Botrányos videoklippel jelentkezett Nicki Minaj
2012. január 21. 17:30
|
|
lollipop13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.20. Hozzászólás: 112 Csatolások: 4 Azonosító: 162366 offline
|
Ez szerintem kritikan aluli lett.........
2012. január 21. 17:34
Ez a nő nagyon gáz. A klip és a dal is csapnivaló. Így én is tudok, csak italmennyiség kérdése.
Nem tud már magával mit kezdeni kínjában. Komolyan ki fogok térni a hitemből, ha Madonna összeáll ezzel a nővel.
2012. január 21. 17:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Szerintem teljesen világos, hogy a kisasszony mit is akar kifejezni a videóval, nekem legalábbis leesett és felőlem a következő videóval is tarthat tükröt azoknak, akiknek szeretne. Megkedvelni nem fogom, mert nem a stílusom amivel ő foglalkozik, de tetszik benne az iradtlan mennyiségű irónia, az pedig ilyen köntösben nagyon vicces tud lenni
2012. január 21. 17:39
nicki célja mindig is a botránykeltés volt, nem pedig a minőségi zene megalkotása.
2012. január 21. 17:44
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ezzel a klippel maximum maga elé tart tükröt, mert ha nem így lenne, akkor nem lenne ilyen az összes többi videójában is.
Meg akkor nem Kimet zaklatná ebben a számban is.
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2012. január 21. 18:11
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
most ez miért is horrorba illő...? nem szeretem a csajt, csak azért néztem meg a klipet, mert hátha valami zombi vagy démon vagy akármi van benne (ha már "horror"), de semmi ilyesmi. csalódtam...
horrorisztikusan rossz, arra próbáltatok célozni...? mert azzal egyetértek:)
2012. január 21. 18:14
Hát valamivel fel kell magári hivnia a figyelmet ,mert a hangjával nem megy neki...
2012. január 21. 18:14
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
Uristen,a zene se jo ,de a zene sem valami brilians...uristen
2012. január 21. 18:15
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
janet7:
Kösz a videókat, bár nem fog megváltozni a véleményem Nickiről, azt viszont elismerem, hogy tényleg sok a hasonlóság!
Abban viszont nem értek egyet, hogy a koppintós-téma magyarázkodás lenne! Ez egy tény, ez így van! Én azt hiszem, hogy nem írtam a klipről, vagy zenéről, hogy hú, de szuper és hogy mennyire tetszik, mert ez nem igaz! Volt már jobb dala is Nickinek, és ez most nem igazán jött be!!!
Nem hiszem, hogy támadtalak volna a hozzászólásommal, szerintem nem bántottalak! (Ha az ellenkezőt érezted, akkor bocsi!)
A személyeskedés azért történhetett, mert úgy éreztem meg kell védenem Nickit! Bár úgy látom, ellened nincs sok esélyem!
A véleményeid azt éreztették velem, amit korábban leírtam, erről nem tehetek, de még most is azt gondolom!!!
Amúgy azt hittem, jobban letámadsz, de nem így történt, úgyhogy köszi!
Kösz a videókat, bár nem fog megváltozni a véleményem Nickiről, azt viszont elismerem, hogy tényleg sok a hasonlóság!
Abban viszont nem értek egyet, hogy a koppintós-téma magyarázkodás lenne! Ez egy tény, ez így van! Én azt hiszem, hogy nem írtam a klipről, vagy zenéről, hogy hú, de szuper és hogy mennyire tetszik, mert ez nem igaz! Volt már jobb dala is Nickinek, és ez most nem igazán jött be!!!
Nem hiszem, hogy támadtalak volna a hozzászólásommal, szerintem nem bántottalak! (Ha az ellenkezőt érezted, akkor bocsi!)
A személyeskedés azért történhetett, mert úgy éreztem meg kell védenem Nickit! Bár úgy látom, ellened nincs sok esélyem!
2012. január 21. 18:25
Hát ez valami botrányosan sz@r, semmi értelme az egésznek, a klipben gyakorlatilag semmi sem történik. A ketreces rész edig egyértelműen Shakira She Wolf-jának koppintása. Csak ezt Shaki ezerszer jobban csinálta.
2012. január 21. 18:34
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (hellorl @ 2012.01.21. 18:15)
janet7:
A véleményeid azt éreztették velem, amit korábban leírtam, erről nem tehetek, de még most is azt gondolom!!!
Ha normálisan szólnak hozzám, akkor én is megpróbálok úgy.
2012. január 21. 18:40
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nekem alapvetően nincs bajom Nicki-vel, elég sok számot hallottam tőle, van ami bejött, valami kevésbé. Van pár hallgatható száma, pl a Right Tru Me, Dear Old Nicki..
Viszont ez a szám kritikán aluli lett. Tényleg a LEGROSSZABB amit valaha is hallottam tőle, próbálkoztam többször meghallgatni, de őszintén szólva a 2. hallgatásra inkább azt mondtam, hogy köszönöm, ezt kihagynám. A klipről igazán nem tudok mit mondani, nem hinném, hogy megbotránkoztatóbb lenne, mint manapság a klipek 80%. Azért, mert hülye fejeket vág benne, adja az őrültet nem kaptam szívinfarktust, viszont magától a számtól annál inkább...
Viszont ez a szám kritikán aluli lett. Tényleg a LEGROSSZABB amit valaha is hallottam tőle, próbálkoztam többször meghallgatni, de őszintén szólva a 2. hallgatásra inkább azt mondtam, hogy köszönöm, ezt kihagynám. A klipről igazán nem tudok mit mondani, nem hinném, hogy megbotránkoztatóbb lenne, mint manapság a klipek 80%. Azért, mert hülye fejeket vág benne, adja az őrültet nem kaptam szívinfarktust, viszont magától a számtól annál inkább...
2012. január 21. 18:46
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
hát horrorba nem illő, de a szám és a klip is egy iszonyatos sz*r...
2012. január 21. 19:04
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Hogy utálom:P Kicsi nyavajgós.énekelni, rappelni egy nagy nulla, de azt hiszi az előadóművészetével fog valaha még Grammy jelölést kapni. Amit kapott azt se lehet tudni miért kapta, mert azt az elismerést a munkásságért adják, de ez csak Lady Gagat akarja utánozni. Rosszul.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.