Starity

Moly

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 19. 10:38 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nemrég fedeztem fel magamnak ezt az oldalt. Nyilván nem a szó szoros értelmében. Tudtam róla, hogy létezik, de csak nemrég regisztráltam. Egész jó dolog, bár nagyon hosszadalmas folyamat "beregisztrálni" a könyveket. Pláne, akinek nem csak néhány darab van. biggrin.gif

Más is fent van? Milyen tapasztalatai vannak?

És a már "törzstagoktól" kérdezném:

- Mi az a "karc"?
- Hogyan lehet törölni könyvet, ha véletlenül 2x vettem fel azt, amiből csak 1 példányom van? smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Shenayla
2012. január 20. 12:09 #2
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Senki nem molyol? sad.gif
2012. január 20. 12:12 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.19. 10:38)
Nemrég fedeztem fel magamnak ezt az oldalt. Nyilván nem a szó szoros értelmében. Tudtam róla, hogy létezik, de csak nemrég regisztráltam. Egész jó dolog, bár nagyon hosszadalmas folyamat "beregisztrálni" a könyveket. Pláne, akinek nem csak néhány darab van. biggrin.gif
Más is fent van? Milyen tapasztalatai vannak?
És a már "törzstagoktól" kérdezném:
- Mi az a "karc"?
- Hogyan lehet törölni könyvet, ha véletlenül 2x vettem fel azt, amiből csak 1 példányom van? smileeee.gif

A karc az olyasmi mint az üzenőfalad. Kitehetsz oda képeket, videókat, könyvekkel kapcsolatos élményeket. Szóval bármit amihez csak kedved van. Azt meg, hogy a könyvet hogy tudod törölni azt most így hirtelen nem tudom, de mindjárt utána nézek. wink.gif
2012. január 20. 12:17 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mizi @ 2012.01.20. 12:12)
A karc az olyasmi mint az üzenőfalad. Kitehetsz oda képeket, videókat, könyvekkel kapcsolatos élményeket. Szóval bármit amihez csak kedved van. Azt meg, hogy a könyvet hogy tudod törölni azt most így hirtelen nem tudom, de mindjárt utána nézek.  wink.gif

Mikor beteszel egy könyvet a magánkönyvtáradba akkor kap egy számot. Nos ha kettőt tettél be ugyan abból a könyvből, akkor rámész az egyik ilyen számra és akkor bejön egy oldal, amin csak ennek a könyvnek van a szerzője és címe. Itt a cím mellett kell lennie egy kis fogaskeréknek. Erre rákattintasz és alul ott lesz, hogy törlés a könyveim közül.
Ha esetleg nem magyaráztam érthetően akkor csak szólj. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. február 02. 17:18 #5
- törölt felhasználó -    
Engem a kihívások ösztönöznek nagyon jól. Különösen azok, amikhez jár valami aranyos kis kitüntetés, amit mindenáron meg akarok szerezni. blush.gif De főleg azt szeretem, hogy össze tudom gyűjteni, hogy milyen könyvek azok, amiket meg akarok venni, mert karácsonykor vagy szülinapkor anya mindig elkéri a listát amit összeírok és aztán kidobja és ezért régebben sokszor újra meg kellett keresnem, hogy milyen könyvek kellenek. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, An_d_a, Shenayla
2012. február 10. 17:22 #6
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Én is csak nemrég kezdtem el Moly -olni, de nekem már most nagyon tetszik, talán a Starity -hez tudnám hasonlítani, de ott könyvek vannak, itt meg filmek/sztárok/énekesek...

De lenne egy kérdésem, mivel még nagyon-nagyon kezdő vagyok (kerek két napja regisztráltam) nos, segítene valaki abban, hogy egy kihívást hogyan kell teljesíteni, vagyis hogy bizonyítom be, hogy mondjuk én elolvastam azokat a könyveket? (lehet bugyuta kérdés, de azért köszi a segítséget)
2012. február 11. 16:40 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minimanó94 @ 2012.02.10. 17:22)
Én is csak nemrég kezdtem el Moly -olni, de nekem már most nagyon tetszik, talán a Starity -hez tudnám hasonlítani, de ott könyvek vannak, itt meg filmek/sztárok/énekesek...
De lenne egy kérdésem, mivel még nagyon-nagyon kezdő vagyok (kerek két napja regisztráltam) nos, segítene valaki abban, hogy egy kihívást hogyan kell teljesíteni, vagyis hogy bizonyítom be, hogy mondjuk én elolvastam azokat a könyveket? (lehet bugyuta kérdés, de azért köszi a segítséget)

A legegyszerűbb módja az, hogy ha értékeled az adott könyvet és utána az értékelésedet belinkeled, hogy lássák.
2013. október 14. 08:57 #8
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Jaj, de lusta vagyok felvinni a könyveimet... Nagyon lassan megy. laugh.gif
Én egyébként csak erre használom. Felveszem a magánkönyvtáram darabjait.
2 felhasználónak tetszik: Minimanó94, Bessie
2013. október 14. 17:07 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.14. 08:57)
Jaj, de lusta vagyok felvinni a könyveimet... Nagyon lassan megy. laugh.gif 
Én egyébként csak erre használom. Felveszem a magánkönyvtáram darabjait.

Többek között én is erre, meg azért azt is vezetem, hogy mikor milyen könyvet olvasok, mert szeretem látni, hogy melyik évben mennyi és milyen könyvet olvastam. Nem tudom miért, de szeretem ezt is nyomon követni... blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Szandi0820
2014. december 06. 16:00 #10
- törölt felhasználó -    
Kicsit felrázva a témát... Milyen néven vagytok fent? smileeee.gif Engem itt találtok.
Manapság részemről a Moly az egyik legláttogatottabb közösségi oldal, nem is tudom, hogy miért rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. december 07. 21:09 #11
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Én még tavasszal regisztráltam, de nem túl sűrűn nézek fel. blush.gif Én amúgy ezen a néven vagyok fent. Mostanában sajna nincs túl sok időm olvasni. sad.gif
2014. december 07. 21:26 #12
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Ugyan én mostanában átszoktam a Goodreadsre, a mai napig látogatom a Moly-profilomat, bár már nem olyan rendszeresen, mint anno. Én ezen a nicken vagyok fellelhető egyébként. smileeee.gif
2015. január 12. 22:52 #13
- törölt felhasználó -    
Nagy molyos vagyok már 3 éve thumbsup.gif
ha kell segítség szóljatok.
adatlapom itt
2015. május 19. 20:25 #14
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Én lassan egy éve vagyok aktív tag, mostanság kezdtem el felfogni, hogy mi micsoda, de nagyon szeretem, hasznos oldal. Mondjuk az vicces volt, mikor én a nagy könyvkukac azzal a három-négy éve tartó olvasási mániámmal és a 20-30 olvasmányommal azt hittem, mekkora király vagyok, és találtam pár 200-300 olvasással rendelkező felhasználót, aztán szégyenemben inkább mentem könyvet venni, és nem magyaráztam tovább, mennyit olvasok. rohog.gif
Akit esetleg érdekel, megtalál a rammievengeance néven (mily meglepő! biggrin.gif).
2015. augusztus 28. 18:03 #15
- törölt felhasználó -    
Most a nyáron megint volt sok időm olvasni, úgyhogy megint aktívabb lettem, úgyhogy aki akar, az ezen a néven megtalál. smileeee.gif
2015. november 06. 23:32 #16
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Snitten vagytok? (snitt.hu) smileeee.gif Én épp most regeltem fel, kicsit későn kapcsoltam... laugh.gif Nickem ugyanaz, mint a Molyon... biggrin.gif Topikot nyitni nem mertem, hátha a szerkesztőség konkurenciának és reklámnak ítélné meg... biggrin.gif tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2015. november 07. 01:11 #17
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Ha már így szóba hoztad Sally... eszembe jutott, hogy nem írtam be a megváltozott Moly-nickemet: egy ideje már Constance néven csapatom az ipart. laugh.gif Snitten dettó ugyanez. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2015. november 07. 09:03 #18
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Szandi0820 @ 2015.11.07. 01:11)
Ha már így szóba hoztad Sally... eszembe jutott, hogy nem írtam be a megváltozott Moly-nickemet: egy ideje már Constance néven csapatom az ipart. laugh.gif Snitten dettó ugyanez. smileeee.gif

Ment a figyelő. rohog.gif

Jaj, ez a Snitt... Kész vagyok. Annyi, de annyi mindent szeretnék értékelni, csillagozni, meg minden... Azt se tudom, hol áll a fejem. rohog.gif Ráadásul valaki indított egy CF-kihívást is, mondanom sem kell, érdekel a dolog rohog.gif , bár az 5 darab film szerintem elég kevéske... Túlteljesítésért jár extra plecsni? rohog.gif (nem mintha a plecsnikre gyúrnék laugh.gif ). Ráadásul annyi, de annyi film/sorozat nincs fent, te jó ég... Lesz még itt dolgom, azt hiszem. _nevet.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!