APPLE iPod nano
2006. december 20. 17:24
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Hát figyeljetek nem olvastam el az összes hsz-t.
Én azt mondom, hogy szerintem az iPod a legjobb média lejátszó.
Én is veszek egyett amint összejön az ára.
és itt http://www.apple.hu minden információt meg lehet tudni és itt vannak a hivatalos viszonteladók listái és címei.
Én azt mondom, hogy szerintem az iPod a legjobb média lejátszó.
Én is veszek egyett amint összejön az ára.
és itt http://www.apple.hu minden információt meg lehet tudni és itt vannak a hivatalos viszonteladók listái és címei.
2006. december 23. 14:57
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Köszike Nocy!
8Gb-s fekete fog jönni, ha minden igaz.
8Gb-s fekete fog jönni, ha minden igaz.
2006. december 27. 00:20
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Nekem is nanom van, 2 gigás és fekete, személy szerint csak ajánlani tudom. Én imádom, szerintem nagyon jó, a kezelése ugye ismert, nekem nagyon bejön ez a tárcsás megoldás, mert egyszerû és praktikus, és bár más médialejátszókhoz még nem volt szerencsém, de ez nekem tökéletes. Tetszenek az olyan kis apróságai, mint pl. az, hogy lehet albumborító artworköt és dalszöveget rendelni a számokhoz.
Ja, és az enyém fekete, nagyon elegáns kis darab. ;-)
Még csak egy hónapos, és eddig nem sérült meg, így a sérülékenységérõl igazából nem tudok nyilatkozni, de remélem, késõbb sem fog, én mindig a kis velúrtokjában hordom, ami alaptartozékként járt hozzá.
Ja, és az enyém fekete, nagyon elegáns kis darab. ;-)
Még csak egy hónapos, és eddig nem sérült meg, így a sérülékenységérõl igazából nem tudok nyilatkozni, de remélem, késõbb sem fog, én mindig a kis velúrtokjában hordom, ami alaptartozékként járt hozzá.
2007. január 02. 12:43
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Köszönöm Candy Girl
2008. december 27. 17:10
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Huh régen írtak ide.. mjad én 
Gondoltam megosztom veletek az új iPod Neno - chromaticomat, amit most karácsonra kaptam
8 Gb-os 
Teljes szerelem
Gondoltam megosztom veletek az új iPod Neno - chromaticomat, amit most karácsonra kaptam
Teljes szerelem
2008. december 27. 17:57
|
|
|
Jó a színe. De ez a forma, szörnyû! Nem is gömb, nem is egyenes, és a kijelzõ is fura lett.
Használd egészséggel! Nagyon jó cucc egyébként!
2008. december 27. 18:02
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(White Bull @ 2008. December 27. - 17:57)
Jó a színe. De ez a forma, szörnyû! Nem is gömb, nem is egyenes, és a kijelzõ is fura lett.
A fülesnek a gumi rétegére vigyázz
gyenge 
Nekem nagoyn etszik, de ez persze ízlések és pofonok
Rendben vigyázok rá köszözöm.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: