agyát vagy nem tudom -.- Ja meg ez a melltartósdi ez semmi a múltkorihoz képest!!! Ez pedig szinte normális hétköznapi öltözet a meleg CALIFORNIÁBAN!! Nem magyarországon vannak drágáim!!
Meglehet nézni az interneten a weheartit-on , hogy a lányok forró naciban meg "melltartó felsőben" járkálnak az utcán.Had csináljon már szegény lány azt amit akar.Másrészről meg Demi is eltúlozza mert 24-ére volt be ígérve a "Give your heart a break" c. szám videoklipje és sehol semmi .. Kösz Demi és velünk mi van akik nem bántottak senkit téged sem,sem Hannah-t :/ Na annyi..ezek után kaphatok hideget-meleget nem érdekel
) pusza
Oké , hogy Demi is túlzásba esik de a rajongók is. Mi az , hogy meg mondják , hogy Ő mit csináljon attól még , hogy sztár ugyan ugy van saját magánélete?! És az , hogy letámadják a legjobb barátnőjét ? Nem , hogy azzal lennétek elfoglalva , hogy Miley Cyrus hogy drogozza szét az agyát vagy nem tudom -.- Ja meg ez a melltartósdi ez semmi a múltkorihoz képest!!! Ez pedig szinte normális hétköznapi öltözet a meleg CALIFORNIÁBAN!! Nem magyarországon vannak drágáim!!
A január 24. -ei dátum, az csak a dal rádiókban való debütálása volt, a klip az Univiersal lemezkiadó megerősítése alapján valamikor február közepén fog kijönni.
2012. január 25. 16:23
enegem ez az egész most nemnagyon hatott meg , és Demi pedig azt csinál amit akar !
2012. január 25. 16:25
Továbbra is LOVATIC vagyok de nekem nagyon hiányzik az a fekete hajú rockos Demi
2012. január 25. 17:03
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Szerintem egy részen igazuk van a rajongóknak. Demi fiatal lány, és ilyen képeket csinál magáról. Kicsit fura. De aki nem hagyja magát "elrontani" azt, nem is tudják.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: