Torrey DeVitto is a rosszfiúkat szereti
2012. január 24. 16:38
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (kis_zsú @ 2012.01.24. 12:18)
Ezt most kire értettel: "igen nehéz ellenálni azoknak a ravasz, szép, kék szemeknek"? Mindkettőjüknek kék szeme van
Paulnak sose volt kék szeme...;)
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2012. január 24. 16:48
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
én is a rosszfiúkat szeretem
) Damonkám <333
2012. január 24. 16:49
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Látom, néhányan nem értitek, hogy mit is mondott Torrey, és mire értette. Segítek tisztázni:
"Természetesen ez nem kérdés, bár Ian nagyon jól megformálja a humoros, veszélyes vámpírt, mitagadás, igen nehéz ellenállni azoknak a ravasz, szép, kék szemeknek"
Nos. A "Természetesen, ez nem kérdés..." rész arra utal, hogy Paulra, a férjére gondol. Elvégre ki mást találna a legvonzóbbnak, mint a párját. A mondat többi részében pedig Ianről beszél! Ugyanis úgy folytatja, "...BÁR Ian nagyon jól megformálja....". Itt azt taglalja, hogy Ian is jól néz ki, és nehéz lehet ellenállni neki. Ő azonban - a félreértések elkerülése végett - Pault tartja a legjobbnak, ahogy azt az első tagmondatból tökéletesen le lehet szűrni
"Természetesen ez nem kérdés, bár Ian nagyon jól megformálja a humoros, veszélyes vámpírt, mitagadás, igen nehéz ellenállni azoknak a ravasz, szép, kék szemeknek"
Nos. A "Természetesen, ez nem kérdés..." rész arra utal, hogy Paulra, a férjére gondol. Elvégre ki mást találna a legvonzóbbnak, mint a párját. A mondat többi részében pedig Ianről beszél! Ugyanis úgy folytatja, "...BÁR Ian nagyon jól megformálja....". Itt azt taglalja, hogy Ian is jól néz ki, és nehéz lehet ellenállni neki. Ő azonban - a félreértések elkerülése végett - Pault tartja a legjobbnak, ahogy azt az első tagmondatból tökéletesen le lehet szűrni
Rekahhh
2012. január 24. 17:10
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
Hát igen azok a kék szemek:D
de Paul se kispályás nagyon szerencsés, hogy ilyen férje van:D
de Paul se kispályás nagyon szerencsés, hogy ilyen férje van:D
2012. január 24. 17:21
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Annyira bírom ezt a csajt
A Pretty Little Liars-ben ismertem meg, ott is kiderült hogy remek színésznő, de a TVD-ben is nagyon jól alakít. Remélem lesz majd valami extrém ötlete a rendezőnek Meredith-szel kapcsolatban, mert egyenlőre kicsit uncsik a történések. De amúgy semmi baj a sorozattal, ne értsétek félre.
2012. január 24. 19:45
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
aranyosak együtt
2012. január 24. 22:03
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
"igen nehéz ellenálni azoknak a ravasz, szép, kék szemeknek" - haha, milyen igaz. Én Damon új énjét is szeretem, de legyen inkább tökös. Úgy jobban bírtam. Ez is mutatja, hogy a rosszfiúk mindig jobbak. De Stafant még mindig jónak látom. Damon meg még mindig rossznak. Jó ez a kis változatosság, de a felállás nem fog egy könnyen megváltozni a szememben. Nem véletlen lettem ezek a színészek választva a szerepekre. Paulnál sokkal élethűbb a jófiú, míg Ianre annyira illik a rosszfiú.
Kelly
2012. január 25. 07:38
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
jó összeillenek,szeretem mindkét színészt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.