Adott egy multimédiás kütyü, amin linux fut, az egyik könyvtárát szeretném megosztani a hálózaton, hogy egy másik géprõl elérhessem.
Linux guru kerestetik :)
2006. december 19. 22:33
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
tenyleg nem ertek hozza, meg ilyen kb 300 eve csinaltam (igen, akkor meg nem elt ML), de a smb erre tokeletes, ha jol remelik. Konnyen conf, kis eroforras, nincs gond win-unix kozt. De tenyleg varj meg valakit, aki ert hozza
2006. december 19. 22:51
Idézet(Gereb @ 2006. December 19. - 22:33)
meg ilyen kb 300 eve csinaltam (igen, akkor meg nem elt ML)
LOL
2006. december 20. 08:03
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(ViC @ 2006. December 19. - 23:08)
Hatalmas feladatom lenne:
Adott egy multimédiás kütyü, amin linux fut, az egyik könyvtárát szeretném megosztani a hálózaton, hogy egy másik géprõl elérhessem.
Kicsit bõvebben? Milyen kütyü? Milyen disztró fut rajta?
2006. december 20. 17:31
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Egy úgynevezett Enigma fut rajta. abból is a gemini 3.3
NSF kéne az lenne a tuti. Azt tudja, hogy ha a windowson csinálok NSF vagy CIFS megosztát azt fel tudom mountolni.
Mivel mindkettõn ez az enigma fut így a felcsatlakoztatással nem lesz bibi, csakis a megosztás amihez kellene egy kis segítség.
NSF kéne az lenne a tuti. Azt tudja, hogy ha a windowson csinálok NSF vagy CIFS megosztát azt fel tudom mountolni.
Mivel mindkettõn ez az enigma fut így a felcsatlakoztatással nem lesz bibi, csakis a megosztás amihez kellene egy kis segítség.
2006. december 20. 17:54
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Alakul 
megvan az NSF szerver már csak azt kellene tudnom hogy ha az adott mappát írni és olvasni is szeretném akkor ezek közül melyiket válasszam:
ro
rw
ro.sync
rw.cync
ro.async
rw.async
ro.no_root_squash
rw.no_root_squash
ro.no_root_squash.sync
rw.no_root_squash.sync
ro.no_root_squash.async
rw.no_root_squash.async
megvan az NSF szerver már csak azt kellene tudnom hogy ha az adott mappát írni és olvasni is szeretném akkor ezek közül melyiket válasszam:
ro
rw
ro.sync
rw.cync
ro.async
rw.async
ro.no_root_squash
rw.no_root_squash
ro.no_root_squash.sync
rw.no_root_squash.sync
ro.no_root_squash.async
rw.no_root_squash.async
2006. december 20. 18:35
|
|
ViCCAP-tain |
|
Alakul 
Már a lejátszás megy is
k jó
felveszek az egyik mûholdvevõmmel aztán akármelyiken megnézhetem. hát ez nagyon tetszik. Kár hogy az mpeg4 re már kevés a procija. de így is happy vagyok nagyon.
Már a lejátszás megy is
k jó
felveszek az egyik mûholdvevõmmel aztán akármelyiken megnézhetem. hát ez nagyon tetszik. Kár hogy az mpeg4 re már kevés a procija. de így is happy vagyok nagyon.
2006. december 20. 19:04
|
|
ViCCAP-tain |
|
Aha 
Minden tv mellé tettem egy ilyen linuxos mûholdvevõt, így mindenki azt néz amit csak akar és a felvétel segítségével, akkor amikor akarja.
Már egy ideje úgyis mindent felvételrõl nézek, mert így átugorhatom a sok idegesítõ reklámot.
Minden tv mellé tettem egy ilyen linuxos mûholdvevõt, így mindenki azt néz amit csak akar és a felvétel segítségével, akkor amikor akarja.
Már egy ideje úgyis mindent felvételrõl nézek, mert így átugorhatom a sok idegesítõ reklámot.
2007. január 14. 15:31
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Nekem a következõ problémám van:
Laptopomon van Suse Linux 10.1.
A saját könyvtáram 15 giga.
Na mármost DVD-t írtam, amit a desktopra másoltam. Rámásoltam 3 DVD-t, megírtam õket, töröltem, kukából törlés, és onnan van a gond. Hiába töröltem, nem szabadult fel a hely. Mi lehet?
Laptopomon van Suse Linux 10.1.
A saját könyvtáram 15 giga.
Na mármost DVD-t írtam, amit a desktopra másoltam. Rámásoltam 3 DVD-t, megírtam õket, töröltem, kukából törlés, és onnan van a gond. Hiába töröltem, nem szabadult fel a hely. Mi lehet?
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: