Megérkezett Miley Cyrus új videoklipje
2012. január 24. 18:44
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Hűha... Szegény szauruszka be volt rekedve.
Eddig tetszett legalább a hangja, de hogyha ettől tovafele ilyen rekecsesen fog énekelni, akkor már tényleg semmilyen szempontból nem fogom szeretni.
2012. január 24. 20:06
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem rossz de nagyon jó a hangja *-*
2012. január 24. 20:24
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
imádom
rég volt Mileynak új száma +klipje ,de ez nagyon jó lett. Remélem a következő klipjéig nem kell 1 évet várni
2012. január 24. 21:20
ez nagyon tetszik*.*,mert letisztult,és gyönyörű sztem Miley hangja nem rekettes hanem karakteres,és egyedi,nekem tetszik:)
Végre új klipp!Jó kezdés 2012-re <3
Végre új klipp!Jó kezdés 2012-re <3
2012. január 24. 21:39
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nagyon jó lett, úgy örülök, hogy végre valami újat hallok Mileyról. Még mindig tetszik a hangja, egyszerűen gyönyörű, de sokkal jobban örültem volna egy saját számnak, annak a stílusa biztos, hogy közelebb állna hozzám.
2012. január 25. 15:07
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
gyönyörű hangja van. 
szerintem a lassú számok (is) illenek hozzá, azt is szívesen hallgatom. ahh. az eredeti (Bob Dylan szerzeménye) azért sokkal másabb, azért az szerintem teljesen más hangulatúbb.
szerintem a lassú számok (is) illenek hozzá, azt is szívesen hallgatom. ahh. az eredeti (Bob Dylan szerzeménye) azért sokkal másabb, azért az szerintem teljesen más hangulatúbb.
2012. január 25. 15:48
Ez a dal, annyira gyönyörű, szószerint, annyira jó! A klip nem rossz, de a dal az tökéletes!
2012. január 25. 15:48
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nem mondom, hogy rosszabb, mint az eredeti, mert más. Az eredetit is nagyon sokat hallgattam, és szerintem ezt is fogom, mert jó hangja van, és ez a hangulat is jó. Sajnos ez a baj az átdolgozásokkal, mindig kialakul egy vita arról és az eredetiről, pedig nem kéne. Szóval nekem tetszik
2012. január 25. 15:53
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
A kliphez inkább nem szólok hozzá, mert az eredeti számot nagyon szeretem, és túlságosan elfogult vagyok. Bár inkább Bob Dylan számott dolgozzon fel a gyerek, mint még egy Nirvanát. (mert az számomra felért egy Istenkáromlással)
Viszont az, hogy Kesha dolgoz fel ettől a tiszteletre méltó embertől számot... Na az bizony kiverte nálam a biztosítékot.
Viszont az, hogy Kesha dolgoz fel ettől a tiszteletre méltó embertől számot... Na az bizony kiverte nálam a biztosítékot.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: