Csalódás vagy kasszasiker lesz a Hófehér és a vadász?
2012. január 23. 08:39
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Kristen Stewart tud színészkedni. Sajnos teljesen az a kategória, amikor jó színészt bepaszíroznak egy gagyi popcorn filmbe. Látni kell tőle több filmet. A film ettől függetlenül szerintem bukta lesz, sokan megnézik de sok embernek nem fog tetszeni. Feladat elvégezve, sok $ bejön, legenda lerombolva.
2012. január 23. 11:41
Idézet (bertmccracken @ 2012.01.22. 19:34)
@Norah: buta vagy, Kristen nagyon jó színésznő. csak nem láttad a jobb filmjeit. twilight alapján könnyű ítélni, mert ugye az egy nagy kalap sz.r. Into The Wild, Welcome To The Rileys, The Runaways. Talán ezeket a filmeket kéne megnézni, és utána leszarozni Kristent. Csak ennyit fűznék hozzá. Ez a kép meg borzalmas ps 
Látszik mennyire unintelligens vagy, akár csak ez a hozzászólásod. Szerintem ez egy meddő vita. Miért töröd magad azon, hogy meggyőzz a te látásmódodról?! Hadd döntsem már el (ha megengeded), hogy kit tartsak jó színésznőnek. Képzeld több filmjében is láttam már, de szerintem nem képes a nézhetőséget manifesztálni.
2012. január 23. 11:49
|
|
Carolineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 131194 offline
|
Véleményem szerint nem lesz rossz film hisz két sőt három aduász van benne!Egyik Charlize Theron mint főgonosz aztán ott van a másik a harcos amazon szerepébe bújt Kristen Stewart és ki ne hagyjuk a felejthetetlen vadászt alakító Chris Hemsworthot se!Jó lesz az higgyétek el!
Ez olyan mintha egy jó bombaelegyet készítettek volna ami eléggé halálos!
2012. január 23. 11:56
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Kristen borzalmas színésznő,láttam pár filmjét és mindehol az a kifejezéstelen arc.Tehetségtelen. De ez a film jónak tűnik...csak kár h ő a főszereplő
2012. január 23. 12:00
Hemsworth és Charlize talán az egyetlen garancia, akik képesek lesznek kicsavarni a kezemből a pengét.
2012. január 23. 13:39
Szerintem nem kéne úgy ítélkezni, h nem is látta még.Mi azzal a baj ha valamit átdolgoznak? Viszont ha valakinek nem tetszik ne nézze meg!
2012. január 23. 14:38
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Már bocsánat de ez a bamba képű Twilightos liba aki mindig csak ugyan azzal az idióta pofával bír nézni még csak nem is szép. És én úgy tudom h Hófehérke szép volt..... vagy nem?
2012. január 23. 15:00
Szerintem jó kis film lesz,de nem fogom állandóan azt nézni majd a TV-ben.Az Éhezők Viadala c. film simán lepipálja a Hófehérkét meg a Twilightot is...
2012. január 23. 15:17
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
sztem nagyon jó lesz
irtó jó ez az előzetes =DD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: