A népszerű színésznő mindenkinek belopta magát a szívébe. Lehet pont ezért nem hiszik el róla, hogy tökéletesen meg tudna formálni egy lezüllött drogfüggőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nina Dobrev kábítószerfüggővé válna
2012. január 24. 09:36
én bármilyen szerepben szívesen látnám viszont:)
mikor Katherine-t vagy Elenát játssza mindig azt hiszem, hogy az egy másik színésznő..nagyon jól csinálja:)
2012. január 24. 09:38
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
szerintem is simán el tud játszani bármilyen szerepet,mert nagyon jó színésznő
2012. január 24. 09:47
|
|
Myonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.11. Hozzászólás: 102 Csatolások: 768 Azonosító: 27080 offline
|
Én úgy gondolom, a Vámpírnaplókkal már kitört a kanadai filmekből, és megnyílt előtte Hollywood.. Ha nem hagyja hogy klisés szerepekbe kényszerítsék, simán a szakmája egyik kiemelkedő alakja tud lenni.
Nem ő az első színésznő, aki egyszerre két, teljesen eltérő alakot formál meg egy filmben/sorozatban, viszont sokuknál nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy egy és ugyanaz a színész a két karakter. Nina viszont olyan jól alakítja, hogy a sorozat nézésekor egy percig eszembe se jutott, hogy Elena voltaképpen Katherine és fordítva
Nina tehetséges színésznő, és én is remélem, hogy láthatom szélsőségesebb szerepekben is
Nem ő az első színésznő, aki egyszerre két, teljesen eltérő alakot formál meg egy filmben/sorozatban, viszont sokuknál nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy egy és ugyanaz a színész a két karakter. Nina viszont olyan jól alakítja, hogy a sorozat nézésekor egy percig eszembe se jutott, hogy Elena voltaképpen Katherine és fordítva
Nina tehetséges színésznő, és én is remélem, hogy láthatom szélsőségesebb szerepekben is
2012. január 24. 10:06
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nekem ilyesmi meg sem fordult a fejemben,hogy nem tudna mindent eljátszani,szerintem nagyon tehetséges szinésznő
2012. január 24. 10:38
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
várom az új filmjét,szerintem mindent el tud játszani,mert nagyon jó színésznő
2012. január 24. 10:59
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Nagyon tehetséges színésznő (olyannyira, hogy anyukám azt hitte, hogy Kath-ot és Elenát 2 különböző színésznő játssza), teljesen igazat adok neki, én is megnézném más szerepekben is.
2012. január 24. 12:37
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
én tuti megnézném a drogos Nina-t
2012. január 24. 12:47
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Egyetértek Cher Sugar! XD én is megnézném a "drogos" Ninát!
2012. január 24. 13:31
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
na erre kiváncsi lennék
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

1 felhasználónak tetszik: