Starity

Botrányos videoklippel jelentkezett Nicki Minaj

19 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 22. 14:46 #221
Smilegirl777
Smilegirl777
visszatérő vendég

StátuszSi tienes que explicar quien eres,entonces no eres nadie!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 131
Csatolások: 0
Azonosító: 165422
Nekem se a zene se a klip nem jön be. Egyszerűen gusztustalanul néz ki a klipben! sad.gif
2012. január 22. 14:57 #222
- törölt felhasználó -    
Jézus... hang nulla, ízlés nulla... gusztustalan ez a nő
2012. január 22. 15:11 #223
krisztin005
krisztin005
visszatérő vendég

Státusz....Being happy doesn't mean everything is totally perfect....
Hozzászólás: 126
Csatolások: 12
Azonosító: 136058
Egyáltalán nem koppintás, csak kiparodizálta egyes klipek részeit -.-" Istenem...
2012. január 22. 15:12 #224
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Nem egy jó szám, de klip-ben semmi durva nincs smileeee.gif
2012. január 22. 15:35 #225
SweetBlair
SweetBlair
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 9
Azonosító: 167537
nem tudom. ami azt illeti, nekem ez az erca nem jön be de nem durva egyáltalán. (:
2012. január 22. 15:53 #226
nikol16
nikol16
visszatérő vendég

Státuszhttp://nemtudunkcimetbocsi.blogspot.hu/ Lécci olvassátok el :D nagyon köszi :D
Hozzászólás: 147
Csatolások: 2
Azonosító: 134215
Gisztustalan ízléstelen undorító!
2012. január 22. 15:57 #227
Black Emo
Black Emo
visszatérő vendég

StátuszÚgy fogom mostantól élni az életemet... ahogy eddig nem mertem...
Hozzászólás: 143
Azonosító: 139465
Úristen...o.O Ez meg mi a szent szar??? Vagy rák... Akármi!! Ez nem zene, ez valami paródia lehet...-.-"
2012. január 22. 16:03 #228
sszandra
sszandra
visszatérő vendég

StátuszSummer *-*
Hozzászólás: 294
Azonosító: 166763
WTF?? ebben semmi jó sincs.Borzalmasabban néz ki min Gaga
2012. január 22. 16:19 #229
- törölt felhasználó -    
hát ez borzalmas és egyszerre szánalmas hogy mindenki követni akarja gagát az egyediségével *-*
viszont egy különbség van!gagának ez jól áll
2012. január 22. 16:19 #230
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
ez félelmetes. xDDD
2012. január 22. 16:32 #231
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
egyre antipatikusabb nekem ez a csaj. eleinte még szerettem, de most már kezd egy kicsit sok lenni. ez a szám nem is nevezhető zenének, csak összevissza mindenféle zaj. a klip meg egyenesen szánalmas, eléggé felfedezhetőek a grace jones, lady gaga, shakira parodiák, miközben fele annyira sem vitte, mint valamelyik ezek közül...
2012. január 22. 16:34 #232
wickystar98
wickystar98
visszatérő vendég

StátuszBelieber, Swag, S'Cute, Canada, YouTube, Twitter... JUSTIN BIEBER
Hozzászólás: 163
Azonosító: 155322
Szerintem semmi durva nincs ebben! A szám az olyan hogy: A félénel megunom!! xd. Nicki Minaj nem Lady Gaga.. Gaga egy idióta, akinek feltünési viszketegsége van, és énekelni sem tud!!-.-" (Elnézézést az esetleges rajongóitól!)
2012. január 22. 16:34 #233
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Státusz#girls don't want boys, girls want Tony Stark to be happy
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 435
Azonosító: 166600
Klip nélkül elfogadhatóbb xD
2012. január 22. 16:41 #234
AryaXD
AryaXD

Státuszどの ひと でも ゆめ が あります。わたし の ゆめ を あなた に あげます。♥
Hozzászólás: 709
Csatolások: 9
Azonosító: 146499
ez hol durva?? ohmy.gif mekem nem tetszik, túlságosan is... túl semmilyen.
2012. január 22. 16:49 #235
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Norah @ 2012.01.22. 12:19)
A dalról és magáról a nőről inkább nem írok semmit, de hogy meri a szájára venni Brad Pittet és Angiet, no meg Anistont?! Lil Kimről pedig leszállhatna! Majmolni még is jó őt?! Hálátlanak ezek a mai egyéniségmentes felkapott sztárok.

Amúgy igen, ez nagyon vicces, azt mondja benne, hogy "Én vagyok Angelina, te meg Jennifer, nézd hol van most Brad" Hát szerintem ehez Angienek is lenne egy-két szava rohog.gif
Meg igazán vicces, hogy pont ő szidja Kimmyt, aki 94 óta a szakmában van, még mindig csinálja, nem lett valóságshow sztár és hasonlók, hanem lassan 18 rohadt éve itt van. Akik Nickit védik Kimmel szemben, azok csak azzal tudnak jönni, hogy Kim ronda, öreg, nincs rajta a Billboardon és senkit nem érdekel, Nicki meg népszerű, szexi stb. Kimnek rohadt fölöslegesek voltak a plasztikai műtétek, mert gyönyörű volt, de az, hogy hogy néz ki nem teszi rosszabb rapperré, ahogy Minajt sem teszi jobb rapperré, hogy állítólag szexi (smink és minden extra dolog nélkül egy sima lakótelepi wannabe rapper kinézet, semmi). Kim pedig 37 évesen nem tudom hogy lenne öreg. Az meg, hogy senkit nem érdekel megint nem igaz, mert megnézném, hogy 18 év múlva Nicki kit fog érdekelni. Ő új, POP zenét csinál, Kim pedig egy 18 éves karrierrel rendelkező old school rapper, persze, hogy JELENLEG Nicki népszerűbb. De ha megnézzük, Kim rajongói azok, akik ismerik a Hip Hopot, Nicki rajongóinak legnagyobb része Britney rajongó tinédzserekből áll, nem a mennyiség számít, hanem a minőség. De Kim még mindig érdekli az embereket. Nem a pop rajongó tiniket, de érdekli. 18 év után. Nicki majd ha ezt el tudja mondani magáról (azaz soha), majd akkor joga lesz Kimet szidni. Sőt még akkor sem, mert ha nem lopta volna le a stílusát, akkor most sem lenne híres a tehetségtelen s.gge. Kim egy fantasztikus rapper és egy legenda. Nem tudom hogy mer egyáltalán hozzászólni egy olyan nőhöz, aki már akkor BIGGIE-vel rappelt, amikor ő még a suliban ült. Kim még abból az időszakból való, amikor tehetség kellett ahoz, hogy híressé válj és amikor még ért valamit a rap. A Billboardról meg annyit, hogy Kim már akkor ott volt, amikor Nicki még csak egy kisgyerek volt arról nem is beszélve, hogy akkor még tényleg lehetett adni rá. Meg lehet nézni, hogy most kik vannak a Billboardon, kiknek a videói a legnagyobb nézettségűek Youtube-on, kik a legkeresettebbek Twitteren. Mert ezeket megnézve én ezeknek nem sok hitelt adok, az biztos. Az igazi Hip Hop pedig SOHA nem arról szólt, hogy ki a híresebb és ki van többet a rohadt slágerlistákon. NEM az számít! A dalszöveg számít és az, hogy tudsz-e rappelni. Az igazi Hip Hop rajongóknak ez számít és nem a rohadt Billboard meg Youtube (pláne, az unatkozó kislányok gyűjtőhelye, semmit nem mondd meg, hiteltelen). Ez Hip Hop és nem pop. A minőséget pedig nem a népszerűség határozza meg, pláne nem most. Hírnévvel nem lehet tehetséget venni.
A másik szánalmas dolog, hogy az emberek rendszeresen azzal jönnek, hogy Kimnek kéne abbahagyni az utálkozást, ne legyen féltékeny (mire lenne? Egy legendás, stílusteremtő rapper aki a műfaj legnagyobbjaival dolgozott. Nicki kit tud felmutatni? Rihannát? Lil Waynet?) szeegény Nicki, közbe amellett, hogy Nicki kezdte az egészet, ő még a mai napig csinálja a sz.r számait Kimről, pl. az utolsó kettő kislemeze, Kim Black Friday-je pedig már 1 éves. De ez persze senkit nem érdekel. Amúgy Nicki állítólagos "oltásain" csak röhögni tudok. Össze-vissza nyávog, ritmustalan, értelmetlen, random sz.rokat hord össze, aminek a fele abból áll, hogy egy szót fél percig nyekeg. Kim ezzel szemben szín tiszta rappeléssel csinált egy 4 perces számot, igazi rímekkel. Nagyon nem mindegy.
Amúgy én Eminemmel azért nem venném egy kalap alá, mert Eminemnek tényleg van tehetsége. Nem a kedvencem, az új zenéi pláne nem, de meg lehet nézni, hogy még a legkomolytalanabb dalában is több igazság van, mint kb. az összes mai mainstream "Hip Hop" dalban összevéve. Neki nem szokása a semmiről számot csinálni, pláne nem ilyen óvodás, random dolgokkal, mint Minaj. A másik meg, hogy Eminem sosem tartozott azok közé, akiknek beszólt a dalaiban (ja és sosem oltotta azokat, akiknek a stílusát lelopta a hírnévért). Nicki akiket bénán és "ki ha nem én" stílusban oltani PRÓBÁL, pontosan közéjük tartozik, vagy pedig pont a nyomukban sem ér, mint Kimmy esetében. Na ez sem mindegy. Alapvetően a rap tényleg beszólogatós, szókimondó műfaj, de Minajnak annyi köze van ehez, meg úgy alapvetően a raphez, mint Britney-nek. Ennyire tehetségtelen "rapper" még tényleg nem lett híres, pedig az utóbbi időben nem kevesen voltak. Szégyen, hogy valkik rapnek nevezik, amit csinált, az egész műfajt mégjobban elpusztítja, mint amennyire már el van. A stílusa meg annyira egyedi, mint...hmm nem, nem tudok még egy ekkora copycatet mondani, nem megy. Pofátlanul nyúlja mindenkinek a stílusát, nem átdolgozza, nem inspiráció, hanem LOPJA anélkül, hogy tiszteletet mutatni. Undorító. A kedvencem, mikor olyan kislányok mondják rá, hogy a legjobb női rapper, akik rajta kívül konkrétan egyet sem ismernek. Hát ez a legnagyobb baromság, amit életemben hallottam, de komolyan. Rappernek is hülyeség nevezni, nadea legnagyobb női rappernek? Hát az már botrány. Lauryn Hill, Left Eye, Bahamadia, Heather B, MC Lyte, Roxane Shante és még sorolhatnám naphosszat. De ha a r.bancos stílusúakat vesszük még mindig ott van a Salt-N-Pepa, Foxy Brown vagy ugye Kim. Mindegyikőjük mérföldekkel jobb, mint Nicki, még ha a legkeményebben próbálkozik akkor is. Szégyen ez az egész komolyan. reklamalo.gif
Amúgy megint csak azt tudom mondani, hogy ha ez paródia lenne a celebeknek, akkor a szám nem egy...nincs rá megfelelő jelző...lenne és akkor nem így viselkedne a többi klipjében is. De így viselkedik. Túl sötét és tehetségtelen ahoz, hogy egy normális dalt csináljon, normális beszólogatásokkal, bár az ő helyzetében nincs túl sok ember, akinek joggal szólna be, elég ránézni.

Amúgy esküszöm, azért megyek ehez a videóhoz Youtube-on, hogy gyönyörködjek a dislike mezőben. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
És ez tényleg furcsa, mert van rengeteg szemétbe való dala (hupsz, az összes) és azoknál mégsincs ez, ami most ennél, merthát Minaj, ő bármit csinál, szeretni fogják. De ez, már kiverte a biztosítékot. Azért ez megmutat valamit.

Egyébként mindenkinek ajánlom ezt:

Az eredetihez képest Grammy-gyanús _nevet.gif heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Alizgirl98, raspberry, zsanata, Black Hearth2
2012. január 22. 16:51 #236
e.petra
e.petra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 173
Csatolások: 9
Azonosító: 165478
EZ BORZALOM!!!!!!!!0-0
2012. január 22. 17:03 #237
Nikaaa
Nikaaa
team free will
Hozzászólás: 1941
Csatolások: 2268
Azonosító: 124647
Eddig imádtam ezt a csajt. De ez az eddigi legrosszabb rapnek nyílvánított szám, amit valaha láttam. Oké, hogy feltűnő akar lenni, de mindennek van egy bizonyos határa. Kérem vissza Nickit, nekem már most elegem van ebből a Roman-ból!
2012. január 22. 17:33 #238
manna2k
manna2k
visszatérő vendég

StátuszEvery finish line is the beginning of a new race!!
Hozzászólás: 146
Azonosító: 162990
már párszor megnéztem ezt a klippet,és szerintem az elején egy kissé ijesztő volt,de aztán már egészen normális volt.
2012. január 22. 18:20 #239
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Ez felháborító !!
Egyáltalán azok a szempillák 2 km ről látszik h mű azok a ruhák++ cipők egy lépést nem bírna bennük tenni. Az a smink meg minden szörnyű!!!
A fél klippet Jessy J Price Tag ről koppintotta
Jah és a paróka van egyáltalán ennek a nőnek igazi haja???? Egyre joban utálom ezt a nőt a feltünési viszketegsége már már szánalmas!!!!
2012. január 22. 18:33 #240
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
Hozzászólás: 1869
Azonosító: 165595
hát én nem tudom min vagytok meglepődve?
Nicki a legelső klipje óta ilyen külsővel és stílussal jelenik meg.mondjuk egy két kép kocka már nekem is sok...
19 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok