Pandus Pandus
Egy cikknek nem kéne pártatlannak maradnia? Ugyanis elvileg az író nem a véleményét kell közölje az adott személyről, már pedig ez: "..még mindig úgy haragszik rajongóira, mint egy ovódás kisgyerek, akinek elvették a homokozólapátját. "
Egyébként meg tök jó, hogy mennyi bölcs ember jár ide, meghogy ismeri az ÖSSZES Demi rajongó embert. Közölném, hogy nem tartozom a 12-14 éves kategóriába, sőt, elég sok ismerősöm és bőven túllépte a kort. pardon.gif
Elárulom, hogy azért viselt ilyen szerelést, mert előtte csináltak egy fotósorozatot. Meg amúgy is, MIT VÁRTOK? Hatalmas tévedésben élnek az emberek. Ugyanazt kezdték el, mint Miley-nál. Könyörgöm, ők már nem azok a kis 12-14 éves kislányok akik fel-alá ugrándoznak és a csillámpónikról, meg a napsütésről énekelnek. FELNŐNEK. Mit vártok 19-20 éves lányoktól? Aki elítéli azért őket, mert már mernek kivágott felsőket hordani HÚSZÉVES LÉTÜKRE, az cs.ssze már meg. Mi ez a prűdség emberek? Vicces, hogy ezért már lassan nő korba lévő embereket lehordtok...
Forrás: http://starity.hu/magazin/24051-demi-lovato-sertodottsegeben-twitter-szunetet-tart/#ixzz1kPOiNQmy
TELJEEN egyet értek veled!!! Való igaz, hogy az kép ami akkoribban formálódott meg Demiről mikor még Selenával barátkozott az nomálisabb volt...De ők is emberek!! Nők, felnőttek! Voltak, vannak és lesznek hibáik akár csak nekünk átlag embereknek. Csak annyi a különbség köztük és köztünk, hogy őket az egész világ árgus szemmel figyeli...Mikor ők vétenek egy kisebb hibát, (ami feletti mi simán elsiklanánk) azt kiforgattja a sajtó és ellenük iránytíja..
És csak még egy kérdés...még is melyik ilyen "Demitwitterét követő rajongóó" ismeri igazán Demi Lovatot, hogy megitélje??? Csak azok tudják, hogy milyen volt milyen most...egyedül azok tudják eldönteni, hogy mi/ki rontja el Demit. Nem pedig mi...
Ráadásul a mai tinitársadalom..annyira nem szereti ha valaki úgy ítélkzeik felettük, hogy nem ismeri őket..még is pár tweet-ből, ti hogy ismeritek meg egy embert?? Ohh könyörgöm...
Demi Lovato sértődöttségében Twitter-szünetet tart
2012. január 24. 21:27
Szerintem ezért fölösleges neki szüneteltetni a twitterezést, de hát ő tudja...
2012. január 24. 21:30
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Demi képtelen kezelni a hírnevet.Nem neki való.És szégyellje magát hogy a rajongóit bántja,nélkülük semmi nem lenne.Ja akkor jó mikor nyalják a valagát amikor már olyat mondanak ami nem tetszik fel van háborodva...Nevetséges.
2012. január 24. 21:55
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ha ilyen képeket készítettet magáról Demi, akkor jobb ha szünetet tart, és kicsit elgondolkozik azon, hogy milyen irányba tart. Régen szolidabb volt, és nem ilyen magamutogató, de hát ő tudja, csak elmondtam, hogy mit gondolok.
2012. január 24. 21:55
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Na ez megint egy két oldalú történet. Engem nem zavar de tényleg sok a kép. Várható volt, hogy kifognak akadni az emberek. Nem hiszem, hogy Demi ezt nem tudta volna. Vagy a barátja.
Azonban lehet, hogy tényleg idegesítően reagáltak az emberek, de náluk nem egy emberről van szó, Deminél igen. Ezzel arra akarok célozni, hogy Deminél sokkal nagyobb hír, hogyha ennyire kiakad, ennyire felfújja a dolgot. És az már megint más dolog, hogyha nem akar Twitterre írogatni, magánügy, de ez tényleg nevetséges.
Összegezve Deminek nem kellett volna felháborodnia a rajongók reakcióján, mert várható volt, de a rajongóknak meg le kellett volna higgadniuk ha Demi megkéri rá őket, eleve nem értem az embereket akik ebben a világba ennyire túlreagálnak egy ilyen kis dolgot. És most ne gyertek nekem a tinisztár-példakép szöveggel... valaki írta, hogy ez egy fotósorozat után készült. Könyörgöm, nem kell ennyire felnagyítani egy apró hibát. Márha az, hogy 20 évesen látszik a melle negyede hibának számít. Tömören ennyi a véleményem.
Azonban lehet, hogy tényleg idegesítően reagáltak az emberek, de náluk nem egy emberről van szó, Deminél igen. Ezzel arra akarok célozni, hogy Deminél sokkal nagyobb hír, hogyha ennyire kiakad, ennyire felfújja a dolgot. És az már megint más dolog, hogyha nem akar Twitterre írogatni, magánügy, de ez tényleg nevetséges.
Összegezve Deminek nem kellett volna felháborodnia a rajongók reakcióján, mert várható volt, de a rajongóknak meg le kellett volna higgadniuk ha Demi megkéri rá őket, eleve nem értem az embereket akik ebben a világba ennyire túlreagálnak egy ilyen kis dolgot. És most ne gyertek nekem a tinisztár-példakép szöveggel... valaki írta, hogy ez egy fotósorozat után készült. Könyörgöm, nem kell ennyire felnagyítani egy apró hibát. Márha az, hogy 20 évesen látszik a melle negyede hibának számít. Tömören ennyi a véleményem.
2012. január 24. 22:10
Idézet (Rekahhh @ 2012.01.24. 21:55)
Na ez megint egy két oldalú történet. Engem nem zavar de tényleg sok a kép. Várható volt, hogy kifognak akadni az emberek. Nem hiszem, hogy Demi ezt nem tudta volna. Vagy a barátja.
.és megint neked van igazad Rekahhh
Imádom ahogy látod a dolgokat
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2012. január 24. 22:40
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (Netti36 @ 2012.01.24. 21:25)
TELJEEN egyet értek veled!!! Való igaz, hogy az kép ami akkoribban formálódott meg Demiről mikor még Selenával barátkozott az nomálisabb volt...De ők is emberek!! Nők, felnőttek! Voltak, vannak és lesznek hibáik akár csak nekünk átlag embereknek. Csak annyi a különbség köztük és köztünk, hogy őket az egész világ árgus szemmel figyeli...Mikor ők vétenek egy kisebb hibát, (ami feletti mi simán elsiklanánk) azt kiforgattja a sajtó és ellenük iránytíja..
És csak még egy kérdés...még is melyik ilyen "Demitwitterét követő rajongóó" ismeri igazán Demi Lovatot, hogy megitélje??? Csak azok tudják, hogy milyen volt milyen most...egyedül azok tudják eldönteni, hogy mi/ki rontja el Demit. Nem pedig mi...
Ráadásul a mai tinitársadalom..annyira nem szereti ha valaki úgy ítélkzeik felettük, hogy nem ismeri őket..még is pár tweet-ből, ti hogy ismeritek meg egy embert?? Ohh könyörgöm...
Oh thank god!
2012. január 25. 01:14
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Bakker emiatt kiakadni! Nem értem, hogy a rajongói miért hiszik azt, hogy ő egy dobozba zárt barbie baba? Csak mosolyogjon és csinálja azt amit más mondd? Mintha ti nem buliztatok volna soha. Lehet, hogy nem csináltatok róla képet, de azért ne legyünk már ennyire álszentek!
Még szép hogy kiáll a barátnője mellett. Akinek nem tetszik, annak nem köteles őt szeretnie.
Még szép hogy kiáll a barátnője mellett. Akinek nem tetszik, annak nem köteles őt szeretnie.
2012. január 25. 01:16
|
|
llejjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 106438 offline
|
A ma élő fiatalok kb 80%-a ugyan ilyen képeket csinál otthon a tükör előtt vagy a barátaival...Sőt, vannak olyanok, aki még durvábbakat is. Érdekel ez bárkit is? Nem.
Demi, Selena, Miley vagy bármelyik híresség...mind olyan emberek, mint mi vagyunk, Demi is reggel kócosan, büdös lehelettel kel fel, reggelit eszik, sőt, még a WCre is elmegy, pont ugyan úgy, mint én vagy te vagy Jancsi vagy XY másik. Ha mindezt én megteszem és szerintem ennek a cikknek az összes olvasója megteszi és ezeknek az emberek a nagy részének vannak olyan képei valamilyen közösségi oldalon, ahol kicsit több látszik, mint az alapból kéne vagy ha nincs is feltéve sehova, de van valahol a gépen, ahol lengébb öltözetben szerepel, akkor mondja már meg nekem valaki, hogy Demi ezt miért nem teheti meg? Az elején megállapítottuk, hogy ugyan olyan ember, mint mindenki más, igen, ő sem rózsaillatút sz*rik...Szóval akkor miért ne lehetne ilyen képe? Amikor mondjuk a barátnőd feltesz egy ilyen képet egy oldalra, akkor jönnek a kommentek, hogy "juuuj, de szexi vagy", "nagyon szép vagy", stb... Ha Demi barátnője felteszi, akkor miért kap 1 perc alatt több száz gyűlölködő üzenetet, hogy hagyja békén Demit mert ő egy rossz ember. És Demi miért ne lehetne kiborulva azon, hogyha az emberek bántják a legjobb barátnőjét?! Már ne is haragudjatok, én ki lennék borulva. Akkor is ha csak egy ember bántaná. Arról ne is beszéljünk, hogy mit érzenék akkor, ha több százan, esetleg több ezren.
Ha valaki az én legjobb barátnőmet fele ilyen csúnyán bántotta volna, én se beszélnék vele egy jó ideig. Demi ezt csak a Twitter-szünet által tudja megtenni.
Igen, Demi választotta azt, hogy híres lesz, vállalta, hogy mindenki tudni fog a dolgairól. De senki nem várhatja el tőle, hogy 10 éves szinten maradjon, és pónikkal játszadozva szaladgáljon egy szandálban és kis zokniban, mert a nagy rajongóknak nem tetszik, hogy ő felnő. Ha nem tetszik, akkor nem szereted Demit. Ha meg nem szereted, akkor minek is foglalkozol vele?!
Ha engem kérdeztek, szerintem Demi elképesztően jól néz ki azon a képen és érdekelne, hogy honnan van a melltartója, mert nekem is kéne egy olyan. Nagyon tetszik!
Demi, Selena, Miley vagy bármelyik híresség...mind olyan emberek, mint mi vagyunk, Demi is reggel kócosan, büdös lehelettel kel fel, reggelit eszik, sőt, még a WCre is elmegy, pont ugyan úgy, mint én vagy te vagy Jancsi vagy XY másik. Ha mindezt én megteszem és szerintem ennek a cikknek az összes olvasója megteszi és ezeknek az emberek a nagy részének vannak olyan képei valamilyen közösségi oldalon, ahol kicsit több látszik, mint az alapból kéne vagy ha nincs is feltéve sehova, de van valahol a gépen, ahol lengébb öltözetben szerepel, akkor mondja már meg nekem valaki, hogy Demi ezt miért nem teheti meg? Az elején megállapítottuk, hogy ugyan olyan ember, mint mindenki más, igen, ő sem rózsaillatút sz*rik...Szóval akkor miért ne lehetne ilyen képe? Amikor mondjuk a barátnőd feltesz egy ilyen képet egy oldalra, akkor jönnek a kommentek, hogy "juuuj, de szexi vagy", "nagyon szép vagy", stb... Ha Demi barátnője felteszi, akkor miért kap 1 perc alatt több száz gyűlölködő üzenetet, hogy hagyja békén Demit mert ő egy rossz ember. És Demi miért ne lehetne kiborulva azon, hogyha az emberek bántják a legjobb barátnőjét?! Már ne is haragudjatok, én ki lennék borulva. Akkor is ha csak egy ember bántaná. Arról ne is beszéljünk, hogy mit érzenék akkor, ha több százan, esetleg több ezren.
Ha valaki az én legjobb barátnőmet fele ilyen csúnyán bántotta volna, én se beszélnék vele egy jó ideig. Demi ezt csak a Twitter-szünet által tudja megtenni.
Igen, Demi választotta azt, hogy híres lesz, vállalta, hogy mindenki tudni fog a dolgairól. De senki nem várhatja el tőle, hogy 10 éves szinten maradjon, és pónikkal játszadozva szaladgáljon egy szandálban és kis zokniban, mert a nagy rajongóknak nem tetszik, hogy ő felnő. Ha nem tetszik, akkor nem szereted Demit. Ha meg nem szereted, akkor minek is foglalkozol vele?!
Ha engem kérdeztek, szerintem Demi elképesztően jól néz ki azon a képen és érdekelne, hogy honnan van a melltartója, mert nekem is kéne egy olyan. Nagyon tetszik!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. január 25. 07:20
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Persze, persze Demi is ember. Csak egy kis különbséggel: szinte mindenki ismeri, rengeteg rajongója van, fotózzák az utcán, példaképnek tekintik, és a többi. Az se normális, hogyha facebookra egy átlagos lány feltesz magáról egy ilyet, hát még az, hogyha Demi, akinek akár 10 éves rajongói is lehetnek.
A legjobb barátnőjét meg kell védenie, ez alap. De álljunk már meg...milyen az a barátnő, aki egy ilyen képet feltesz a netre? Demi melltartóban pózol, hahó!
Viszont persze, ott a másik oldal, a rajongók. Néha elképesztő, mire képesek. Hanna ezzel a fotóval nem rontja el Demit, csak épp nem volt a legjobb választás..észben kéne tartania, hogy Demi sztár.
A legjobb barátnőjét meg kell védenie, ez alap. De álljunk már meg...milyen az a barátnő, aki egy ilyen képet feltesz a netre? Demi melltartóban pózol, hahó!
Viszont persze, ott a másik oldal, a rajongók. Néha elképesztő, mire képesek. Hanna ezzel a fotóval nem rontja el Demit, csak épp nem volt a legjobb választás..észben kéne tartania, hogy Demi sztár.
2012. január 25. 08:52
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez azért tulzás...én teljesen megértem a rajongókat,hogy kiakadtak ezen a képen..de szerintem Demi nemsokára úgy is újra twitelni fog
2012. január 25. 10:40
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Deminek abban igaza van, hogy sem a rajongók nem mondhatják meg neki, mit csináljon, sem más nem tudja őt elrontani-önmagán kívül. A fanok nem kicsit estek túlzásba azzal, hogy letámadták Hannah Beth-t...
2012. január 25. 13:08
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Demiéknek van igaza, még jó hogy nem a rajongók mondják meg, hogy mit csináljon. Am meg egy barátság meg fontosabb, mint a rajongók. Szerintem. És amúgy ezzel a képpel semmi baj sincs, tök jól néz ki rajta...
2012. január 25. 13:12
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (pseudovirus @ 2012.01.24. 20:10)
Szerintem meg PONT TE vagy aki olyan nagyra hiszi magát,azzal hogy itt le hordasz mindent és mindenkit.
Magadat teszed szánalmassá ugyanúgy ahogy Demi ezzel a bugyuta Twitter szünettel. Az élet megy tovább babáim;)
Magadat teszed szánalmassá ugyanúgy ahogy Demi ezzel a bugyuta Twitter szünettel. Az élet megy tovább babáim;)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.