Megérkezett Miley Cyrus új videoklipje
2012. január 24. 14:20
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Mileynak minden stilus nagyon jól áll!
Szeretem tőle a lassút,a rockot,a popot:)
Mindent!
Mert nincs olyan,hogy egy előadónak ne álljon jól egy dal...Csak akkor,ha nem éli át azt,amit énekel.
Mileyra senkinek egy rossz szava nem lehet!
Amúgy a dal fantasztikus és csodálatos!
Szeretem tőle a lassút,a rockot,a popot:)
Mindent!
Mert nincs olyan,hogy egy előadónak ne álljon jól egy dal...Csak akkor,ha nem éli át azt,amit énekel.
Mileyra senkinek egy rossz szava nem lehet!
Amúgy a dal fantasztikus és csodálatos!
2012. január 24. 14:24
|
|
Avril_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 164426 offline
|
jó lett nagyon!
2012. január 24. 14:24
Ez végre nem olyan tipikus agyontucatozott tinisztárhoz hasonló dal, mégha egy feldolgozás is!
2012. január 24. 14:48
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
egész jó szám lett
2012. január 24. 14:58
Nem vagyok nagyon elragadtatva tőle... az biztos, hogy nem lesz a kedvenc számom, amit mindig hallgatni fogom.... de amúgy igaza van Enaa-nak, amit írt...
De azt nem értem, hogy-hogy a francba kerül ide Kesha (azzal a szar énekléseivel)... pff... mit ne mondjak eléggé hülyén hangzik..
2012. január 24. 15:09
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Őőőőőőő.............hátttt úúgy elmegy....végül is. De ezt a stílust nem annyira bírom.
2012. január 24. 15:41
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Jaj Istenem már azt hittem hogy nem lesz több klipje annyira büszke vagyok Mileyra.Nagyon tetszik a szám csodás hangja van
2012. január 24. 17:18
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
a szám... kicsit unalmas, de az alapdallama egész jó. a klip is olyan egyszerű, de tetszik.
miley hangja kicsit irritál, meg az az orrpöcök naon kellett. sztem elrontotta az egész "természetes" hangulatot.
összvissz nem lesz a kedvencem, de nem mondom h nem tetszik
miley hangja kicsit irritál, meg az az orrpöcök naon kellett. sztem elrontotta az egész "természetes" hangulatot.
összvissz nem lesz a kedvencem, de nem mondom h nem tetszik
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: