Annyira szomorúúúúúúúúú =( Nagyon-nagyon szerettem.... Iszonyat nagy tehetség volt =(
Nyugodj Békében!!!
Négy éve hunyt el Heath Ledger
2012. január 23. 19:27
Úristen már komolyan négy év eltelt azóta?
Nagy tehetség volt, sajnálatos, hogy ilyen hamar eltávozott.
Nyugodj békében Heath!
Nyugodj békében Heath!
2012. január 23. 19:53
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
R.I.P.
♥
nagyon jó színész volt
nagyon jó színész volt
2012. január 23. 20:29
El sem hiszem, hogy 4 év így elment... Most hogy ez a cikk megszületett, valami visszatért belém... Az a fájdalom, ami nem múlt el sohasem... Heath egy őrülten tehetséges ember volt, hihetetlen hogy 28 évesen meghalt...:'(:'(
2012. január 23. 21:29
Nagyon sajnálom, hogy olyan fiatalon ment el.Igazi tehetség volt.Nyugodj békében Heath!
2012. január 23. 23:34
R.I.P bármennyi évnyi távolság örökké él mosolyával
2012. január 24. 10:40
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Nyugodjon békében!
2012. január 24. 11:08
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Még én is emlékszem mikor tv-ben mutatták, és iszonyatos volt, szerintem még vagy 10 évig biztos nem felejtem el, remélem mások sem. A neve és filmjei örökre fennmaradnak
2012. január 24. 20:23
nagyon sajnálom.hihetettlen ,hogy már 4 év telt el azóta.
2012. február 10. 15:18
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Bármennyiszer is hallom meg ezt a hírt, mindig olyan, mintha először értesülnék róla.(És ezt a 4 éves tőrt mégegyszer megforgatják a szívemben!) Először a hírekben láttam, és nem tudtam hinni a szememnek. Már akkor is a példaképem volt, és akkor, 4 évvel ezelőtt egy világ dőlt bennem össze. A régi filmjeit vissza-vissza nézegetem, és ámulok, hogy milyen adottságai voltak és örülök, hogy kihasználta, ameddig élt. Biztos vagyok benne, hogyha most is élne, az élmezőnyben állna, és most is a legesélyesebb, és legtehetségesebb színészek közé tartozna. Sajnálom ezt az egészet, és örülnék ha köztünk lehetne, de mindennek oka van, és nem szabad a múltban ragadni! A filmjeiben, a rajongói és szerettei szívében él tovább, és ahogy mondani szokás, "Csak az hal meg, akit elfelejtenek!"
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.