Starity

Botrányos videoklippel jelentkezett Nicki Minaj

19 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 23. 19:49 #281
illusion
illusion
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 52
Csatolások: 0
Azonosító: 161775
pfff... ez a nő se tudja mit kezdjen magával....
2012. január 23. 19:57 #282
Natuci98
Natuci98
új tag

StátuszAdatlap frissítés!!! ^^
Hozzászólás: 78
Csatolások: 56
Azonosító: 128336
Ez hol ijesztő???!!! Sztem tök jó a videoklipp és a dal se rossz, de volt már jobb száma, nem is egy...
2012. január 23. 20:14 #283
Mammonia
Mammonia

StátuszÉvek óta nem volt frissítve az adatlapom.
Hozzászólás: 518
Azonosító: 154193
Ez borzasztó!
A klip se nagy durranás,na de az "éneklése" !
Én nem ezt a Nicki Minaj-t szerettem meg..
Komolyan,csinált volna valamit a hangjával vagy gépiesítette volna el ,ahogy manapság szokták..
De ez.. : |
2012. január 23. 20:23 #284
- törölt felhasználó -    
pfúúj ez undorító.
2012. január 23. 20:25 #285
- törölt felhasználó -    
Hááát.. ez a klip tényleg elég botrányos lett, de nagyon ezen a videón sem kell meglepődni. aki ismeri Nicki Minaj-t (ki ne ismené?), az tudja miről beszélek, aki meg nem ismeri, az tudja meg: Nicki Minaj ilyen!! ilyen elképesztően botrányos!!
2012. január 23. 21:04 #286
- törölt felhasználó -    
Gyerekek, ez nem botrányos, hanem egyszerűen csak kaki. blink.gif Komolyan elgondolkodtam azon, hogy kiugorjak-e az ablakomon, bár akkor is másfél métert esnék, maximum a karomat törném el. De ez egyszerűen undorító, gusztustalan és kaki. Ahogyan olvastam, a hozzászólások zöme pont arról szól, hogy ilyen igénytelen munkát maximum flúór és espé tud produkálni, de gyerekek, ez...az volt az első, ami felmerült bennem, hogy ezmijez?! Mióta nevezzük ezt az igénytelen trágyát zenének?! Én sem tanultam zenét soha, énekelni sem énekeltem, de úgy érzem ettől sokkal különb dalt is össze tudok rakni egyedül. Ilyet már régen nem hallottam, köszönöm niki minázs, komolyan ettől a trágyától csak még lejjebb megy a színvonal.

A dal - ez meg micsoda?!

Kezdjük a címével, Stupid hoe?! Biztos vannak itt rajtam kívül angolosok, de a cím annyit jelent magában, hogy "Hülye kapa". Most, komolyan, csak sz.vattok?! Ezmijez?! Mondjátok meg nekem! Itt írta valaki, hogy ez egy tükör a tucatsztárok elé. És nem akarok okoskodni, de tudtommal minázs is egy ugyanolyan tinglitangli kis tucatsztár, aki lehúzhatná magát a slozin a tehetségével együtt, úgysem hiányozna senkinek. Felfedezni véltem lédigatya, kéjtiperri és egyéb másolásokat is, de fogjuk csak rá, hogy ő "tükröt tart mások elé", ami szerintem abszurd, de mindegy.

Come on bitch, you see where Brad at
Ice my wrist's and I piss on bitches
You can suck my diznik if you take this just is
You don't like them disses, give my ass some kisses

Ugye nem kell mellékelnem a fordítást? Ezzel tart tükröt mások elé, ezzel az undorító dalszöveggel, miközben arról énekel, hogy le akarja pisilni a k*rvákat és csókolgasd a s*ggét?! Ez van oda leírva! Úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy ezzel akar másokat móresre tanítani, mert ez itt minden csak nem értelmes. Undorító és primitív! Sőt talán pár sorával a Brad Pitt - Angelina Jolie - Jennifer Aniston szerelmi háromszögre akart mutatni? Biztos én vagyok retardált, de én ebben az iróniát nem igazán érzem, csak annyit, hogy egy minázs féle emberke osztja az észt a sztároknak jobbra és balra is, miközben ő maga is közéjük tartozik. Tudjátok, bort iszik és vizet prédikál. Még, ha egy Madonna lenne, akkor még azt mondanám, hogy oké, letett valamit az asztalra, de ez a nő kicsoda, könyörgöm?! Alig van köztudatban pár éve (legalábbis nálam két éve) és neki áll oltani mindenkit? Anno Pink is csinált ilyet, de ő megtehette, mert valaki, de ez a nő... A klipben a zenei aláfestés olyan, mintha nyikorogna a konyhaajtó, a vernyákolásától pedig a falat tudnám kaparni. Ez rapp? Ha ez rapp bárkinek is, akkor az még nem hallgatott igazi rappet. Éneklésnek pedig a legjobb jóindulattal sem tudnám nevezni. Sem ritmus, sem semmi, azért a rappnek van valami ritmusa általában, de ez itt egy rakás szemét.

A klip - Egyediség a béka feneke alatt van

Tény, a klip összelopkodott. Nekem is kicsit Lady Gaga, Katy Perry és Shakira érzetem volt. Ez aztán az egyediség és a kreativitás. Összevissza lopkodunk a legnagyobb klipekből: Bad romance, Californian Gurls és Shakirának volt valami Wolf című száma, ha jól emlékszem. Ez bárkinek is új és kreatív? Szerintem nem. Azért hiába is utálom Lady Gagát, pár éve rongyosra hallgattam és néztem a Bad romancet, szóval az a nő is tudott anno jót alkotni, nem úgy, mint most. Ráadásul ez a rengeteg undorító szín a klipben... A rózsaszínnel még alapjáraton nem is lett volna baj, de undorítóan nézett ki rajta az elején a ciánkék, majd a végén a citromsárga rúzs. Én szeretem az extrém sminkeket, de ez embertelenül undorító, ne haragudjatok. Túl mutat már az ízlés határain. A ketreces jelenet, pardon a kifejezésért, de kifejezetten k*rvás. Úgy vonaglik ott neccharisnyában, popsi és mellmutogatós valami latex ruhában, mint egy örömlány a bordélyházban.

Összegezve a dolgot, ne haragudjatok ismét a kifejezésért, de régen láttam ilyet, ez ritka sz*r. Übereli Lady Gaga undormány klipjeit, ami nagy szó. Semmitmondó, üres és gagyi zenéje van. Én speciel sosem voltam oda érte és sosem tartottam tehetségesnek. Anno a Super bass sem tetszett, nem is értettem és értem a mai napig, hogy mi tetszik benne sokaknak. Énekelni nem tud ez sem élőben, mert minap néztem tőle élő fellépést, agyon tuningolt hanggal rendelkezik ő is. Kidobnám a sztárok világából, mert nagyon nem odavaló. Összetákolt az imidzse, akár csak Gagának, de ez sokkal rosszabb szerintem. Tehetség nulla, kreativitás nulla, stílus nulla. Mit keres ő még mindig a sztárok között? Mellesleg megjegyzem, szerintem azért csinált ilyet, hogy az emberek foglalkozzanak vele. Akinek tetszik, az hallgassa, de én mondom nektek ez tényleg nagyon rossz. Hallgassunk zenét emberek, zenét, ne ezt!
7 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88, Fruzsi26, Lady Suzy, Porcicca, Christinna, Black Hearth2
2012. január 23. 22:32 #287
kismano2
kismano2
otaku

Státusztoo much anime, not enough time :c ♥
Hozzászólás: 2054
Csatolások: 396
Azonosító: 156859
Lefagytam ohmy.gif biggrin.gif
Miért van ezen a klippen mindenki megdöbbenve?Tipikus Nickis videó...a zene pedig olyan...öö..no comment wink.gif
Olyan vicces azokkal a nagy szemekkel. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 23. 23:59 #288
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Holly Keller @ 2012.01.23. 21:04)
...

Holly, tudtam, hogy benned bízhatok. rohog.gif meghajolo.gif
Nem, semmiféle tükör tartásról nincs itt szó, már leírtam, hogy miért, csakhát valamivel meg kell védeni, hát épp azzal, hogy belemagyarázzák ezt. Ez a dalnak nem nevezhető kupac szemét Lil Kimnek szól, aki szerintem azóta is ezen röhög, és ez körülbelül olyan kategória, mintha lil véjn beszólna Tupacnak, vagy bibör Elvisnek. De hát még olyan ember is van, aki erre vevő. Egy olyan "dala" nincs ennek a nőszemélynek, aminél megérteném, hogy tetszik az embereknek, de ez...és még mindig vannak, akik szerint jó. Ezt persze ők sem gondolhatják komolyan, csakhát ha nikiminázs...
Sajnos elég sokaknak ez a rap, akiknek fogalmuk sincs a műfajról, ezért is mondják a normálisak, hogy Hip Hop is dead. Az ilyen mainstream, 12 éves kislányok által előszeretettel hallgatott és istenített pop sz.rok elpuszítják a műfajt, aki meg még mindig a szakmában van és meg is érdemli, hogy ott legyen, arra meg sz.rnak magasról. Hát itt tartunk reklamalo.gif

És igen, a klipben fellelhető Katy Perry, Lady Gaga, Beyonce, Rihanna, Jessie J, Shakira, de még Grace Jones híres fényképét is lekoppintotta az elején. És ez az a nőszemély, aki az itt említetteken kívül kismillió híresség stílusát lopkodja rendszeresen és akkor ennek ellenére a sok agyas annyira eredetinek és egyedinek állítja be, hogy az életkedvem is el megy. Beteg világ ez. dry.gif
Hallod, amúgy én előbb dobnám ki a "sztárok" közül, mint Selenát, Biebert vagy Fluort, komolyan rohog.gif

Amúgy nem bírom, mikor Gagához hasonlítják, akárhogyis Gaga nem a kedvencem, de ne sértegessük már ennyire, neki legalább bizonyos nyilatkozataiból lejön valamiféle intelligencia, van hangja és ha nem is szeretem a mostani zenéit, de nem kell idézőjelbe tennem a zene szót, amikor róla beszélek. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Holly Keller, Christinna, Black Hearth2
2012. január 24. 00:29 #289
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Holly Keller @ 2012.01.23. 21:04)

Kezdjük a címével, Stupid hoe?! Biztos vannak itt rajtam kívül angolosok, de a cím annyit jelent magában, hogy "Hülye kapa". Most, komolyan, csak sz.vattok?! Ezmijez?! Mondjátok meg nekem!

A hoe egy nem túl pozitív jelentésű szó, főleg amerikai szlengben használják (ebben az értelemben), egy, a nőket inzultáló negatív kifejezés. Nem mondja, hogy whore, hanem ezt nyögi ki. Gondolom nem akarja nyíltan lek***ni Gagát, Perryt és társait, ezért inkább irónikus videót készített. Szövegekben sérteget embereket és irónikusan viselkedik a videókban is. Nem futja neki többre. pardon.gif Másokat sértegetni amúgy sem jó dolog de ez a 'stílus' amit képvisel a kisasszony, még Gaga mellett is kellően szánalmas, ami nagy szó. A videó amúgy szerintem vicces, szánalmasan, de vicces. Szeretem az iróniát kellő mennyiségben és ebben az van, de néhol már túl sok 110.gif

A csaj egyébként enyhén szólva is nőellenesnek tűnik vagy csak nem tud a férfiakról dalt írni. Múltkor megütötte a fülem a Dominoes, amit az egyik helyi rádióban hallottam, és annak, ha úgy nézzük, durvább szövege van. A nőket dominókhoz hasonlítja, akik sokat isznak, ő mindet meg** , azok meg eldőlnek vagy kidőlnek a sorból -ha így jobban tetszik- rolleyes.gif És akkor még nem mondtam, hogy műanyagnak hívta Madonnát, Angelinat pedig rossz k**-nak.
Tükröt tart, de semmi alapja, sajnos megteheti, bár ezt nem nevezném annak, mert az irónia átment valami másba, aminek már semmi értelme sincs. Talán igaza van a Kardashian famíliával kapcsolatban de a többiek nem érdemlik meg.
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Black Hearth2
2012. január 24. 08:22 #290
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Nem tudom, mi a baj a klippel azon kívül, hogy sok helyről nyúlt. Nekem bejön =D
2012. január 24. 13:57 #291
krechlpanna2000
krechlpanna2000
visszatérő vendég

StátuszDirectioneeer:D! <3333
Hozzászólás: 147
Azonosító: 155599
Nem vágom hogy mi ebben az ilyesztő!!
2012. január 24. 14:02 #292
dodoka5
dodoka5
visszatérő vendég

Státusz"Az élet múlandó, de a halál és a szerelem örök."
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 422
Azonosító: 133060
hát nem csak a videó klipp hanem a zene is botrányos de hát izlések és pofonok..
2012. január 24. 14:13 #293
Avril_Girl
Avril_Girl
új tag

StátuszWinter is here.
Hozzászólás: 59
Azonosító: 164426
Úristenn! Ez szörnyű! nahát, ezért nem vagy a kedvencem!
2012. január 24. 14:36 #294
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2144
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
fúúúj ez a kép róla :@@ ... már nemtud mit kitalálni!
2012. január 24. 15:24 #295
Mercy06
Mercy06
visszatérő vendég

Státuszprimadonna girl <3
Hozzászólás: 390
Azonosító: 164106
Ez beteg...De legalább röhögtem egy jót a Klippjén..biggrin.gif
2012. január 24. 15:48 #296
- törölt felhasználó -    
fúúj........
ez nagyon gusztustalan.....
ezért nem bírom.. meg azért is mert olyan rondaa....xddddd
megmostmimáá' az a száj meg fúúj... egyenesen írtózatos...............
ugyanolyan mint Lady GaGa.........
2012. január 24. 16:24 #297
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Nem tudom eldönteni,hogy melyik borzalmasabb:a szám,a klip vagy ez a nő _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Saranghae17, Black Hearth2
2012. január 24. 16:27 #298
- törölt felhasználó -    
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.01.24. 16:24)
Nem tudom eldönteni,hogy melyik borzalmasabb:a szám,a klip vagy ez a nő  _nevet.gif

Egyezzünk meg egy holtversenyben _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan, ophely88, Saranghae17, Black Hearth2
2012. január 24. 17:04 #299
Dandus
Dandus
új tag
Hozzászólás: 67
Azonosító: 146398
Hát ez nagyon gáz!
2012. január 24. 17:17 #300
- törölt felhasználó -    
Ez olyan, olyan gáz, undi, béna, nyomi...sorolhatnám... laugh.gif