Botrányos videoklippel jelentkezett Nicki Minaj
2012. március 18. 10:37
|
|
dalmus2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 123 Csatolások: 8 Azonosító: 144787 offline
|
Bírom Nicki-t de ez a klip... :\ O.o
2012. április 08. 11:29
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Esküszöm, ez felér egy férfivá avatással.
2012. április 11. 18:28
Ezt most nem értem. Most ezen mi a horrorfilmbe illő? Az, hogy beszél és vonaglik (amit ő nyilván táncnak hisz- megjegyzem, tévesen)? Vagy mert egyfolytában villognak a képek? Húha, hát láttam már nem egy durvábbat is. Amúgy meg mit vártak a rajongók? Ettől normálisabbat? Akkor továbbra is csalódni fognak. Bocs.
De most komolyan, ez mi volt? Én elismerem, ha valami jó, függetlenül a műfajtól. Na, ez nem volt jó. De még rossz se. Ez minősíthetetlen volt! Most mit kritizáljak azon, hogy egyfolytában beszél és rázza magát? Ha ma már ebből is pénzt lehet csinálni, egy perc alatt gazdag lehetnék (de ha ez az ára a gazdagságnak, akkor inkább leszek szegény, kössz) Emberek, annyi szép zene van, nem kell erre pocsékolni a drága időt! Már csak azért se bánom, hogy megnéztem, mert annyi tanulságot levonhattam belőle: ez az, amit soha a büdös életben nem fogok meghallgatni mégegyszer!
Peace!
De most komolyan, ez mi volt? Én elismerem, ha valami jó, függetlenül a műfajtól. Na, ez nem volt jó. De még rossz se. Ez minősíthetetlen volt! Most mit kritizáljak azon, hogy egyfolytában beszél és rázza magát? Ha ma már ebből is pénzt lehet csinálni, egy perc alatt gazdag lehetnék (de ha ez az ára a gazdagságnak, akkor inkább leszek szegény, kössz) Emberek, annyi szép zene van, nem kell erre pocsékolni a drága időt! Már csak azért se bánom, hogy megnéztem, mert annyi tanulságot levonhattam belőle: ez az, amit soha a büdös életben nem fogok meghallgatni mégegyszer!
Peace!
2012. április 13. 19:50
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
pff...én eddig nagyon szerettem Nickit,sőt imádtam, de ez a klipp.....végig nézni(és hallgatni) nem tudom,sztem katasztrófális lett!!!o.O ://
( és a sminkje is elég durva...
2012. április 21. 10:31
|
|
H.Hédiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 173919 offline
|
hogy lehet 3.30 percbe enyi borzaszto,fertelmes dolgot oszerakni?Leheth h nincs tokor ,mert h nem nezett tukorbe mielott a kamera ele alt az tuti.....izlestelen klip
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: