Selena Gomez feltöltette a száját?
2012. január 22. 22:31
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Annyira nem érdekel de tényleg máshogy néz ki mint eddig.CSak nem akarom hogy belőle is szilikon cica legyen
2012. január 22. 23:21
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Erról bezzeg cikket írnak de arról nem hogy most adta a második segélykoncertjét az UNICEg szervezésében és több mint 200.000 dollárt gyüjtött ezzel az éhező gyerekeknek...Ez nem számít. Direkt nem írtam cikket hogy lesz e vki aki a jó dolgát megírja...De nem volt.
2012. január 22. 23:49
|
|
tcsajszivúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 121931 offline
|
tényleg más a szája de ez nem jelenti hogy feltöltette azóta sokkal nőiesebb is lett és másképp is mosolyog a képeken sőt az elsőn mosolyog a második meg már alig és a száját is úgy tartja hogy nagyobbnak tűnjön de ha ez még nem elég akkor felvilágosítok mindenkit hogy létezik ajakdúsító is
2012. január 23. 05:58
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
lehet hogy csak csípős szájfényt használt....am. meg amikor mosolyog az ember akkor eleve vékonyabb a szája. nem azért hogy bevédjem, mert igazán örülnék neki ha őt is mindennel csesztetnék mint Miley-t. De Miley-ról is terjedt ilyen béna pletyi még régen -.- ! és amúgy meg látványossan nem igaz ez a hír. Nem szeretem selly-t. de nem is utálom, szóval....ennyi
2012. január 23. 07:26
Lehet,hogy egy kicsit tényleg vastagabb lett a szája de ez még nem azt jelenti,hogy feltöltette.
2012. január 23. 08:11
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
Idézet
Milit meg Lovátót a súlya miatt bántják,
hehe, fogalom zavarban vagy, ha megemlítik nekik egyszer kétszer az nem bántás vagy támadás. Ha majd minden második papórazzi képnél mondják nekik hogy mekkora disznók, vagy címlapsztori lesz abból hogy hájasak, mint pl Jessica Simpson-nál, majd akkor bántják szegénykéket
Idézet
Lehet, hogy csak röhög egy jót rajta,
hát, pont ő... bár lehet hogy röhögni fog, miután perel mindenkit...
Egyébként mindegy, ígyis-úgyis ronda
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 23. 08:27
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nekem egyáltalán fel sem tűnt,nem értem minek kell az ilyesmivel foglalkozni?
2012. január 23. 09:32
Szerintem biztosan feltöltötte. Nem hiszem, hogy a smink meg a tartás "hibája" lenne...
2012. január 23. 09:36
Nekem se tűnt fel...Egyébként és akkor mi van ha feltöltötte,nem látszik nagyon,a másik meg az hogy ő szive joga,azt csinál amit akar...Szóval ennyi...
))♥
2012. január 23. 09:39
Nem hiszem hogy feltöltette de ha meg is csinálta volna nincs vele semmi baj
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.