Lana Del Rey reagált az őt ért vádakra
2012. január 22. 11:53
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Ő az egyetlen énekes nő aki még a színpadon is megállja a helyét.Izgult elrontott pár hangot megesik.Nem csak 1 videóból kéne véleményt alkotni , meg hogy a kedvenc sztárod azt mondja hogy "húú ez aztán nagyon rossz" akkor igazat adsz neki.NE ELSŐRE ALKOSSUNK VÉLEMÉNYT.lana♥
2012. január 22. 12:07
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Hmm, azért ez az "én jó zenész vagyok" kijelentés, nekem kicsit egós. Van hangja, és eléggé különleges. Szerintem nem 1-2 fellépés miatt kell lehúzni valakit.
2012. január 22. 12:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ki mondta, hogy Daniel megvédte a csajt? Ilyet senki sem mondott. Istenem.
Ő csak annyit mondott, hogy a produkció nem sikerült jól és szerinte ez azért van, mert mindenki csaj a magánéletével foglalkozik. Ez nem egyenlő azzal, hogy a védelmébe vette. Gondolom, hogy aki eredetileg fordította a cikket (nem az itteni cikkíró) elfelejtette kiírni, hogy Daniel ezt egy díjkiosztó jelöltjeinek kihirdetésén, ünnepélyes ceremónia alatt mondta. Én élőben láttam a műsort és mikor ment a vörös szőnyegen, a pofájába nyomtak egy mikrofont, utána kiabálva, hogy mit szól az előadáshoz. Egy díjkiosztón amúgy sincs értelme ilyet kérdezni, másrészről pedig Danielt szerintem nem olyannak ismerjük, mint aki szívesen beszólogat. Nem fogja őszintén megmondani, hogy 'igen, ez bukta volt gyerekek'. Ezt hívjuk etikettnek. Amúgy pedig neki sem tetszett, látszott a fején, mikor válaszát adta, ez csak illedelmes felelet volt.
2012. január 22. 13:22
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Nem mondta senki, hogy Daniel megvédte.Én hülye lennék megvédeni egy olyan nőt aki azt állította hogy lakótelepen élt(ez kivette a részét a hírneve megszerzésében)s közben az apja hivatalosan is bebizonyított milliomos. Na meg a "különleges hangú,, énekesnőhöz annyit fűznék hozza, hogy abban különleges hogy teljesen átlagos. Ha apuci tényleg nm lenne Elizabeth Grant még most is otthon ülne a lakótelepén, és énekelgetne helyi szinten, megpróbálna megélni, de nm lenne ennyire felfújva. Akit tovább érdekelnek, az olvasa el Lána hivatalos wikipédiáját, mert az egy megbízható forrás.
2012. január 22. 14:48
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Nem értem mi bajotok van ezzel a videóval...Nagyon jól énekel, sokkal jobban mint néhány világsztár! És szerintem nem hazudott a szegénységét illetően, elképzelhető, hogy az apja nem foglalkozott vele, vagy kitagadta, vagy ilyesmi.
2012. január 22. 16:18
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
már az előző cikknél is leírtam, hogy szerintem fantasztikus hangja van, és igenis tud énekelni! engem nem tud érdekelni, hogy feltöltette a száját, vagy hogy igazából nem is szegények. jó, igaz hogy hazudott, és ez nekem sem szimpatikus, de ez semmiben sem befolyásolja azt, hogy kiváló énekesnő, és nekem ez az elvontabb stílusa is bejön.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. január 22. 17:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Amúgy érdekes, Adele zenéinél nem jönnek azzal, hogy "eret lehetne rá vágni", pedig Lanára semmivel sem jobban igaz az.
Nincs bajom Adele zenéjével, csöppet sem, csak nem igazán értem a dolgot. Akkor max Lana túl elvont, de az érvágás ugyanúgy igaz olyanokra is, akiket szerettek.
Nincs bajom Adele zenéjével, csöppet sem, csak nem igazán értem a dolgot. Akkor max Lana túl elvont, de az érvágás ugyanúgy igaz olyanokra is, akiket szerettek.
2012. január 22. 18:30
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (janet7 @ 2012.01.22. 17:15)
Amúgy érdekes, Adele zenéinél nem jönnek azzal, hogy "eret lehetne rá vágni", pedig Lanára semmivel sem jobban igaz az.
Én speciel Adele-t is pont emiatt nem szeretem igazán. Van egy-két nagyon jó dala, de huzamosabb ideig őt hallgatni kész öngyilkosság. De neki legalább van valami élet, valami szenvedély a hangjában, mint ahogy a szintén nagyon depresszív Amy Winehouse énekében is megvolt ez. Lana éneklésében nem fedezek fel ilyesmit, egyszerűen csak unottnak tűnik. Nem elvontnak, nem depresszívnek, nem művészinek, csak simán egy betépett álomkórosnak.
2012. január 22. 19:39
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.01.22. 18:30)
Én speciel Adele-t is pont emiatt nem szeretem igazán. Van egy-két nagyon jó dala, de huzamosabb ideig őt hallgatni kész öngyilkosság. De neki legalább van valami élet, valami szenvedély a hangjában, mint ahogy a szintén nagyon depresszív Amy Winehouse énekében is megvolt ez. Lana éneklésében nem fedezek fel ilyesmit, egyszerűen csak unottnak tűnik. Nem elvontnak, nem depresszívnek, nem művészinek, csak simán egy betépett álomkórosnak.
Bocsánat, igyekeztem nem sértőn kifejezni magam, de ezt másként nem tudtam elmondani. Egyszerűen ilyen benyomást tesz rám, pedig tényleg több dalát meghallgattam, több fellépését megnéztem.Szóval nem csak úgy hasamra ütve mondok valamit, mert nem szimpi. Olyat nem szoktam.
Nekem Adele tehetséges, unalmas, átlagos és nagyon kommersz lett. Amy fantasztikus, egyedi és átütő, Lana pedig nem kedvencem, vagy ilyesmi, de engem már azzal az előadással, ahol állítólag nagy sz.r volt, meggyőzött úgy, hogy előtte a nevén, meg a dalai címén kívül semmit nem tudtam róla
Azt tudom, hogy te nem szoktál olyat
2012. január 22. 22:03
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
csakpp: teljesen egyetértek...
2012. január 23. 18:43
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Látom,mindenkinek ugyanaz böki a csőrét ami nekem
2012. január 23. 19:27
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (prézli @ 2012.01.22. 20:44)
Ég a ház? "Én egy jó zenész vagyok." Ekkora szerénységet, anyám.
Biztosan nincs problémája az önkritikával és van kellő önbizalma
2012. február 07. 09:52
|
|
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline
|
hogy én mennyire utálom őt..és nem azért mert "divat"...csupán csak azért, mert nem szeretem az olyan előadókat, akiknek a zenéjétől kedvem támad felvágni az ereimet...Adele az egyedüli ilyen előadó, akit szeretek. De ez a ......, hagyjuk már..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.