Demi Lovato sértődöttségében Twitter-szünetet tart
2012. január 24. 20:15
Idézet (Karina197 @ 2012.01.24. 20:02)
most igen nagyon menőnek érzitek magatokat?
jaj dicsérjem meg az okos fejeteket, milyen igazságokat tudtok írni, egyelek meg titeket, hát tényleg nagyon nagyon okosak vagytok, és még szánalmasak is
én meg csak annyit mondok, hogy ez neki a legjobb most, mert így is úgy is elolvassa, amit az emberek neki tweetelnek, és sok hater van köztük, szóval úgyis elolvasná ezeket. tudjátok, attól, hogy valaki azt mondja, hogy nem érdekli, mit mondanak mások, talán kicsit szomorúan olvashatja, mennyire utálják egyes emberek.
ja, és ezt teljes szeretettel és óriási gyerekességgel nektek küldöm:

én meg csak annyit mondok, hogy ez neki a legjobb most, mert így is úgy is elolvassa, amit az emberek neki tweetelnek, és sok hater van köztük, szóval úgyis elolvasná ezeket. tudjátok, attól, hogy valaki azt mondja, hogy nem érdekli, mit mondanak mások, talán kicsit szomorúan olvashatja, mennyire utálják egyes emberek.
ja, és ezt teljes szeretettel és óriási gyerekességgel nektek küldöm:

szakadok a hozzászólásodon
2012. január 24. 20:19
Idézet (pseudovirus @ 2012.01.24. 20:08)
Szerintem lehet sőt van igazság abban amit leírtál.
Szerintem, ezzel a képpel kicsit túlzásba vitte. Nem rég még nem volt megelégedve az alakjával,sőt utálta azt most meg..
milyen képek jelennek meg Róla..Elég abnormális,hogy belőle is ilyen mellkirakós cafka lett. És,higy efelett mindenki úgy mond elnéz,mert Ő kezelő központban volt meg egyéb okokkal. Jobbnál jobb Lovatics kommentárokat olvasgatok és röhögök egyesek b*romságain.. akik nem tudják elfogadni,hogy most talán-esetleg-nem nekik van igazuk. Ez akkor is gyerekes húzás marad mindenki szemében akárhányan írjátok,hogy ez neki jobb és satöbbi. 
Szerintem, ezzel a képpel kicsit túlzásba vitte. Nem rég még nem volt megelégedve az alakjával,sőt utálta azt most meg..
Úristen... Nem hogy örülnél hogy végre elfogadta a testét olyannak amilyen -.- Nem 14 éves már, hogy játssza az ártatlant... Had döntse már el Ő hogy mikor tart Twitter szünetet és mikor nem... Azt nem akarod neki megmondani hogy milyen bugyit vegyen fel? Amúgy gratulálok ehhez a cikkedhez, és az előzőhöz is. Mindkettő nagyon "tartalmasra" sikeredett.
(Y)
2012. január 24. 20:20
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Jaj Demi Demi....Sokszor már nem is tudom hova tenni őt, egyszerűen kezd idegesíteni :/ Amennyire szerettem, mostmár inkább unszimpatikus és nem csak ez miatt.. Nincs most ezzel a twitteres dologgal bajom, de kicsit tényleg túlreagálja, tudhatná hogy az embereknek úgyis van véleményük akár bunkók akár nem..
Kíváncsian várom a következő hírt róla, ha már ennyire elakarja érni hogy ne szeressem... Szerintem Miley volt rá rossz hatással, én tudtam hogy ez lesz :/
Kíváncsian várom a következő hírt róla, ha már ennyire elakarja érni hogy ne szeressem... Szerintem Miley volt rá rossz hatással, én tudtam hogy ez lesz :/
2012. január 24. 20:23
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
LadyRaindow teljes mértékben egyet értek veled!!!!!!!
2012. január 24. 20:26
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Szandi_Unbroken:
Igen, nem 14 éves, és nem is kell úgy viselkednie. De EZ szerintem már túlzás! Nem lesz ennek jó vége.
Jó, én sajnálom, mert tényleg igazságtalan, amit egyesek csinálnak, de nem így kéne ezt megoldani. A felnőttség nem egyenlő ezzel!!
Igen, nem 14 éves, és nem is kell úgy viselkednie. De EZ szerintem már túlzás! Nem lesz ennek jó vége.
Jó, én sajnálom, mert tényleg igazságtalan, amit egyesek csinálnak, de nem így kéne ezt megoldani. A felnőttség nem egyenlő ezzel!!
2012. január 24. 20:32
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.01.24. 20:19)
Úristen... Nem hogy örülnél hogy végre elfogadta a testét olyannak amilyen -.- Nem 14 éves már, hogy játssza az ártatlant... Had döntse már el Ő hogy mikor tart Twitter szünetet és mikor nem... Azt nem akarod neki megmondani hogy milyen bugyit vegyen fel? Amúgy gratulálok ehhez a cikkedhez, és az előzőhöz is. Mindkettő nagyon "tartalmasra" sikeredett.
(Y)
(Y)
Örülök,hogy elnyerték tetszésedet. Tudod hozott anyagból dolgozik mindenki
2012. január 24. 20:35
Demi valóban nem fél önmaga lenni, de tisztában kéne lennie azzal, h hülyeséget csinál!
Meg ki ez a Hannah Beth? Őszintén szólva, sok jót nem hallottam még a csajról :/
Ha Deminek jól jön a szünet, csinálja! A rajongói csak megvédeni akarták. Ennyi.
Meg ki ez a Hannah Beth? Őszintén szólva, sok jót nem hallottam még a csajról :/
Ha Deminek jól jön a szünet, csinálja! A rajongói csak megvédeni akarták. Ennyi.
2012. január 24. 20:42
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.01.24. 20:15)
szakadok a hozzászólásodon
ezekből a kommentekből, amiket a többség ír, az jön le hogy Ők nem állnának ki a barátaikért ha elhordanák a szemük láttára mindenféle kur**nak... örülök hogy szünetet tart, mert már sok ami Twitteren megy.. :S meg sokan írják hogy tökéletesnek akar tűnni... hát pont hogy nem :'D Ő és Miley azok az emberek, akik nem félnek önmaguk lenni, és merik vállalni a dolgaikat, még ha az sokszor felháborodást is vált ki... Selena az, aki folyton tökéletes kislánynak akar tűnni... (Félre értés ne essék, kedvelem Selenát!) A másik kedvencem -> "13-14 éves rajongói vannak", ezek szerint nagyon tisztában van 1-2 személy a rajongótáborával!
Ajánlok 1-2 koncertet, ahol a saját szemükkel nézhetnék meg azokat a "13-14 éves" rajongókat! 
Tudod ezzel annyi a baj, hogy Miley éretten kezelte, nem hagyta ott a rajongóit, pedig rengeteget vesztett, de mégis élte tovább az életét és nem tartott ostoba "twitter-szünetet".. nem kötelező használnia, ha nem tetszik neki valami, ha pedig tényleg annyiszor kiálltak mellette a rajongói, ennyiért nem kellene cserben hagyni őket...
2012. január 24. 20:42
szerintem nyissátok ki a szemetek és lássatok.
aztán lehet hatezer vélemény, de viszont minden demi fan is beláthatná, hogy egy nem túl előnyös, kettő pedig szépen szólva nem példára méltó.
csak ennyi. ;D
2012. január 24. 20:47
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Egy cikknek nem kéne pártatlannak maradnia? Ugyanis elvileg az író nem a véleményét kell közölje az adott személyről, már pedig ez: "..még mindig úgy haragszik rajongóira, mint egy ovódás kisgyerek, akinek elvették a homokozólapátját. "
Egyébként meg tök jó, hogy mennyi bölcs ember jár ide, meghogy ismeri az ÖSSZES Demi rajongó embert. Közölném, hogy nem tartozom a 12-14 éves kategóriába, sőt, elég sok ismerősöm és bőven túllépte a kort.
Elárulom, hogy azért viselt ilyen szerelést, mert előtte csináltak egy fotósorozatot. Meg amúgy is, MIT VÁRTOK? Hatalmas tévedésben élnek az emberek. Ugyanazt kezdték el, mint Miley-nál. Könyörgöm, ők már nem azok a kis 12-14 éves kislányok akik fel-alá ugrándoznak és a csillámpónikról, meg a napsütésről énekelnek. FELNŐNEK. Mit vártok 19-20 éves lányoktól? Aki elítéli azért őket, mert már mernek kivágott felsőket hordani HÚSZÉVES LÉTÜKRE, az cs.ssze már meg. Mi ez a prűdség emberek? Vicces, hogy ezért már lassan nő korba lévő embereket lehordtok...
Egyébként meg tök jó, hogy mennyi bölcs ember jár ide, meghogy ismeri az ÖSSZES Demi rajongó embert. Közölném, hogy nem tartozom a 12-14 éves kategóriába, sőt, elég sok ismerősöm és bőven túllépte a kort.
Elárulom, hogy azért viselt ilyen szerelést, mert előtte csináltak egy fotósorozatot. Meg amúgy is, MIT VÁRTOK? Hatalmas tévedésben élnek az emberek. Ugyanazt kezdték el, mint Miley-nál. Könyörgöm, ők már nem azok a kis 12-14 éves kislányok akik fel-alá ugrándoznak és a csillámpónikról, meg a napsütésről énekelnek. FELNŐNEK. Mit vártok 19-20 éves lányoktól? Aki elítéli azért őket, mert már mernek kivágott felsőket hordani HÚSZÉVES LÉTÜKRE, az cs.ssze már meg. Mi ez a prűdség emberek? Vicces, hogy ezért már lassan nő korba lévő embereket lehordtok...
2012. január 24. 20:52
Idézet (pseudovirus @ 2012.01.24. 20:10)
Szerintem meg PONT TE vagy aki olyan nagyra hiszi magát,azzal hogy itt le hordasz mindent és mindenkit.
Magadat teszed szánalmassá ugyanúgy ahogy Demi ezzel a bugyuta Twitter szünettel. Az élet megy tovább babáim;)
Magadat teszed szánalmassá ugyanúgy ahogy Demi ezzel a bugyuta Twitter szünettel. Az élet megy tovább babáim;)
Jeee, ámen!
Amúgy én már speckó agyvérzést kapok ettől a "Felnőtt vagyok!" dologtól. Emberek, ez annyira irritatív... vagy csak nekem?! Demi a szíve legmélyén nagyon is egy gyerek, és az a hírverés, ami körülötte volt cirka fél évig, az mind-mind a menedzserek találmánya volt. Ő maga is ugyanolyan, mint Selena Gomez, az egész személyisége meg van alkotva. A kamerákba ezt adja elő és otthon pedig lehet, hogy ilyen stílusban hisztizik. Egy biztos, ha az én gyerekem ilyen lenne, rögvest szájba is lenne verve! Ha ilyen miatt megsértődik, akkor higgyétek el, otthon is el van kényeztetve a celeb popsija. Annyira sajnálom, hogy egy ekkora tehetség, egy ekkora hang ilyen provokatív és ráadásul gyerekes stílussal rendelkezzen. Ember, ha valaki nem akarja, akkor nem teregeti ki az életét, de ő pont ezt csinálja! Vagy csak nem ennek is kezd már feltűnési viszketettsége lenni?
2012. január 24. 20:59
Idézet (szpetyi @ 2012.01.24. 20:42)
Tudod ezzel annyi a baj, hogy Miley éretten kezelte, nem hagyta ott a rajongóit, pedig rengeteget vesztett, de mégis élte tovább az életét és nem tartott ostoba "twitter-szünetet".. nem kötelező használnia, ha nem tetszik neki valami, ha pedig tényleg annyiszor kiálltak mellette a rajongói, ennyiért nem kellene cserben hagyni őket... 
Mileynál is volt egy 1 éves Twitter szünet!
2012. január 24. 21:05
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Ilyen képet kitenni nem igazán helyes döntés,és nemcsak azért mert a kiskorú rajongói követik a példáját,és szinte semmit nem takaró ruhákban pózolnak(nem Demi hatása).Szerintem,aki ilyen képet tesz ki,az önmagáról állít ki bizonyítványt.Ami egyszer kép felkerült az internetre az ott is marad örökre. A leendő munkáltatók is megcsodálhatják a csodálatos képeket ,ez is döntő befolyással lehetnek munkába állás során
Rendben készítsen ilyen képeket a barátjának,szórakozzon a barátnőivel,de nem kell feltölteni a netre...
Én erről a legjobb barátnőről,nem is hallottam .Ránéztem a profiljára és feltünt ,hogy mindketten Miley bátyjának az exei.
Ha hivatalos fotózás van az más dolog,és újságban jelenik meg.
Twitter szünet ?
Nem semmi,ez ugyan olyan ,amikor az kisgyerek azt mondja a szüleinek vagy a barátainak,hogy többet nem beszélek veled.
Rajongók sokszor elvakultak,és belekötik az orrukat olyanba,amibe nem kéne.De csak azért csinálták,mert féltik Demit.(gondololom)Deminek meg nem kellett volna ennyire felkapni a vizet.
Rendben készítsen ilyen képeket a barátjának,szórakozzon a barátnőivel,de nem kell feltölteni a netre...
Én erről a legjobb barátnőről,nem is hallottam .Ránéztem a profiljára és feltünt ,hogy mindketten Miley bátyjának az exei.
Ha hivatalos fotózás van az más dolog,és újságban jelenik meg.
Twitter szünet ?
Rajongók sokszor elvakultak,és belekötik az orrukat olyanba,amibe nem kéne.De csak azért csinálták,mert féltik Demit.(gondololom)Deminek meg nem kellett volna ennyire felkapni a vizet.
2012. január 24. 21:06
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.01.24. 20:59)
Mileynál is volt egy 1 éves Twitter szünet!
Tavaly tavasszal tért vissza újra... Ezzel mért hagyta cserben a rajongóit? Nem kötelező hogy legyen Twittere, rengeteg embernek nincs és még is élnek...
Mondtam, hogy kötelező? De nem másért van az hírességeknek, hanem a rajongók miatt..és tudjuk, Demi rossz időket élt, de mindig mindenki ott volt neki, soha sem hagyták cserben, most pedig nem magát, hanem a rajongóit bűntetit.
2012. január 24. 21:07
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
Úristen, de el van magától szállva ez a lány...Az elmúlt időszakban nem csinált semmit, csak sajnáltatta magát, most meg úgy viselkedik mintha körülötte forogna a világ...tartson twitter szüntet...hajrá! így legalább nem kell attól félni, hogy összebalhézik valakivel, és megint sajnálni kell..
2012. január 24. 21:20
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nem mintha nagyon érdekelne, de..:
Az egyik cikkben még Miley Cyrus a legjobb barátnője.
A másikban már Selena Gomez.
Másnapra már XY.
Most pedig Hanna Beth. (Aki egyébként nem is tudom, hogy ki..
)
Az egyik cikkben még Miley Cyrus a legjobb barátnője.
A másikban már Selena Gomez.
Másnapra már XY.
Most pedig Hanna Beth. (Aki egyébként nem is tudom, hogy ki..
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.