Alexis Bledel - Sin City
2006. december 19. 22:06
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Húdejó! Õt már nem láttam, mert kb a film felénél kijöttem a moziból. (...) A filmet most nem minõsíteném, de ezek a képek valóban nagyon jók, marhára tetszik az a megoldás, hogy csak a szeme kék, jól megtalálták, hogy rajta mit kell kiszínesíteni. És a telefonálós képek nagyon jellegzetesek! :-D
2006. december 20. 10:30
|
|
ElleTrue Blood |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.09.07. Hozzászólás: 2767 Csatolások: 23117 Azonosító: 17658 offline
|
Idézet(Candy Perfume Girl @ 2006. December 19. - 22:06)
Húdejó! Õt már nem láttam, mert kb a film felénél kijöttem a moziból. (...) A filmet most nem minõsíteném, de ezek a képek valóban nagyon jók, marhára tetszik az a megoldás, hogy csak a szeme kék, jól megtalálták, hogy rajta mit kell kiszínesíteni. És a telefonálós képek nagyon jellegzetesek! :-D
A filmet inkább én se minõsítem
2006. december 20. 11:07
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(ML @ 2006. December 20. - 10:48)
Az elmúlt évek egyik legjobb+legeredetibb filmje szerintem... de mint tudjuk ízlések és pofonok. 
Nekem is tetszett. Mondjuk az elsõ pár képkocka után majdnem abbahagytam, mert nem ilyenre számítottam, de aztán szerencsére csak végignéztem.
Alexis meg
2006. december 26. 15:26
A filmrõl: a három egység közül szerintem csak a középsõ Clive Owen-Rosario Dawson-Benicio del Toro-Devon Aoki-féle állja meg a helyét, a másik kettõ ritka pocsék és vontatott történettel rendelkezik, helyenként már majdnem bealudtam, a sok "szeretlek"-tõl pedig a falat vakartam. A képi világ zseniális, a sztárparádé láttán kalapot emelek, és gratulálok Rodriguez-nek, hogy ilyen lelkes volt, és végigvitte, amit akart. Valamint volt nem egy jó beszólás, ami tetszett. De talán mégsem kellett volna annyira ragaszkodni Frank Miller eredeti mûvéhez - a béna történetet és a nulla dimenziós karaktereket még pofozgatni kellett volna.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: