R.I.P.
Négy éve hunyt el Heath Ledger
2012. január 23. 14:10
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Rap4ever8
Én egyet is értek veled, meg nem is.
Abban igazad van, hogy felesleges minden évben a halála napján megemlékezni róla egy-egy cikk erejéig, mert úgy elvész az egész varázsa. Én például ezért sem vagyok oda az ünnepekért, mert minden egyes év elteltével nehezebben tudok azonosulni a márciusi ifjakkal, vagy az 56-os forradalom egyetemistáival. Gonosz, szívtelen ember lennék emiatt? Nem, nem, mert ez is csak egy felfogás, egy egyszerű világnézet, amit nem egyedül osztok, erre mérget mernék venni.
És a vicces, hogy ugyanakkor pont emiatt nem értek egyet teljesen veled, mert ha nem emlékeznének meg évente erről az emberek, nagyon könnyen elfelejtenék, és nem maradna meg már csak az emléke sem. Nagyon nehéz megtalálni az aranyközéputat, tán még az is lehet, hogy nincs...
Mindenesetre ne hidd magadról, hogy emiatt érzelemmentes vagy rideg lennél, mert nem vagy az, te csak elmondtad a gondolataidat, ahogy itt mindenki más is.
Ó, és nyugodjon békében immár 4 éve, nagyon hiányzik a Jokeres vigyora, meg a göndör, szőke fürtjei...
Én egyet is értek veled, meg nem is.
És a vicces, hogy ugyanakkor pont emiatt nem értek egyet teljesen veled, mert ha nem emlékeznének meg évente erről az emberek, nagyon könnyen elfelejtenék, és nem maradna meg már csak az emléke sem. Nagyon nehéz megtalálni az aranyközéputat, tán még az is lehet, hogy nincs...
Mindenesetre ne hidd magadról, hogy emiatt érzelemmentes vagy rideg lennél, mert nem vagy az, te csak elmondtad a gondolataidat, ahogy itt mindenki más is.
Ó, és nyugodjon békében immár 4 éve, nagyon hiányzik a Jokeres vigyora, meg a göndör, szőke fürtjei...
2012. január 23. 14:12
Idézet (Rap4ever8 @ 2012.01.23. 13:00)
Most azt hiszem közutálat tárgya leszek. Elhunyt, ami szörnyű tragédia, de sajnos ezen nem tudunk változtatni. Komolyan szükséges minden évben cikket írni róla? Félreértés ne essék tisztelem és szeretem őt. Hihetetlen tehetség volt, de bőven elég lenne kerek évfordulókon megemlékezni róla (5-10 évente). Elnézést mindenkitől, akit ezzel esetleg megbántok.
Szerintem senki sem hal bele évente EGY nyamvadt cikkbe róla..
2012. január 23. 14:47
valóban remek színész volt( de gyorsan eltelt ez a négy év!):/
2012. január 23. 15:07
Egek, már négy éve?! Sajnos a világ egy hihetetlen embert veszített el, Ő tényleg pótolhatatlan marad mindenki számára. R.I.P. Heath!!
2012. január 23. 15:20
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Nyugodj békében
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: