Taylor Swift többé már nem hercegnő
2012. január 22. 13:28
Nagyon szép így,de nekem a régi külseje is nagyon tetszett!
2012. január 22. 13:51
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem ez jobban áll neki.
2012. január 22. 16:50
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.01.19. 21:16)
An_d_a
És az miért baj ha nem árt senkinek?Sok fiatal rajongója is van ami felelőséggel jár.Selena és Taylor példát mutathat a sok bongot szívó,ittas,önmagát vagdosó,drogos fiatal celebnek. Bár ahogy itt olvasom Nektek "menőbb" egy drogos mint egy normális lány. Ezt nem csak Neked írtam és nem rossz indulatból,csak ez a véleményem.
És az miért baj ha nem árt senkinek?Sok fiatal rajongója is van ami felelőséggel jár.Selena és Taylor példát mutathat a sok bongot szívó,ittas,önmagát vagdosó,drogos fiatal celebnek. Bár ahogy itt olvasom Nektek "menőbb" egy drogos mint egy normális lány. Ezt nem csak Neked írtam és nem rossz indulatból,csak ez a véleményem.
értem én,h neked meg ez a véleményed,de el kéne fogadni,h nekem meg más.attól,hogy ezt leírtad,én még ugyanúgy nem fogom szeretni taylort.selenát csak példának írtam,biztos vagyok benne,h nem tűnt volna fel sok embernek a hozzászólásom,ha nincs benne selena neve.nekem nem "menőbb" egy drogozós híresség,ha ez jött le a kommentemből.
2012. január 23. 20:05
Hát attól hogy máshogy néz ki, attól még a dalainak a stílusa ugyanolyan kislányos maradt...
2012. január 23. 22:32
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Így van Taylor, te ugyanolyan tökéletes maradsz! Én szeretem a dalait, nem kislányosak, inkább olyan mesebeliek, a mesebeli hercegnő várja, hogy eljöjjön hercege a fehér lovon, ez olyan aranyos*-*
Nekem tetszik Tay új nőies stílusa!>3♥
Nekem tetszik Tay új nőies stílusa!>3♥
1 felhasználónak tetszik:
Snowkiss
2012. január 24. 09:39
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
szerintem ráfért már a külső változás...
2012. január 24. 14:23
|
|
Avril_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 164426 offline
|
jobb így én úgy gondolom....
2012. január 24. 15:55
zsedenyi2 írta:
Hát attól hogy máshogy néz ki, attól még a dalainak a stílusa ugyanolyan kislányos maradt...
>>>>:Attól függ, hogy te mit tartasz kislányosnak.Ugyan is az nem kislányos hogy ha valaki az érzéseit dalban írja meg.
>>>>:Attól függ, hogy te mit tartasz kislányosnak.Ugyan is az nem kislányos hogy ha valaki az érzéseit dalban írja meg.
2012. január 24. 17:26
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
chh. azért az értelem odavág:
"Számomra az a változás, hogy megváltoztatok magamon egy-két dolgot, miközben ugyanaz maradok, aki voltam"
lol.
nem akarok sokmindent idefűzni, mivel utálom ezt a lányt, bocs NŐT (
) de attól hogy máshogy öltözködik.... tehát Noah Cyrus is magassarkúkat szokott fölhúzni... ha értitek mire gondolok. tehát. nem értem, de nem is akarom megérteni a hüje szőke agyát.ennyi.
"Számomra az a változás, hogy megváltoztatok magamon egy-két dolgot, miközben ugyanaz maradok, aki voltam"
lol.
nem akarok sokmindent idefűzni, mivel utálom ezt a lányt, bocs NŐT (
2012. január 24. 18:52
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (misssha @ 2012.01.24. 17:26)
chh. azért az értelem odavág:
lol.
nem akarok sokmindent idefűzni, mivel utálom ezt a lányt, bocs NŐT ( :nevet: ) de attól hogy máshogy öltözködik.. tehát Noah Cyrus is magassarkúkat szokott fölhúzni... ha értitek mire gondolok. tehát. nem értem, de nem is akarom megérteni a hüje szőke agyát.ennyi.
lol.
nem akarok sokmindent idefűzni, mivel utálom ezt a lányt, bocs NŐT ( :nevet: ) de attól hogy máshogy öltözködik.. tehát Noah Cyrus is magassarkúkat szokott fölhúzni... ha értitek mire gondolok. tehát. nem értem, de nem is akarom megérteni a hüje szőke agyát.ennyi.
Na,na,na...azért nem kell inzultálni ;) Ha pedig az utóbbi utalást nem érted,akkor elárulom,csak annyit jelent: mert kicsit megváltozik (lásd itt: más a haj/smink) nem azt jelenti,hogy egy teljesen más emberré lesz,ergó: továbbra is aza botránymentes lány marad aki volt. ;) - de nincs különösebb jelentése,ennek a mondatnak,nem tudom mit nem lehet rata érteni...
Különben gyerekek,kezd kicsit elegem lenni,hogy mindent cikknél a fordítást (szöveg értelem,stb) kritizáljátok,ha egy videóban elhangzott interjút,simán lenyomtok magyarul,Hajrá! Nem csak a Blikk-ről kell hozni a cikkeket...;) (tisztelet a kivételnek)
2012. január 24. 20:05
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Nekem jobban tetszett az előző stílusa de ez sem rossz
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.