Demi Lovato sértődöttségében Twitter-szünetet tart
2012. január 24. 19:15
Idézet (pseudovirus @ 2012.01.24. 19:03)
Én tisztában vagyok azzal,hogy a kép miért készült de akkor sem kell feltenni,ha tudja hogy mi lesz a következménye.
És nekem is gyerekesnek tűnik már,pedig én szerettem őt.
És szerintem az olvasók 90%-a ezen a véleményen van.
És nekem is gyerekesnek tűnik már,pedig én szerettem őt.
És szerintem az olvasók 90%-a ezen a véleményen van.
Igazából mindegy hogy az olvasók 90% -s milyen véleményen van, mert az a fontos hogy az IGAZI rajongói megértik... Én sem értek egyet pár döntésével vagy cselekedetével, még sem kezdek el neki írni bunkó üzeneteket mint ahogy ezt tették jó néhányan, vagy nem próbálom neki megmondani hogy mit tegyen vagy kikkel barátkozzon, mert ez az Ő magánélete!
2012. január 24. 19:18
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Az ucca lányok jobban nézznek ki
2012. január 24. 19:24
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (Alex 1992 @ 2012.01.24. 18:13)
Bocs de, ez szánalmas, hogy emiatt nem twitterezik és külnbenis a rajongóinak köszönheti azt, hogy most ott tart ahol... a karrireje nem is létezne ha ezek az emberek (a rajongói) nem szeretnék őt -.-"
Szép megfogalmazás. Demi mindent eltúloz az életben más komoly dolgok is vannak,meg azért neki 13-14 éves rajongói vannak (kb,nem akarok senkit sem megbántani) ők persze,hogy jobban kiakadnak ilyeneken.
2012. január 24. 19:25
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
nincs Demivel semmi baj maj hejrejöm
2012. január 24. 19:25
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Én őszintén örülök már hogy felnőtt és nagyon egyet értek a véleményével..
2012. január 24. 19:27
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Bebizonyította, hogy habár már kilépett a dizniből, nagyon is hajaz a csatornát néző gyerekekre ezzel a viselkedéssel. Páran beszóltak a barátnőjének, - aki úgy ahogy tudta, provokálta őket - és már rögtön kiakadt. Ha én megsértődnék minden egyes alkalommal olyan dolgokon, mint ő, szerintem ki sem jönnék a szobámból.
Másodjára pedig: Hónapokon keresztül azt kellett hallgatnom, hogy Demi a legnormálisabb disney sztár, Demi a botránytalan, Demi a jó kislány, (stb stb) most pedig itt van (szinte) egy szál melltartóban. Ilyenért egy másik hasonló korú híresség agyon lenne szekálva, Deminél pedig csak cinikusan meg van jegyezve, hogy "nagy dolog.", vagy mint itt, a barátnőjét szekálják, aki szintén nem olyan ártatlan, amilyennek látszik. (Habár ehhez a nevezetes "elrontáshoz" ketten kellettek...) Csak én tartom ezt furcsának?
Másodjára pedig: Hónapokon keresztül azt kellett hallgatnom, hogy Demi a legnormálisabb disney sztár, Demi a botránytalan, Demi a jó kislány, (stb stb) most pedig itt van (szinte) egy szál melltartóban. Ilyenért egy másik hasonló korú híresség agyon lenne szekálva, Deminél pedig csak cinikusan meg van jegyezve, hogy "nagy dolog.", vagy mint itt, a barátnőjét szekálják, aki szintén nem olyan ártatlan, amilyennek látszik. (Habár ehhez a nevezetes "elrontáshoz" ketten kellettek...) Csak én tartom ezt furcsának?
2012. január 24. 19:34
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Ennyit Demiről.Igazad van LadyRainbow
1 felhasználónak tetszik:
LadyRainbow
2012. január 24. 19:36
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Hát igen... atótl, hogy valaki "visszatér", és szerez pár divatrajongót, még korántsem lesz tökéletes...egyébként LadyRainbow-nak igaza van, mindig azt kellett hallgatni milyen tökéletes, mikor egyáltalán nem az.. nem tett jót neki a változás.
1 felhasználónak tetszik:
LadyRainbow
2012. január 24. 19:45
Úristen!! Miért nem tudja éretten kezelni?!
Az a fotó tényleg egy kicsit sokat mutat, azt azért beismerhetné... Ráadásul állítólag ő már egy felnőtt nő, most mégis úgy viselkedik, mint egy óvodás gyerek....
Az a fotó tényleg egy kicsit sokat mutat, azt azért beismerhetné... Ráadásul állítólag ő már egy felnőtt nő, most mégis úgy viselkedik, mint egy óvodás gyerek....
2012. január 24. 20:02
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
most igen nagyon menőnek érzitek magatokat?
jaj dicsérjem meg az okos fejeteket, milyen igazságokat tudtok írni, egyelek meg titeket, hát tényleg nagyon nagyon okosak vagytok, és még szánalmasak is
én meg csak annyit mondok, hogy ez neki a legjobb most, mert így is úgy is elolvassa, amit az emberek neki tweetelnek, és sok hater van köztük, szóval úgyis elolvasná ezeket. tudjátok, attól, hogy valaki azt mondja, hogy nem érdekli, mit mondanak mások, talán kicsit szomorúan olvashatja, mennyire utálják egyes emberek.
ja, és ezt teljes szeretettel és óriási gyerekességgel nektek küldöm:
én meg csak annyit mondok, hogy ez neki a legjobb most, mert így is úgy is elolvassa, amit az emberek neki tweetelnek, és sok hater van köztük, szóval úgyis elolvasná ezeket. tudjátok, attól, hogy valaki azt mondja, hogy nem érdekli, mit mondanak mások, talán kicsit szomorúan olvashatja, mennyire utálják egyes emberek.
2012. január 24. 20:04
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.01.24. 19:15)
Igazából mindegy hogy az olvasók 90% -s milyen véleményen van, mert az a fontos hogy az IGAZI rajongói megértik... Én sem értek egyet pár döntésével vagy cselekedetével, még sem kezdek el neki írni bunkó üzeneteket mint ahogy ezt tették jó néhányan, vagy nem próbálom neki megmondani hogy mit tegyen vagy kikkel barátkozzon, mert ez az Ő magánélete!
teljesen egyet értek veled
2012. január 24. 20:08
Idézet (LadyRainbow @ 2012.01.24. 19:27)
Bebizonyította, hogy habár már kilépett a dizniből, nagyon is hajaz a csatornát néző gyerekekre ezzel a viselkedéssel. Páran beszóltak a barátnőjének, - aki úgy ahogy tudta, provokálta őket - és már rögtön kiakadt. Ha én megsértődnék minden egyes alkalommal olyan dolgokon, mint ő, szerintem ki sem jönnék a szobámból.
Szerintem lehet sőt van igazság abban amit leírtál.
Szerintem, ezzel a képpel kicsit túlzásba vitte. Nem rég még nem volt megelégedve az alakjával,sőt utálta azt most meg..
2012. január 24. 20:10
Igaza van Deminek..tényleg senkinek semmi köze ahhoz hogy mit csinál
Csak nehogy rászokjon az ilyen fényképezkedésekre ..
Csak nehogy rászokjon az ilyen fényképezkedésekre ..
2012. január 24. 20:10
Idézet (Karina197 @ 2012.01.24. 20:02)
most igen nagyon menőnek érzitek magatokat?
jaj dicsérjem meg az okos fejeteket, milyen igazságokat tudtok írni, egyelek meg titeket, hát tényleg nagyon nagyon okosak vagytok, és még szánalmasak is

Szerintem meg PONT TE vagy aki olyan nagyra hiszi magát,azzal hogy itt le hordasz mindent és mindenkit.
Magadat teszed szánalmassá ugyanúgy ahogy Demi ezzel a bugyuta Twitter szünettel. Az élet megy tovább babáim;)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.