Tényleg jó ötlet, amikor egy mese feldolgozásra kerül? Ugyanazt az alkotást fogjuk viszontlátni, vagy az eredmény egy erőltetett összevisszaság, egy igazi hollywoodi popcorn-mozi lesz?
A teljes cikkhez kattints ide!
Csalódás vagy kasszasiker lesz a Hófehér és a vadász?
2012. január 22. 19:03
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Kristen színészi játékát elnézve csalódás. De ha az Alkonyat is képes volt milliós bevételeket hozni, nem csodálkoznék ha ez a film is. Nem értem, hogy miért kell minden klasszikus mesét átváltoztatni borzadállyá. Piroska, Hupikék Törpikék, most meg ez....
2012. január 22. 19:03
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
én kíváncsi vagyok rá. remélem jó lesz
2012. január 22. 19:10
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Én már néztem horroros verzióban a Hófehérkét,és nem tetszett,nem vagyok oda a műfajért.
Ezt is azért megnézem kíváncsiságból,viszont a színésznőt nem szeretem kicsit sem.:/
2012. január 22. 19:12
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Viszont a vadász jó arcnak tűnik.
2012. január 22. 19:19
A trailer alapján érdekesnek tűnik, de valóban nagyon eltér a már megszokott Hófehérkétől
Kíváncsian várom.
Kíváncsian várom.
2012. január 22. 19:19
de lehet kellemesen csalódunk.. mert az előzetes alapján nem rossz..
2012. január 22. 19:20
|
|
andika12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.10. Hozzászólás: 158 Csatolások: 140 Azonosító: 76680 offline
|
Én azért adnék a filmnek egy esélyt és nem könyvelném el pár előzetes alapján csalódásnak. Azért én meg védem szegény Kristen-t mert a kedvenc színésznőm és szerintem a színészi tudása is több és kiemelöbb mint sok korabelinek! De persze kinek a pap, kinek a papné. Nem nyerheti el mindenki tetszését és ezt tiszteletben is kell tartani! És Kiváncsian várom, hogy milyen is lesz a film maga
2012. január 22. 19:22
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
nem tudom.Remélem,hogy jó lesz
2012. január 22. 19:22
Kristen Stewart miatt bukás, a csaj kétféle arcnál többet nem tud mutatni magából.
2012. január 22. 19:25
Kristen nem valami nagy színésznő? Szerintem csapnivalóan rossz. Nálam ő nem is számít színésznőnek. Szerintem a tehetségét a Pánikszobában hagyta. (akkor még talán volt neki "olyanja")
Ilyen gazdag arcjátékkal ki vonná kétségbe a film sikerét?
Ilyen gazdag arcjátékkal ki vonná kétségbe a film sikerét?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: