Megérkezett Miley Cyrus új videoklipje
2012. január 23. 21:33
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
Végre,pont tegnap gondolkoztam azon,hogy vajon mikor lesz új klippje.
Egyszerűen gyönyörű a hangja,látszik hogy ő egy igazi tehetség
Ráadásul,maga Miley is gyönyörű.
2012. január 23. 21:34
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Személyszerint nekem annyira nem tetszik...nincs benne semmi plusz...az előző klip+dal (Who Owns my heart?) az sokkal jobb volt...ez olyan semleges...legalábbis engem nem fogott meg.
2012. január 23. 21:36
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
nagyon jó illik ez a szám Miley-hoz
2012. január 23. 21:42
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Nem rossz,nem rossz!És az sem rossz,hogy feldolgozta Bob Dylan dalát.
Ez egy kis egyszerű,dallamos szám.Nem lehet olyan kemény,mint a Who owns my heart,Can't be tamed...
Bár,amióta előadott egy Nirvanát,valami ütős,rockos számra gondoltam.Így egy kicsit csalódtam,hogy őszinte legyek.De nem rossz,legalább jelentkezik,hogy él és virul,és nyakig tele a munkában!(asszem...)
Ez egy kis egyszerű,dallamos szám.Nem lehet olyan kemény,mint a Who owns my heart,Can't be tamed...
Bár,amióta előadott egy Nirvanát,valami ütős,rockos számra gondoltam.Így egy kicsit csalódtam,hogy őszinte legyek.De nem rossz,legalább jelentkezik,hogy él és virul,és nyakig tele a munkában!(asszem...)
2012. január 23. 21:51
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Először is tök jó az új pc-je.
Másodszor meg nekem nem igazán jön be a dal.
Másodszor meg nekem nem igazán jön be a dal.
2012. január 23. 22:04
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
IMÁDOM
Nagyon vágytam már egy új Miley klipre és be kell valljam,hogy nem csalódtam
Csodálatos
Nagyon vágytam már egy új Miley klipre és be kell valljam,hogy nem csalódtam
2012. január 23. 22:16
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Ez a stílus mérföldekkel jobb,mint amelyekben legutóbb alkotott.Igaz,valamiért én nem szeretem a hangját,tényleg egész jó hangja van,de nekem mégsem tetszik,nem jó hallgatni.xD
2012. január 24. 00:40
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Azoknak üzenem, akik szerint semleges ez a klip: az lényege, hogy egyszerű. Néha a kevesebb több. ez a klipekre is igaz (: de ha nektek csak az olyan klipek jönnek be, amikben rikító színek villognak és csajok riszálják magukat, azt ajánlom hallgassatok Rijánát. és nem, nem személyeskedésnek szántam (:
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: