Rihanna szexin pózol egy érdekes szabású bikiniben
2012. január 22. 15:27
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
nagyon jó a fürdőruha és nem is úgy néz ki,mintha szigetelőszalag lenne
2012. január 22. 15:28
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Bírom ezeket a bennfenteseket... Miután megvert, tudod mikor lenne kedvem vele szexelgetni -.-
Amúgy szép ez a "bikini" vagy mi, csak tényleg nem értem, miért rak fel ilyen képeket. Persze nincs mit rejtegetnie, de akkor legalább csak a strandon futkosson benne.
Amúgy szép ez a "bikini" vagy mi, csak tényleg nem értem, miért rak fel ilyen képeket. Persze nincs mit rejtegetnie, de akkor legalább csak a strandon futkosson benne.
2012. január 22. 15:37
|
SweetBlairúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.01.20. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 167537 offline
|
Szerintem is jól néz ki. (
:
2012. január 22. 15:55
Milyen barát az,aki ilyen titkokat ad ki Riri-ről?
2012. január 22. 16:11
szép barátai vannak mondhatom..
de a fürdőruha nem is olyan rossz:)) tetszik.
2012. január 22. 16:25
Wow...
Milyen barátja van, de most komolyan???
Hát ez asztán a kedves barát, mit ne mondjak, hogyha ilyesmiket ki mondd a médiának..
Amúgy sztem a ruha nem is olyan rossz...
Ririn jó áll!!
2012. január 22. 16:26
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyon tetszik a fürdőruhája
..
2012. január 22. 16:29
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Enélkül nem is tudnák élni
2012. január 22. 16:32
Szerintem egy barát nem egy megbízható forrás. És az ő dolga, hogy kivel mit csinál.
2012. január 22. 16:37
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nagyon szép ez a ruha, gyönyörű benne Riri 
Nem tudom, én is rajongó vagyok, mégsem rágtam be rá, mert füvezett...az ő élete, azt csinál, amit akar
Amúgy én egy szót sem hiszek el, abból, amit a "barátok" mondanak! Kamu az egész!!! Egy igaz barát sosem tenne ilyet!
Komolyan, már évek teltek el, nem lehetne végre leszállni erről a Brown-témáról?! Az már múlt!!! (remélem)
Nem tudom, én is rajongó vagyok, mégsem rágtam be rá, mert füvezett...az ő élete, azt csinál, amit akar
Amúgy én egy szót sem hiszek el, abból, amit a "barátok" mondanak! Kamu az egész!!! Egy igaz barát sosem tenne ilyet!
Komolyan, már évek teltek el, nem lehetne végre leszállni erről a Brown-témáról?! Az már múlt!!! (remélem)
2012. január 22. 16:50
pont ilyenek a hamis barátok O.o amugy is ez az ő dolguk és nekünk pont hoy semmi közünk nincs hozzá!
2012. január 22. 17:03
kezd egyre antipatikussá válni nekem rihanna .. rossz végee lesz ennek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: