Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer / A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó (2007)
2006. december 18. 08:07
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
2007. április 11. 07:26
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
nyamég
nightfever
2010. július 31. 15:59
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Amerikai-Német Akció*-Vígjáték 2007
Szereplők:
Ioan Gruffudd (Reed Richards)
Jessica Alba (Susan Storm)
Chris Evans (Johnny)
Michael Chiklis (Ben Grimm)
Doug Jones (Silver Surfer)
Julian McMahon (Victor Von Doom)
Kerry Washington (Alicia Masters)
Nem akartak ilyenek lenni. Három srác és egy lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult: egyikük nyúlik, mint a gumi, a másik kőből van, a harmadik láthatatlanná tud válni, a negyediknek engedelmeskedik a tűz. Mivel kigyógyulni nem lehet belőlük, igyekeznek a legjobban hasznosítani új képességeiket. A jót szolgálják a gonosz ellen. Ezúttal a galaxison túlról érkezett ellenséggel kell leszámolniuk. Az Ezüst Utazó megfoghatatlanul gyors és felfoghatatlanul kegyetlen: bejárja a Földet és mindenütt káosz meg szenvedés jár a nyomában. És négy fantasztikus képességű szuperhős. Ha megértik az Ezüst Utazó titkát, talán még régi ellenségüket, Dr. Doomot is könnyebb lesz legyőzniük.
Szereplők:
Ioan Gruffudd (Reed Richards)
Jessica Alba (Susan Storm)
Chris Evans (Johnny)
Michael Chiklis (Ben Grimm)
Doug Jones (Silver Surfer)
Julian McMahon (Victor Von Doom)
Kerry Washington (Alicia Masters)
Nem akartak ilyenek lenni. Három srác és egy lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult: egyikük nyúlik, mint a gumi, a másik kőből van, a harmadik láthatatlanná tud válni, a negyediknek engedelmeskedik a tűz. Mivel kigyógyulni nem lehet belőlük, igyekeznek a legjobban hasznosítani új képességeiket. A jót szolgálják a gonosz ellen. Ezúttal a galaxison túlról érkezett ellenséggel kell leszámolniuk. Az Ezüst Utazó megfoghatatlanul gyors és felfoghatatlanul kegyetlen: bejárja a Földet és mindenütt káosz meg szenvedés jár a nyomában. És négy fantasztikus képességű szuperhős. Ha megértik az Ezüst Utazó titkát, talán még régi ellenségüket, Dr. Doomot is könnyebb lesz legyőzniük.
2010. július 31. 16:01
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
A második részben Jessnek borzalmas a haja... szerintem jó volt az, nem tudom miért kellett ez a szörnyű parókát csinálni.
Egyébként szeretem a filmeket, Fáklya nagy arc
Egyébként szeretem a filmeket, Fáklya nagy arc
2010. augusztus 01. 14:45
|
|
Bogi_Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 194 Csatolások: 19 Azonosító: 128093 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2010.07.31. 22:52)
+32 HQ/MQ méretű hivatalos kép
Imádom Chris Evanst és mikor megcsinálták a filmet és megláttam feszülős ruciban,azt hittem elolvadok.
2012. április 16. 22:39
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
nightfever
2012. április 16. 23:12
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Idézet (Bogi_Love)
Imádom Chris Evanst és mikor megcsinálták a filmet és megláttam feszülős ruciban,azt hittem elolvadok.
Ismerős az érzés
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.