Demi Lovato sértődöttségében Twitter-szünetet tart
2012. január 24. 18:30
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Nem hiszem, hogy emiatt a rajongók nagyon el fogják szégyellni magukat. Maximum bocsánatot kérnek Hannah-tól. Egyébként Demi már egy érett, gyönyörű nő... nem értem, hogy miért kell ennyire gyerekesen viselkednie.
2012. január 24. 18:30
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Egyébként teljes egyetértésem Holly Kellerrel!
2012. január 24. 18:32
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Hatalmas dolog, hogy kint van a melltartója... Nevetséges, hogy valaki ezen felháborodik. Szeretem Demit, viszont ez a viselkedés tényleg elég gyerekes, ilyeneken simán túl kéne lépnie.
2012. január 24. 18:33
,,Demi Lovato az események lezajlása után sem tért vissza Twitter-fiókjához, és még mindig úgy haragszik rajongóira, mint egy ovódás kisgyerek, akinek elvették a homokozólapátját."
Micsoda hasonlat ... Lehet hogy gyerekes ahogyan viselkedik a történtek miatt,d e ha valakinek nem tetszik a felnőtt Demi, az így járt... Ő is öregszik, ahogyan bárki más. Ahhoz meg végképp senkinek sincs köze hogy kivel barátkozik.
Micsoda hasonlat ... Lehet hogy gyerekes ahogyan viselkedik a történtek miatt,d e ha valakinek nem tetszik a felnőtt Demi, az így járt... Ő is öregszik, ahogyan bárki más. Ahhoz meg végképp senkinek sincs köze hogy kivel barátkozik.
2012. január 24. 18:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Gyerekes és éretlen, pont mint a többi Diznis
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 24. 18:44
Teljesen jogosan haragudott meg, 1-2 ember sokszor már túl messzire megy, és elfelejtik hol a határ. Attól hogy sztár, még nem úgy kell ugrálnia ahogy a rajongók fütyülnek... És ezen a képen kiakadni? Sok 13-14 éves sokkal durvább képet tesz fel magáról a netre... (Plusz ez a kép a legutóbbi fotósorozata kulisszái mögött készült, szóval nem tudom még mi lesz akkor ha ki jön a teljes fotósorozat...) Nevetséges... És még annyi: hogy szerintem senki sem szereti ha a barátait szidják és támadják...
2012. január 24. 19:03
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.01.24. 18:44)
Teljesen jogosan haragudott meg, 1-2 ember sokszor már túl messzire megy, és elfelejtik hol a határ. Attól hogy sztár, még nem úgy kell ugrálnia ahogy a rajongók fütyülnek... És ezen a képen kiakadni? Sok 13-14 éves sokkal durvább képet tesz fel magáról a netre... (Plusz ez a kép a legutóbbi fotósorozata kulisszái mögött készült, szóval nem tudom még mi lesz akkor ha ki jön a teljes fotósorozat...) Nevetséges... És még annyi: hogy szerintem senki sem szereti ha a barátait szidják és támadják...
Én tisztában vagyok azzal,hogy a kép miért készült de akkor sem kell feltenni,ha tudja hogy mi lesz a következménye.
És nekem is gyerekesnek tűnik már,pedig én szerettem őt.
És szerintem az olvasók 90%-a ezen a véleményen van.
2012. január 24. 19:03
Az, hogy kint van a melltartója még nem nagy gond! Nem neki kell példát mutatni, nem az ő dolga megnevelni a tinézsdereket. Jó, oké, lehet most nem a legjobban viselkedett, de ez még nem ok arra, hogy ne tehetne azt, amit szeretne. Van róla egy szexisebb kép. És akkor mi van?! Semmi.
Meg tudom érteni, miért haragszik, mert szerintem is ok nélkül kapták föl a vizet a rajongói. Az Ő dolga, hogy kivel barátkozik.
Meg tudom érteni, miért haragszik, mert szerintem is ok nélkül kapták föl a vizet a rajongói. Az Ő dolga, hogy kivel barátkozik.
2012. január 24. 19:04
|
|
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline
|
Idézet
Szandi_Unbroken
Igazad van Szandi!
2012. január 24. 19:06
Brittany:Ennyi
az a vicc,hogy ez a kép..na mind egy...
Szandy_Unbroken már leírta
2012. január 24. 19:08
Nem értem a rajongók felháborodását!Demi nem maradhat örökre egy Disney-s kislány -.-
2012. január 24. 19:08
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (szavy @ 2012.01.24. 18:16)
Mi lesz most velünk, emberek?!
Kénytelenek leszünk az ablakból a verebek csiripelését hallgatni amíg lóvátó meggondolja magát
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
szavy,
Vampiregirl1,
bibicsibi,
Riley13,
Alexis_0504,
Black Hearth2
2012. január 24. 19:10
|
|
Soniaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 141984 offline
|
teljesen jogosan haragudott meg..hisz gondoljatok bele ti micsináltok ha beszólnak a legjobb barátotokmak? megvéditek ..ő is ezt tettee..ebből látszik h egy normális felnőtt nő aki megvédi a barátait mégha azok szólnak be neki akinek szinte a legtöbbet köszönheti nekünk Lovatics-oknak! és aki igazi rajongó az megérti ezt az egészet.!
2012. január 24. 19:14
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Én kedvelem őt,de eléggé megváltozott,és már kezdek besokallni tőle.Teljesen igaza van egyeseknek, azért már 20 éves,nem kéne így viselkednie
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.