Bár nagyon jól érzi magát a One Direction sztárja és a nála 15 évvel idősebb műsorvezetőnő, nem valószínű, hogy kapcsolatuk tartós lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles és Caroline Flack: szakítás lesz a vége?
2012. január 24. 11:32
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem sincs jövője ennek a kapcsolatnak
2012. január 24. 11:49
Fuh látszik h fogalmatok sincs még az ún. szerelemről..lehet h nekik sincs.. de legalább megpróbálják, mert nem mindig a látszat a lényeg.. nevetségesek? miért? Ha nem tudnád h annyi idős.. akkor meg jaj sok boldogságot..-.-" nem egy hatvan évessel jött össze könyörgöm.
2012. január 24. 12:19
|
|
Vactoryaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 153270 offline
|
én szerintem ebben a kapcsolatban nincs semmi rossz, azt belátom, hogy nincs sok esély a hosszú kapcsolatra, de én örülök, hogy így egymásra találtak, és, hogy boldogok.
2012. január 24. 13:56
|
|
Csaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 395 Csatolások: 70 Azonosító: 129727 offline
|
Úgy tudom 3 hónapig jártak, de már vége.
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFans
2012. január 24. 13:58
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
elég gáz...mert eddig azt mondta a csaj hogy mennyire szereti
2012. január 24. 14:07
|
|
Avril_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 164426 offline
|
Hálaa jóégneeek! Nem illettek össze, meg jóval fiatalabb Harry
2012. január 24. 14:21
Ezen valahogy nem nagyon tudok meglepődni....
Meg szerintem egyáltalán nem illenek össze...Remélem szakítanak.....
2012. január 24. 14:21
ez a nő szerintem túl idős Harry-hez... Tuti h szakítani fognak elöbb vagy utobb..
2012. január 24. 14:25
Hát jóval fiatalabb Harry mint a csaj, szóval nem is tudom, lehet, hogy tényleg nem tart soká a kapcsolatuk!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.