Megérkezett Miley Cyrus új videoklipje
2012. január 29. 16:33
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Annyira szép a hangja ebben a klippben és a szám is szép, jó feldolgozás lett és végre nem vérlázítással mutatja meg érettségét, hanem egy komoly számmal
2012. január 30. 13:24
|
|
Niickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 158828 offline
|
Hűha... Szegény szauruszka be volt rekedve. Eddig tetszett legalább a hangja, de hogyha ettől tovafele ilyen rekecsesen fog énekelni, akkor már tényleg semmilyen szempontból nem fogom szeretni.
2012. január 30. 13:30
Annyira tetszik Miley hangja, olyan erőteljes. Ez a dal pedig nagyon szép és jól áll neki. A klip is tetszik, attól függetlenül, hogy nagyon egyszerű...talán ez teszi nézhetővé.
2012. január 30. 14:25
Nagyon jó ez a dal, és szerintem illik Miley-hoz.
2012. február 01. 14:17
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Niicky:
Nagyon szánalmas,ahogy próbálsz Mileyról valami rosszat kitalálni...
Érdekes módon csak te látsz hibát a dalba..
De ha megmagyarázhatom,akkor azért "rekedt" a hangja,mert ilyen stilusban énekel.
Ne hidd,hogy odaül,fog egy mikrofont,beindul a kamera és megy!Ezt többször elpróbálták!
Először azt irtad,h "Jo lett ez a szám tetszik nekem :* ",utána meg lehordtad!
Szánalmas,hogy ennyire akarsz benne valami hibát találni!
Nagyon szánalmas,ahogy próbálsz Mileyról valami rosszat kitalálni...
Érdekes módon csak te látsz hibát a dalba..
De ha megmagyarázhatom,akkor azért "rekedt" a hangja,mert ilyen stilusban énekel.
Ne hidd,hogy odaül,fog egy mikrofont,beindul a kamera és megy!Ezt többször elpróbálták!
Először azt irtad,h "Jo lett ez a szám tetszik nekem :* ",utána meg lehordtad!
Szánalmas,hogy ennyire akarsz benne valami hibát találni!
2012. február 01. 19:32
Szép lett! És tetszik, hogy a klip se lett eltúlozva, nagyon jó
2012. február 02. 17:17
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
apukám még régebben mesélt nekem Bob Dylan-ről, mert neki az egyik kedvenc énekese volt, az első szám amit hallottam tőle a Blowin in the win és a Mr. Tambourine man volt, rögtön megszerettem ezt a két számot és utána pedig már több számát is meghallgattam és nagyon megtetszett.... nos és most h Miley Cyrus az egyik kedvenc énekesem dolgozza fel az egyik számát, hát elképesztő ! Nagyon jó lett a klip és a dal is, remek munkát végzett Miley, így tovább, elképesztő hangja van és tehetsége !
2012. február 02. 23:12
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Az eredetit nagyon szeretem de ez nem tetszik.Miley hangja még mindig sérti a fülemet.Van egy két száma ahol olyan jól tudja kontrolálni de a legtöbben nem.
2012. február 12. 17:27
|
|
dorina turcziúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 161054 offline
|
nagyon jó!!! ♥ ♥♥♥
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: