A The Vampire Diaries sorozat főszereplője nem él vissza hírnevével, sőt inkább segít ahol csak tud, és ezért édesanyja is nagyon büszke rá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nina Dobrev a hangjával gyógyít
2012. január 19. 12:00
Egyrészt sajnálom szegény gyereket,hogy csak így sikerül lenyugodnia.Másrészt Ninától nagyon aranyos volt,hogy küldött neki egy plüss mackót,ami beszél az ő hangján,ha megnyomja a hasát.
Az anyukája tényleg büszke lehet Ninára!
Az anyukája tényleg büszke lehet Ninára!
2012. január 19. 12:03
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Büszke is lehet rá az anyukája!
Nina nagyon kedves és oda adó a rajongóival!
Kedves volt tőle ez a gesztus is!
Nina nagyon kedves és oda adó a rajongóival!
Kedves volt tőle ez a gesztus is!
2012. január 19. 12:19
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Milyen kedves! Nem azaz elcsépelt sorozatsztár, aki oda sem figyel a leveleire, hanem igenis figyelmes. Ez a mackós ötlet pedig nagyszerű volt! Plusz egy ok, amiért imádhatjuk Ninát.
2012. január 19. 12:23
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Biztos a hangja miatt hallgat el 
Különben is, mit keres egy 3 éves a Vámpírnaplók sorozat alatt a képernyő előtt? És ki az az elvetemült szülő aki még vissza is játsza neki? Szerintem inkább beléfagy a szar a rémülettől és azért hallgat el
Különben is, mit keres egy 3 éves a Vámpírnaplók sorozat alatt a képernyő előtt? És ki az az elvetemült szülő aki még vissza is játsza neki? Szerintem inkább beléfagy a szar a rémülettől és azért hallgat el
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 19. 12:30
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én is büszke vagyok Ninára,bár nem vagyok semmilyen rokona,sem ismerőse csak egy rajongója a sok közül akiről nem is tud
2012. január 19. 12:46
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.19. 12:23)
Biztos a hangja miatt hallgat el
legalább a gyerek vágja hogy meg kell azon a sz**on ijedni, ha már én nem (pörszönál vélemény, mielőtt bárki is reagálna)
2012. január 19. 13:33
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Ha híres lennék,én is megtenném.Ez a minimum tőlük,ha már nekik ilyen jól megy az élet.
2012. január 19. 13:39
Nina, ismét bebizonyítottad, hogy aranyból van a szíved. Ezért imádlak! <3
2012. január 19. 13:58
|
|
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline
|
jajj istenem ez nagyon cuki és ninának tényleg csodálatos hangja van !!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.