Február 12-én rendezik meg Los Angelesben a 2012-es Grammy-díj-átadót. Nemrég megerősítették, hogy az esten többek közt fellép közösen a Coldplay és Rihanna is a Princess of China című számmal.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Coldplay Rihannával lép fel az idei Grammyn
2012. január 21. 20:25
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Rihanna? Választhattak volna nála jobbat is.
1 felhasználónak tetszik:
BeccaLovesNeil
2012. január 21. 20:29
Idézet (Misao @ 2012.01.21. 20:19)
Taylor biztos zsebel egy 5. Grammy-t (: Abban a kategóriában szerintem ő a legjobb. 
biztos vagyok benne
2012. január 21. 21:01
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Húúú jó lesz:) tök jó kép ez Rihannáról:)
2012. január 21. 21:58
|
|
LillaVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 161098 offline
|
Imádni fogom
2012. január 21. 22:19
a coldplay nyilvánvalóan azért csinálta ezt a közös dalt rihannával, mert önmagukban egyáltalán nem érdeklik az embereket... a rihannával közös duett talán hozzájárul, hogy egy kicsit népszerűbb korszakuk legyen, de ez nem tart sokáig. alapvetően ritkaunalmas zenét játszanak, egyik végletből a másikba esnek: vagy rohadtul semmilyen lesz a daluk, vagy pedig már iszonyat SOK, mint pl. az every teardrop is a waterfall, ami szintén a "gyúrjunk egybe mindent, csak jó lesz"-elvre épül, ám a kellő hatást nem érte el, épp ellenkezőleg... nem is értem, mire számítottak.
a coldplay korunk egyik legunalmasabb, legsemmitmondóbb együttese. nem mondom, hogy nem tehetségesek, de számomra a kreativitás legkisebb szikráját sem mutatják (na jó, néha azért sikerül nekik, pl. a viva la vida-daluk egész jó lett!)
mellesleg még így is tehetségesebbek rihannánál, de hát tudjátok... a rajongók száma nem arányos a tehetséggel. így hát marad a bevált módszer: mások sikerét meglovagolva próbálnak szert tenni egy kis figyelemre...
a coldplay korunk egyik legunalmasabb, legsemmitmondóbb együttese. nem mondom, hogy nem tehetségesek, de számomra a kreativitás legkisebb szikráját sem mutatják (na jó, néha azért sikerül nekik, pl. a viva la vida-daluk egész jó lett!)
mellesleg még így is tehetségesebbek rihannánál, de hát tudjátok... a rajongók száma nem arányos a tehetséggel. így hát marad a bevált módszer: mások sikerét meglovagolva próbálnak szert tenni egy kis figyelemre...
2012. január 21. 23:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Kell lennie értelmes magyarázatnak arra, hogy a Coldplay mióta és miért alacsonyodik le Rihanna szintjére
A világon nincs olyan, hogy önszántukból állnak le ezzel a tehetségtelen nyikhajjal, nincs, azt nem akarom és nem fogom elhinni.
2012. január 22. 09:15
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
szerintem ütős performensz lesz,de tény, hogy nem éppenséggel Rihanna lesz a húzóerő.
2012. január 22. 09:34
Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz!!
rockgirlfriend egyetértek!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.