nagyobb méretben lent
The Other Boleyn Girl / A másik Boleyn lány (2008)
2006. december 20. 10:50
Idézet(Elle @ 2006. December 19. - 22:13)
Várom ezt a filmet
Köszi a képeket

Köszi a képeket
Szintén. Mind a két csajt imádom, és nemrég kiderült, hogy rendezõje profi az angol kosztümös filmek-sorozatok terén.
Köszi!
2008. február 16. 18:59
|
|
DDodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.10.27. Hozzászólás: 1595 Csatolások: 400 Azonosító: 9908 offline
|
Én is várom a filmet, bár furcsa nekem még mindig a szereposztás... Mary szerepét Natalie-nek, Annáét pedig Scarlettnek gondoltam volna, de majd csak megszokom így.
Imádom az ilyen stílusú filmeket, ez is biztos tetszeni fog.
Amerikában a napokban jött ki, nem?
Amerikában a napokban jött ki, nem?
2008. február 16. 19:27
|
|
Noni60 feet tall |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 3262 Azonosító: 27733 offline
|
Köszi a sok képet!
Engem amúgy pont hogy a kosztümös filmek önmagukban nem hatnak meg, de ez valahogy nagyon magával ragadott (mármint a bemutató alapján), és szerencsére a 2 fõszereplõ is kivételesen olyan fiatal színésznõ, akiket nagyon szeretek.....pedig ilyen nincs sok manapság
Engem amúgy pont hogy a kosztümös filmek önmagukban nem hatnak meg, de ez valahogy nagyon magával ragadott (mármint a bemutató alapján), és szerencsére a 2 fõszereplõ is kivételesen olyan fiatal színésznõ, akiket nagyon szeretek.....pedig ilyen nincs sok manapság
2008. február 16. 19:40
wow!!!!
biztosan meg fogom nézni, és már én is alig várom
THX
biztosan meg fogom nézni, és már én is alig várom
THX
2008. május 28. 10:31
|
|
princessbibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.29. Hozzászólás: 100 Csatolások: 118 Azonosító: 47694 offline
|
Egy gyönyörû barna, egy gyönyörû szõke, meg egy jóképû pasas - mi kell még?
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2008. július 02. 21:59
|
Londongirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 47029 offline
|
Sziasztok!
Én már láttam és nagyon jó film. Én is nagyon rajongok az ilyen történelmi filmekért. Fõleg ami Angliában játszódik. Mondjuk szörnyû a vége Annának.
Én már láttam és nagyon jó film. Én is nagyon rajongok az ilyen történelmi filmekért. Fõleg ami Angliában játszódik. Mondjuk szörnyû a vége Annának.
2008. július 03. 12:46
|
|
dnickyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 34133 offline
|
A Tudorok elsõ 2 évada után sajnos ez a film messze elmaradt a várakozásaimtól. Persze, egyrészt ez mozifilm, nem lehetett sokkal részletesebben megoldani, de még akkor is...az egyik jelenetben meggyõzi Henriket a válásról, aztán jön 1, max. 2 jelenet ennek hogyanjáról, azután már az esküvõ...azért ez így elég gyenge volt. Másrészt oké, ennek most nem is errõl kellett szólnia, de akkor is, akit érdekel a téma, az szerintem lecsapott a Tudorokra is, és azok után ez tényleg nem nyújtott sokat, azonkívül hogy láttuk Mary-t szimpatikus beállításban is.
Ez nem is feltétlenül a film hibája, lehet egyébként nagyot ütött volna, így viszont lehet értelme sem volt belefogni.
Londongirl: Te mit vártál a végére?
Ez nem is feltétlenül a film hibája, lehet egyébként nagyot ütött volna, így viszont lehet értelme sem volt belefogni.
Londongirl: Te mit vártál a végére?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.