Szerintem nincs ezzel semmi baj. Nyilvánvaló volt, hogy nem az eredeti sztorit fogják vászonra vinni. így aztán nem kell attól félnünk, hogy elrontják, mert ennek szinte semmi köze hozzá.
Én biztos megnézem, bár egyenlőre nem fűzök hozzá túl nagy reményeket, mert félek, hogy csalódnék, de kíváncsi vagyok rá.
Csalódás vagy kasszasiker lesz a Hófehér és a vadász?
2012. január 22. 19:34
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Mindenkinek más a véleménye, ezt elfogadom! 
Én akkor is imádom Kris-t, akárkinek akármi a véleménye...
Ez a film valami hihetetlen lesz! Nekem nagyon fog tetszeni az tuti! Kristen, Charlize és Chris!<3
Én akkor is imádom Kris-t, akárkinek akármi a véleménye...
Ez a film valami hihetetlen lesz! Nekem nagyon fog tetszeni az tuti! Kristen, Charlize és Chris!<3
2012. január 22. 19:34
@Norah: buta vagy, Kristen nagyon jó színésznő. csak nem láttad a jobb filmjeit. twilight alapján könnyű ítélni, mert ugye az egy nagy kalap sz.r. Into The Wild, Welcome To The Rileys, The Runaways. Talán ezeket a filmeket kéne megnézni, és utána leszarozni Kristent. Csak ennyit fűznék hozzá. Ez a kép meg borzalmas ps
2012. január 22. 19:37
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Nem tudom, lehet hogy a Kristen Stewart egy rossz választás volt, de azért most komolyan eltérek a többi véleményről és pozitívan értékelek, és...nagyon tetszik...izgalmasnak néz ki. Talán a vadásznak ennél jóképűbb színészt még találhattak volna.
2012. január 22. 19:38
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Háááát... a fene tudja, hogy mennyire lesz nézhető.
Nekem azért tetszett az előzetese, és már előre látom, hogy Charlize alakítása fogja vinni a filmet.
Azért van benne egy logikai bukfenc: Kristen szebb lenne, mint Charlize?
2012. január 22. 19:38
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Kristen valóban nem egy nagy színésznő, legalábbis szerintem unalmas, és ahogy Noran mutatta, a mimikái egyenlőek a nullával. A Pánikszobában szerettem, de...kíváncsi leszek erre a filmre, az előzetes alapján viszont egyszer nézhetősnek tűnik.
2012. január 22. 19:40
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nem fűzök hozzá túl nagy reményeket... Kristen Stewart "színészi tehetsége" kimerül a szájtátásnál... És most nem azért, de Hófehérkének szebbnek kéne lennie a mostohájánál, de lássuk be Kristen távolról sem szebb mint Charlize.
2012. január 22. 19:40
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Már elnézést az elkövetkezendő nyers szavaimért, de ez a cikk kész rémálom.
Kezdjük ott, hogy ez nem is cikk, hanem egy kritika. Az egészben pedig az a bökkenő, hogy ez a film még ki sem jött a mozikban, de ez az iromány máris elítéli egy az egyben. A kritikákkal és filmértékelésekkel nem hiába szoktak várni más körökben a film leadásáig, ugyanis a kritikának az a lényege, hogy az adott filmet már látta valaki, nem pedig innen-onnan összecsipegetett információkat bírál általa. Itt már elhasalt a dolog.
A másik: én nem vagyok valami nagy szakértő az újságírásban, de... az egész cikk hangvétele nem tetszik, nem ehhez vagyok szokva (félreértés ne essék, csípem a változást, a különcséget, de nem ezt a fajtáját), valahogy nincs... Starity-cikk szaga ennek, nem is értem, hogy mehetett át a rostán. Pedig elvileg lemeózzák mindet a moderátorok, mielőtt kiadnák.
Összességében sajnálom, hogy elolvastam, nem a legjobb döntés volt a napom során. :/
Kezdjük ott, hogy ez nem is cikk, hanem egy kritika. Az egészben pedig az a bökkenő, hogy ez a film még ki sem jött a mozikban, de ez az iromány máris elítéli egy az egyben. A kritikákkal és filmértékelésekkel nem hiába szoktak várni más körökben a film leadásáig, ugyanis a kritikának az a lényege, hogy az adott filmet már látta valaki, nem pedig innen-onnan összecsipegetett információkat bírál általa. Itt már elhasalt a dolog.
A másik: én nem vagyok valami nagy szakértő az újságírásban, de... az egész cikk hangvétele nem tetszik, nem ehhez vagyok szokva (félreértés ne essék, csípem a változást, a különcséget, de nem ezt a fajtáját), valahogy nincs... Starity-cikk szaga ennek, nem is értem, hogy mehetett át a rostán. Pedig elvileg lemeózzák mindet a moderátorok, mielőtt kiadnák.
Összességében sajnálom, hogy elolvastam, nem a legjobb döntés volt a napom során. :/
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. január 22. 19:52
Én már akkor eldöntöttem,h nem nézem meg a filmet, amikor kiderült, h Kristen lesz Hófehérke. Egyszerűen pocsék színésznő, nem értem, miért van ennyire felkapva. Mint ha nem lennének érzelmei. :| (és nem csak az Alkonyatról beszélek. Belenéztem még egy-két filmjébe, és nem nyűgözött le.)
És ahogy chelseagirl18 írta... Kristen egyáltalán nem szebb, mint Charlize. Nem csúnya persze, dehát.. : D
Talán azért majd belekukkantok a filmbe... de nem biztos..
És ahogy chelseagirl18 írta... Kristen egyáltalán nem szebb, mint Charlize. Nem csúnya persze, dehát.. : D
Talán azért majd belekukkantok a filmbe... de nem biztos..
chelseagirl18
2012. január 22. 19:58
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én már nagyon várom.
És nem tudom miért mondják Krsitenre, hogy nem jó színész... Ti biztos jobbak vagytok.
Kokonuth
2012. január 22. 20:05
Egy képet láttam már a filmből de Kristennek úgyan olyan arckifejezése van mint az Alkonyatba. ÉN csak miatta nem fűzők sok reményt a filmhez.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.