Először ad koncertet hazánkban a Victorianindustral koronázatlan királynője.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyarországra látogat Emilie Autumn
2012. január 22. 19:20
én nem ismerem annyira, de a rajongói biztos örülnek majd!
2012. január 22. 19:26
Hát csak megéltük ezt is: cikk Emilieről.
Nekem már meg is van a jegyem a koncertjére és már tűkön ülve várom, hogy végre elérkezzen a nagy nap.
Évek óta lesem már a turné helyszíneket és eddig nagy csalódás volt, hogy nem látogatott el hozzánk.
Nekem már meg is van a jegyem a koncertjére és már tűkön ülve várom, hogy végre elérkezzen a nagy nap.
2012. január 22. 19:43
Mikor először hallottam, hogy Emilie fellép nálunk először nem is mertem hinni a fülemnek és a szememnek. Annyira meglepő volt, mivel kis hazánkban ő nem számít túl nagy hírességnek, pedig sokkal tehetségesebb, mint némelyik magyar vagy külföldi sztárocska.
Reményem szerint el tudok menni, mert egy ilyen lehetőséget igen csak vétek lenne kihagyni.
Reményem szerint el tudok menni, mert egy ilyen lehetőséget igen csak vétek lenne kihagyni.
2012. január 23. 17:03
Nem azé.. de nem ismerős nekem sem a képéről, sem a zenéjéről.. De a rajongók biztos, hogy fognak örülni neki.
2012. február 17. 23:10
|
|
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline
|
Először nagyon meglepődtem amikor láttam az újságban, hogy idejön
Nem hittem volna
De örülök neki, hogy hozzánk is ellátogat.
Mellesleg ahhoz képest a jegy is kifejezetten olcsó
.
Mellesleg ahhoz képest a jegy is kifejezetten olcsó
1 felhasználónak tetszik:
Crybi
2012. május 11. 13:39
Ott voltam, és nem csalódtam! Isteni ez a nő. *_* A hangja is, és az is amit képvisel. Remélem még lesz lehetőségem ellátogatni az Asylum-ba.
2012. szeptember 01. 09:27
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
úgy néz ki mint egy széttépett rongyababa xDDD
2013. június 05. 18:51
Azért ezt a koncertet nem lehet elfelejteni. Minden versét és dalszövegét imádom! Ő csak az igazságot mondja el!
2013. augusztus 05. 12:21
|
|
Raynievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 208298 offline
|
Még mindig bennem él (bő 1 év után is) a koncert élménye.. valami fantasztikus volt a művésznő, a TBC-vel együtt. <3
Remélem még el fog(nak) látogatni kis hazánkba, nekem akkor megint első sorban lesz a helyem. (:
Remélem még el fog(nak) látogatni kis hazánkba, nekem akkor megint első sorban lesz a helyem. (:
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.