hamar eltelt ez a négy év, nagyon szomorú voltam, amikor meghalt, annyira hihetetlen volt számomra
R.I.P. Heath Ledger, nyugodj békében!
Négy éve hunyt el Heath Ledger
2012. január 23. 16:41
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2012.01.23. 14:12)
Szerintem senki sem hal bele évente EGY nyamvadt cikkbe róla..
Meg a másik, ha zavar, nem kell írnod hozzá.
Én speciel összeteszem a két kezem, hogy egy évben legalább egyszer, a halála évfordulóján hallok róla, és ha tényleg szeretted és tisztelted volna, akkor nem hiszem, hogy így vélekednél.
Nem mondtam, hogy zavar csak szerintem elég lenne a kerek évfordulókon megemlékezni róla cikk formájában is. Aki szerette annak úgyis eszébe jut minden évben a halála évfordulóján. Csupán azért mertem megemlíteni a véleményemet, mert rengeteg tehetséges híresség távozott már az élők sorából, akikről nem születik évente cikk (sokukról sajnos még a kerek évfordulókon se mindig
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
2012. január 23. 16:51
Ilyen fiatalon és ennyi ideje már halott
Kár...
Nyugodjon békében!!
2012. január 23. 17:24
Annyira tehetséges színész volt... Én nagyon szerettem. Nyugodj békében, Heath.
!
2012. január 23. 18:12
Imádtam/imádom, és őrületesen sajnáltam, amikor meghalt. Úgy gondoltam, kész, vége nincs több Heath film. És, jó, hogy még 4 év után visszaemlékszünk rá!
2012. január 23. 18:51
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Istenem, átkozottul hiányzik.
Olyan stílusa volt, ami mindegy, hogy mit hordott, hogy milyen szerepet játszott, akármi, ott volt. Egy hihetetlenül zseniális színész volt, bármit el tudott játszani, még egy lapos filmet is feldobni csak azzal, hogy benne van. Még 30 éves sem volt és mégis úgy játszott, mintha már 3 életet leélt volna, annyira tapasztaltan és tökéletesen. Ezt nem sok emberről lehet elmondani. És a személyisége is olyan volt, ami ennyire híres emberek között nagyon ritka. Imádom az olyan embereket, akik ha kérdeznek tőlük valamit egy interjúban, akkor mindenki vár egy bizonyos válaszra, egy tipikusra, amit a legtöbb ember adna, de ők válaszolnak valami egészen mást, valami sokkal inspirálóbbat, emberibbet. Ő pont ilyen volt. Még mindig, rohadt 4 év után is hihetetlen, hogy meghalt, akárcsak Brittanynél. A Túl a barátságonban győzött meg legelőször, de azzal aztán nagyon, ami a top 5 filmem között simán ott van és mégis csak ritkán tudom rávenni magam, hogy megnézzem, mert olyan szinten elszomorít maga a film is, de még így, hogy nem bírok nem arra gondolni, hogy ő már nincs...Iszonyú.
Remélem már egy jobb helyen van, de bárcsak még itt lenne. Nagyon hiányzik. Nyugodj békében, Heath!
Olyan stílusa volt, ami mindegy, hogy mit hordott, hogy milyen szerepet játszott, akármi, ott volt. Egy hihetetlenül zseniális színész volt, bármit el tudott játszani, még egy lapos filmet is feldobni csak azzal, hogy benne van. Még 30 éves sem volt és mégis úgy játszott, mintha már 3 életet leélt volna, annyira tapasztaltan és tökéletesen. Ezt nem sok emberről lehet elmondani. És a személyisége is olyan volt, ami ennyire híres emberek között nagyon ritka. Imádom az olyan embereket, akik ha kérdeznek tőlük valamit egy interjúban, akkor mindenki vár egy bizonyos válaszra, egy tipikusra, amit a legtöbb ember adna, de ők válaszolnak valami egészen mást, valami sokkal inspirálóbbat, emberibbet. Ő pont ilyen volt. Még mindig, rohadt 4 év után is hihetetlen, hogy meghalt, akárcsak Brittanynél. A Túl a barátságonban győzött meg legelőször, de azzal aztán nagyon, ami a top 5 filmem között simán ott van és mégis csak ritkán tudom rávenni magam, hogy megnézzem, mert olyan szinten elszomorít maga a film is, de még így, hogy nem bírok nem arra gondolni, hogy ő már nincs...Iszonyú.
Remélem már egy jobb helyen van, de bárcsak még itt lenne. Nagyon hiányzik. Nyugodj békében, Heath!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.