Csalódás vagy kasszasiker lesz a Hófehér és a vadász?
2012. január 22. 20:20
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
"A film meglehetősen eltér a már jól ismert Grimm testvérek által írt mesétől."
Érdekes, hogy itt ezt írják. Máshol azt láttam, hogy ez a Hófehérke jobban hasonlít a Grimm-féle történetre. Állítólag ők is komorabbnak, sötétebbnek írták meg eredetileg. Mindegy, én már várom
Érdekes, hogy itt ezt írják. Máshol azt láttam, hogy ez a Hófehérke jobban hasonlít a Grimm-féle történetre. Állítólag ők is komorabbnak, sötétebbnek írták meg eredetileg. Mindegy, én már várom
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
2012. január 22. 20:21
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem tudom nem hiszem hogy a film nagy durranás lesz hisz szerintem kristenhez nem illik ez a szerep szerintem ... De ki tudja..
2012. január 22. 20:35
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Hát nemtudom én azért megnézem. de szerintem erről a cikkröl lejön hogy valaki olyan írta aki már most elitéli a filmet.bocs ha nem így van csak nekem ez jött le
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
2012. január 22. 21:31
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Szerintem nagy siker lesz
2012. január 22. 22:33
én nem is tudom, maga a filmet tuti megnézem márcsak Chris miatt, de Kristen nem jön be Hófehérkeként...
2012. január 22. 23:13
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
nekem eddig nagyon tetszik így mindenestül, jó lenne, ha könyvben is folytatnák
2012. január 22. 23:37
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
kristen és hófehérke?
[b] elvileg [/] hófehérkének szépnek kéne lennie
bár lehet hogy rosszul emlékszem 
amúgy nem tudom milyen lesz kristennel csak azért is megnézem hogy vajon tud-e más hogy is alakítani
amúgy nem tudom milyen lesz kristennel csak azért is megnézem hogy vajon tud-e más hogy is alakítani
2012. január 23. 06:08
A főszereplő csajt egyáltalán nem kedvelem,több filmben láttam már és nem alakított valami hű de nagyot.
De attól függetlenül a filmet még mindig kíváncsian várom és szerintem nem lesz bukás.
De attól függetlenül a filmet még mindig kíváncsian várom és szerintem nem lesz bukás.
2012. január 23. 08:32
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
az előzetesből itélve szerintem jó film lesz,bisztos,hogy meg fogom nézni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.