Az HBO tovább gyarapítja saját gyártású sorozatainak számát, tavasszal ugyanis két újabb szériát is bemutat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan megérkeznek az HBO lányai
2012. január 20. 08:41
2012. január 20. 12:43
Hát elég sok ilyesfajta film/sorozat van már, nem tudnak újat kitalálni?
de pl a GG-hez szerintem nem fog ám felérni!
de pl a GG-hez szerintem nem fog ám felérni!
2012. január 20. 16:19
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
zsedenyi2: Úgy van!
A Gossip Girl amúgy nem pont tinikről szól, szól az mindenről, de ez most úgyis mellékes.
Szerintem ez már kissé unalmas téma, annyi de annyi sorozat készült már a "nem épp tökéletes amerikai kistinikről" hogy az nem igaz. Lehetne valami újat is megálmodni.
Szerintem ez már kissé unalmas téma, annyi de annyi sorozat készült már a "nem épp tökéletes amerikai kistinikről" hogy az nem igaz. Lehetne valami újat is megálmodni.
2012. január 21. 11:15
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
hmmm. remélem hogy jó lesz
2012. január 21. 19:02
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Nem hangzik rossznak,de nem lesz egy nagy szám szerintem.
HBO nincs,de talán majd valahol belenézek.xD Már ha eszembe jut.
2012. január 22. 09:02
|
Liliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 341 Csatolások: 300 Azonosító: 137663 offline
|
Szerintem mindkét sorozat mármint a Gossip Girl, és a Szex és New York is nagyon jó, szóval erre kíváncsi leszek... nem tudom hogy milyen lesz, de nekem a Gossip Girl a favorit.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: