Megérkezett Miley Cyrus új videoklipje
2012. január 24. 05:53
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
jajjj de szuppper : úgy örülök neki hogy láthatom megint
alig várom már az albumát...majd kibújok a bőrömből
^^
2012. január 24. 06:39
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
A szám tök jó,de a klipp....
2012. január 24. 06:41
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Jajajaj de jó!! ANNYIRA ÖRÜLÖK NEKII!!
2012. január 24. 06:48
nagyon jól énekeli ezt a dalt is , és nekem a klip is tetszik: egyszerű, mégis jó!!
2012. január 24. 07:53
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
a szám az egész jó,de ez a klip?!
2012. január 24. 08:14
|
Lillus92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 167319 offline
|
ha nektek nem is, a zenekritikusoknak tetszik! A klip direkt lett ilyen egyszerű, tükrözi a dal hangulatát, a szomorúságot és érzelmi sivárságot, és nem is gondoltam volna, de Miley hangjához tökéletesen illik a country stílus! Eszméletlenül jól énekel!
2012. január 24. 09:10
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nekem tetszik a dal és a klipp is
2012. január 24. 12:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Már elnézést, de az eredetihez képest ez rémes lett. Meg csak én nem értem, hogy...Bob Dylan...Miley...Nem, nekem ez így nem jön össze.
Ja hát a másik amin megütköztem:
Olvasom, Johnny Cash - oké persze, Adele - jó-jó, belefér, Sting - ez is oké, K...K...KESHA???
MILEY???
Na ez mi a franc...
Amúgy bírom, hogy valakik úgy kommentelnek ide, mintha ez a saját dala lenne...Azért úgy egyeseknél megnézném, ha készülne valamilyen okból egy cikk Bob Dylan verziójáról, vagy csak simán hallanák valahol, akkor is el lennének-e ennyire ragadtatva.
Ja hát a másik amin megütköztem:
Idézet
A négy korongon olyan előadók adják elő Bob dalait, mint Johnny Cash, Adele, Sting, Kesha, természetesen Miley Cyrus és még sokan mások.
Olvasom, Johnny Cash - oké persze, Adele - jó-jó, belefér, Sting - ez is oké, K...K...KESHA???
Na ez mi a franc...
Amúgy bírom, hogy valakik úgy kommentelnek ide, mintha ez a saját dala lenne...Azért úgy egyeseknél megnézném, ha készülne valamilyen okból egy cikk Bob Dylan verziójáról, vagy csak simán hallanák valahol, akkor is el lennének-e ennyire ragadtatva.
2012. január 24. 13:23
Az eredetit nem hallottam,de biztos jobb...(nem mintha bajom lenne Miley-val.
)
2012. január 24. 14:00
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
Szerintem nagyon jól sikerült. Maga a dal rendkívül fülbemászó, dallamos, ha egyszer meghallgatom, utána órákig nem megy ki a fejemből. Ismerem az eredetit, és nekem, mondjatok el engem akárminek, kb ugyanúgy tetszenek. Miley hangjához ez a stílus nagyon passzol, örülnék,ha a következő lemezén ilyeneket is hallhatnánk. A videó letisztult és laza, illik a dalhoz, de ne várjátok a 21. századi kliptrend fogásait benne. Gratulálok.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: