Harry Styles és Caroline Flack: szakítás lesz a vége?
2012. január 24. 14:28
Nos először is a cikket nem ártana elolvasni.
másodszor. tényleg ennyire féltékenyek vagytok Calorine-ra?? Boldogok, miért akarja ezt minden fan tönkretenni? Ha Harry egy vele egykorú lánnyal járna, akkor is ugyan ez lenne a reakciótok. Mert egyszerűen féltékenyek vagytok.. Borzalmas nagy fan vagyok én is, de nekem nem az a célom, hogy folyton Calorine-t ócsároljam.. Boldog vagyok, ha ők is [és igazából itt csak Harryre gondoltam..]
2012. január 24. 14:47
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
ez az ő dolguk....
2012. január 24. 15:28
|
|
LillaVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 161098 offline
|
Meglepő ? de nem ma.
2012. január 24. 15:31
ez az ő dolguk, de szerintem is igaza van Carolne-nak abban, hogy Harrynek egy vele egyidős lánnyal kellene járnia.
2012. január 24. 15:34
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Ténleg egy olyan korú csajjal kellene összejönnie,mint ő és nem egy vén lánnyal
2012. január 24. 15:38
hááát......
igaza van Caroline-nek abban, h Harry-nek bizony vele egyidős lánnyal kellene járnia........
ha még nem is egyidős vele hanem 1-2 évvel időősebb a lány az sem nagy cucc... de hát az már igen, h 15 évvel idősebb Caroline mint Harry...... ://
igaza van Caroline-nek abban, h Harry-nek bizony vele egyidős lánnyal kellene járnia........
ha még nem is egyidős vele hanem 1-2 évvel időősebb a lány az sem nagy cucc... de hát az már igen, h 15 évvel idősebb Caroline mint Harry...... ://
2012. január 24. 15:39
de am.. ha így boldogok akkor csak legyenek együtt.
2012. január 24. 16:53
háááát....lehet, hogy tartós lesz 
de azért sok boldogságot nekik!!!!
de azért sok boldogságot nekik!!!!
2012. január 24. 17:24
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Most nem tök 8 hogy lesz e jövőjük vagy se?De valószínű hogy nem lesz tartós a kapcsolatuk.A csaj jól kiszórakozza magát aztán cső...Harry vagy hogyhívják utána majd csak néz tátott szájjal hogy dobták őt...De addig is legyenek boldogok!!
2012. január 24. 17:51
vampiregirl144 pontosaan.
ahogy olvastam a cikket az merült fel bennem hogy caroline nem is szereti igazán.de legyenek boldogok.amugyse hiszem hogy tartós lenne.
ahogy olvastam a cikket az merült fel bennem hogy caroline nem is szereti igazán.de legyenek boldogok.amugyse hiszem hogy tartós lenne.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: